Call center: 021 9446 (L-V: 10:00-18:00)

Saptamana "Back to School" la Divertiland!


Cei mai exuberanti vizitatori ai Divertiland Water Park, copiii, elevii si studentii, beneficiaza de o saptamana speciala.
Copiii cu inaltimea sub 1,20 metri au intrarea gratuita.
Elevii si studentii intra 1+1.
Va asteptam la distractie! Tu esti Divertiland!

Tombola suprema a verii, #FanDeFun, si-a aflat catigatorii!

Sambata, 1 septembrie 2018, a avut loc extragerea castigatorilor tombolei #FanDeFun.
Afla daca esti printre ei: Lista Castigatori Tombola #FanDeFunAtentie!

*Biletele online trebuie achizitionate cu 24h inainte de vizita in parc.

*Ofertele speciale nu se cumuleaza cu alte oferte sau promotii existente. Ex.: biletele online achizitionate cu reducere in urma utilizarii unui cod de voucher nu se cumuleaza cu ofertele Ladies Wednesday si Students Club Thursday.

*Persoanele care intra in parc pe baza unei oferte cu gratuitate nu vor beneficia de talonul de participare la tombola #FanDeFun.

*Daca ti-ai cumparat biletul online si nu poti ajunge amana-ti vizita pentru o alta zi.

*Este interzis accesul în perimetrul DIVERTILAND cu produse alimentare sau orice tip de bautura, lazi frigorifice, mingi, saltele, articole gonflabile.

*Pretul biletelor include doar intrarea in parc, sezlongurile si umbrelele sunt in limita stocului disponibil.

*Banii platiti pentru achizitionarea unui bilet de intrare de la casierie sau online se returneaza doar din culpa exclusiva Divertiland: ex. conditii care pun in pericol siguranta vizitatorilor. Prin achizitionarea biletului de intrare in Divertiland, sunteti de acord cu termenii si conditiile afisate pe site-ul nostru ce pot fi vizualizate AICI, pe care va obligati sa le respectati.

*Copiii care nu au implinit 16 ani sunt rugati sa isi descarce formularul de acord parental de AICI si sa il aduca completat de un adult.

*Pentru categoriile de clienti care beneficiaza de reduceri, precum studenti, elevi, seniori, persoane cu dizabilitati, este necesara prezentarea unui document care atesta conditia. Divertiland isi rezerva dreptul de a verifica biletele achizitonate pentu anumite categorii cu documente doveditoare.

*Pentru cei care si-au achizitionat biletul online si nu pot ajunge in parc la data specificata pe bilet, ei isi pot amana vizita pentru orice data ulterioara din sezonul 2018.

Preturile de weekend sunt valabile si pentru zilele de sarbatori legale.

Uite ce te asteapta odata ce intri in parc.

distractie cat cuprinde

Pentru doritorii de adrenalina, pentru iubitorii de relaxare sau pur si simplu pentru cei mici. Kilimanjaro, Vortex, Lazy River, piscina cu valuri si los petitos sunt doar cateva dintre atractii.

un peisaj exotic

Plaja cu nisip auriu, raul care strabate tot parcul, piscina cu valuri, in care poti face surfing si tot felul de cocktailuri racoritoare transforma Divertiland-ul intr-un loc exotic.

cea mai curata apa

Fara nicio exagerare, chiar avem cea mai curata apa. Daca ar fi sa dramatizam, ti-am zice ca e atat de curata, incat poti sa o bei. Dar te rugam sa nu faci asta. E curata si-atat.

atmosfera de vacanta

Aduna-le pe toate cele de langa, adauga familia, prietenii si buna dispozitie a tuturor oamenilor care vin la distractie in parc si probabil ca acum esti deja intr-o atmosfera de vacanta.

extra
  • Unitate de prim ajutor
  • Magazine de suveniruri
  • Tren care face statie la Divertiland
  • Autobuz care te duce fix acolo
  • ATM chiar in parc

Odata ce ai ajuns in parc, bucura-te de o oferta.

Atractii

Dintre atatea, e imposibil sa n-ai una preferata.

Treci prin toate

Baruri si restaurante

De la aperitiv pana la desert, de la specific local pana la international.

Hmm... vezi aici

Servicii

Vii la balaceala si inevitabil, vrei la cycling. Sau la zumba.

Mai multe, aici