Call center: 021 9446 (L-D: 10:00-18:00)
  • 29
    °
    DUM

Cumpara-ti acum biletul la distractie!

• Ia-ti biletul online si beneficiaza de intrare rapida in parc
• Daca ti-ai cumparat biletul online si nu poti ajunge amana-ti vizita pentru o alta zi*
• 10% reducere la biletele online pentru zilele de joi

Pretul unui bilet incepe de la 25 de lei in functie de categoria de varsta si de zi.
Pretul nu se cumuleaza cu niciun alt pret sau promotie existenta. Promotiile cu care nu se cumuleaza sunt urmatoarele: preturile pentru elevi, studenti, copii si orice alte categorii de bilete, altele decat cele de adulti; Happy Monday, kids Tuesday, ladies Wednesday, fitness Friday sau preturile de dupa ora 5.
Cursurile de surfing nu sunt incluse in aceasta promotie.

Atentie!

*Clientii care achizitioneaza online bilete la Divertiland pot solicita restituirea sumelor cu cel mult 72 de ore inainte de data vizitei. Biletele achizitionate online sunt valabile doar pentru sezonul in care au fost achizitionate si nu se pot transforma in bani sau alte beneficii in cadrul parcului.

*Copiii care nu au implinit 16 ani sunt rugati sa isi descarce formularul de acord parental de AICI si sa il aduca completat de un adult.

*Pentru categoriile de clienti care beneficiaza de reduceri, precum studenti, elevi, seniori, persoane cu dizabilitati, este necesara prezentarea unui document care atesta conditia. Divertiland isi rezerva dreptul de a verifica biletele achizitonate pentu anumite categorii cu documente doveditoare.

*Pentru cei care si-au achizitionat biletul online si nu pot ajunge in parc la data specificata pe bilet, ei isi pot amana vizita pentru o data ulterioara. Daca biletul achizitionat este valabil de luni pana vineri persoana care amana vizita poate veni in parc intr-o alta zi dar tot doar de luni pana vineri. Persoanele care au achizitionat bilet de weekend pot amana vizita pentru orice zi a saptamanii. Amanarea vizitei trebuie anuntata la numarul de call center pana nu mai tarziu de ziua initiala a vizitei.

data

Adulti

Studenti si copii peste 10 ani

Copii intre 3 si 10 ani

Uite ce te asteapta odata ce intri in parc.

distractie cat cuprinde

Pentru doritorii de adrenalina, pentru iubitorii de relaxare sau pur si simplu pentru cei mici. Kilimanjaro, Vortex, Lazy River, piscina cu valuri si los petitos sunt doar cateva dintre atractii.

un peisaj exotic

Plaja cu nisip auriu, raul care strabate tot parcul, piscina cu valuri, in care poti face surfing si tot felul de cocktailuri racoritoare transforma Divertiland-ul intr-un loc exotic.

cea mai curata apa

Fara nicio exagerare, chiar avem cea mai curata apa. Daca ar fi sa dramatizam, ti-am zice ca e atat de curata, incat poti sa o bei. Dar te rugam sa nu faci asta. E curata si-atat.

atmosfera de vacanta

Aduna-le pe toate cele de langa, adauga familia, prietenii si buna dispozitie a tuturor oamenilor care vin la distractie in parc si probabil ca acum esti deja intr-o atmosfera de vacanta.

extra
  • Unitate de prim ajutor
  • Magazine de suveniruri
  • Tren care face statie la Divertiland
  • Autobuz care te duce fix acolo
  • ATM chiar in parc

Odata ce ai ajuns in parc, bucura-te de o oferta.

Atractii

Dintre atatea, e imposibil sa n-ai una preferata.

Treci prin toate

Baruri si restaurante

De la aperitiv pana la desert, de la specific local pana la international.

Hmm... vezi aici

Servicii

Vii la balaceala si inevitabil, vrei la cycling. Sau la zumba.

Mai multe, aici