Program parc: INCHIS / CLOSED Call center: 021 9446

Back to School

In fiecare zi a saptamanii, elevii si studentii intra 2 cu 1 bilet. Copiii sub 10 ani au acces liber, in sistem 1+1. La achizitonarea unui bilet de adult pana in ora 16:00, copilul are intrare libera.

Aceasta oferta este valabila in perioada 2 - 8 septembrie, pe baza actelor doveditoare, si nu se cumuleaza cu alte oferte sau promotii existente.

Nu mai este necesara achizitia biletelor de copii, pentru aceasta promotie.Atentie!

*Biletele online trebuie achizitionate cu o zi inainte de vizita in parc.

*Ofertele speciale nu se cumuleaza cu alte oferte sau promotii existente. Ex.: biletele online achizitionate cu reducere in urma utilizarii unui cod de voucher nu se cumuleaza cu ofertele Ladies Wednesday si Students Club Thursday.

*Daca ti-ai cumparat biletul online si nu poti ajunge amana-ti vizita pentru o alta zi.

*Este interzis accesul în perimetrul Divertiland cu produse alimentare sau orice tip de bautura, lazi frigorifice, mingi, saltele, articole gonflabile.

*Pretul biletelor include doar intrarea in parc, sezlongurile si umbrelele sunt in limita stocului disponibil.

*Banii platiti pentru achizitionarea unui bilet de intrare de la casierie sau online se returneaza doar din culpa exclusiva Divertiland: ex. conditii care pun in pericol siguranta vizitatorilor. Prin achizitionarea biletului de intrare in Divertiland, sunteti de acord cu termenii si conditiile afisate pe site-ul nostru ce pot fi vizualizate AICI, pe care va obligati sa le respectati.

*Copiii care nu au implinit 16 ani sunt rugati sa isi descarce formularul de acord parental de AICI si sa il aduca completat de un adult.

*Pentru categoriile de clienti care beneficiaza de reduceri, precum studenti, elevi, seniori, persoane cu dizabilitati, este necesara prezentarea unui document care atesta conditia. Divertiland isi rezerva dreptul de a verifica biletele achizitonate pentu anumite categorii cu documente doveditoare.

*Pentru cei care si-au achizitionat biletul online si nu pot ajunge in parc la data specificata pe bilet, ei isi pot amana vizita pentru orice data ulterioara din sezonul 2019.

Preturile de weekend sunt valabile si pentru zilele de sarbatori legale.

Voucherele de vacanta nu se pot folosi in incinta Divertiland.

In perioada 2 - 8 septembrie, biletele de acces se pot achizitiona doar de la
casieria parcului

Uite ce te asteapta odata ce intri in parc.

distractie cat cuprinde

Pentru doritorii de adrenalina, pentru iubitorii de relaxare sau pur si simplu pentru cei mici. Kilimanjaro, Vortex, Lazy River, piscina cu valuri si los petitos sunt doar cateva dintre atractii.

un peisaj exotic

Plaja cu nisip auriu, raul care strabate tot parcul, piscina cu valuri, in care poti face surfing si tot felul de cocktailuri racoritoare transforma Divertiland-ul intr-un loc exotic.

cea mai curata apa

Fara nicio exagerare, chiar avem cea mai curata apa. Daca ar fi sa dramatizam, ti-am zice ca e atat de curata, incat poti sa o bei. Dar te rugam sa nu faci asta. E curata si-atat.

atmosfera de vacanta

Aduna-le pe toate cele de langa, adauga familia, prietenii si buna dispozitie a tuturor oamenilor care vin la distractie in parc si probabil ca acum esti deja intr-o atmosfera de vacanta.

extra
  • Unitate de prim ajutor
  • Magazine de suveniruri
  • Tren care face statie la Divertiland
  • Autobuz care te duce fix acolo
  • ATM chiar in parc

Odata ce ai ajuns in parc, bucura-te de o oferta.

Baruri si restaurante

De la aperitiv pana la desert, de la specific local pana la international.

Hmm... vezi aici

Servicii

Vii la balaceala si inevitabil, vrei la cycling. Sau la zumba.

Mai multe, aici