Bucura-te
cat te tine vara

100%
Distractie
intreg sezonul
Incepand
de la
499lei

Esti gata sa aluneci pe cele mai spectaculoase tobogane si sa plonjezi in valurile distractiei la cel mai mare parc acvatic din tara?
Divertiland Water Park te pregateste pentru distractie cu 7 tipuri de abonamente de sezon ca sa obtii de la vara tot ce vrei, cum vrei si cu cine vrei.

Fie ca esti copil, elev, student sau adult
la Divertiland Water Park te distrezi cat te tine vara!

 

Exploreaza vara

din aproape in aproape!

Vrei sa te bucuri la maximum de soare si de nenumaratele atractii de la Divertiland Water Park? Cu noile abonamente de sezon ai posibilitatea sa te distrezi cat te tine vara, pe cont propriu sau alaturi de familie si prieteni. Avem atractii si reduceri pentru toata lumea! Te afli la un click distanta de toate acestea! Descopera ofertele potrivite!

Alege abonamentul care ti se potriveste

Abonamente Family

 • Flamingo Pass 1+1

  1 adult + 1 copil

  0

  1375lei

  Cu mic, cu mare la distractie! Vara are cate ceva de oferit pentru fiecare, iar abonamentele "Flamingo" sunt alegerea cea mai inspirata daca vrei sa petreci timp de calitate cu piciul tot sezonul vacantei. Bucurati-va de atractiile verii!

  Abonamentul "Flamingo" este valabil doar in posesia cartii de identitate a adultului si pentru copilul acestuia a carui varsta nu depaseste 10 ani.

 • Jolly Pass 1+2

  1 adult + 2 copii

  0

  1749lei

  Veselie la tot pasul pentru tine si cei doi copii pe care ii poti aduce la Divertiland Water Park toata vara! Abonamentele "Jolly" va vor incanta cu valuri de distractie si multe ghidusii la atractiile din parc. Pune vara la incercare!

  Abonamentul "Jolly" este valabil doar in posesia cartii de identitate a adultului si pentru cei doi copii ai acestuia a caror varste nu depasesc 10 ani.

 • Adventure Pass 2+1

  2 adulti + 1 copil

  0

  2249lei

  Pregateste-te pentru o vara intensa in familie cu valuri de distractie si atractii care mai de care mai tentante! Cu abonamentele "Adventure", sezonul insorit lanseaza o mare provocare pentru tine, inca un adult si un copil. Fiti gata de aventura, START!

  Abonamentul "Adventure" este valabil doar in prezenta cartilor de identitate ale celor doi adulti si pentru copilul acestora a carui varsta nu depaseste 10 ani.

 • Team Pass 2+2

  2 adulti + 2 copii

  0

  2499lei

  Toti pentru unul si unul pentru toti! Impreuna sau pe echipe, distractia va fi la ordinea zilei in parcul acvatic pentru tine si familia ta, intreaga vara. Abonamentul "Team" pentru 2 adulti si 2 copii este echipat complet pentru un sezon de vis la parcul de distractii cu toate bucuriile si atractiile de aici la dispozitia voastra! Pune vara la punct!

  Abonamentul "Team" este valabil doar in prezenta cartilor de identitate ale celor doi adulti si pentru cei doi copii ai acestora a caror varste nu depasesc 10 ani.

Abonamente Individuale

 • Bubble Pass

  copil

  0

  499lei

  Valuri de distractie, bule de apa si spuma in toate directiile e scenariul vacantei de vis pentru copiii pana in 10 ani! Le-am pus din belsug in abonamentele de sezon "Bubble"! Ce mai astepti? Fa piciului o surpriza de proportiile verii!

  Acest abonament este valabil exclusiv pentru copiii cu varste intre 3 si 10 ani.

  Tinerii de pana in 16 ani, neinsotiti de catre un adult, au acces in parcul acvatic doar cu acordul parental semnat. Formularul poate fi descarcat de AICI.

 • YoungStar Pass

  elev/student

  0

  749lei

  Fii vedeta verii si aranjeaza-ti o vacanta de senzatie, asa cum numai tu poti s-o creezi! Daca esti elev sau student, abonamentele "YoungStar" te poarta pe valurile distractiei. Ia-ti prietenii si hai, arata cum stii sa stralucesti la distractie!

  Abonamentul "YoungStar" este valabil doar in posesia carnetului sau a legitimatiei de elev/student vizate pe anul de studiu in curs.

  Tinerii de pana in 16 ani, neinsotiti de catre un adult, au acces in parcul acvatic doar cu acordul parental semnat. Formularul poate fi descarcat de AICI.

 • Sunny Pass

  adult

  0

  999lei

  Soare cat cuprinde, multa apa si atractii la orice pas; sa te tot bucuri de distractie cat te tine vara! Tu stabiliesti temperatura sezonului in fiecare zi cu abonamentele "Sunny". Spune-le si prietenilor tai si hai sa punem vara la punct!

  Abonamentul "Sunny" este valabil doar in posesia cartii de identitate a titularului.

Ai ales:

Total: 0 lei

Beneficiar

Persoane

Preturi

Nume abonament
Tip abonament
Pret
sezon 2018
Pret intreg

Flamingo Pass 1+1

1 adult + 1 copil
1375lei
1375lei

Jolly Pass 1+2

1 adult + 2 copii
1749lei
1749lei

Adventure Pass 2+1

2 adulti + 1 copil
2249lei
2249lei

Team Pass 2+2

2 adulti + 2 copii
2499lei
2499lei

Bubble Pass

copil
499lei
499lei

YoungStar Pass

elev/student
749lei
749lei

Sunny Pass

adult
999lei
999lei

Ce gasesti la Divertiland

Distractie cat cuprinde

Daca simti chemarea adrenalinei sau pur si simplu vrei sa te relaxezi, aici este locul perfect, cu distractie din plin pentru toti, mari sau mici. Toboganele Kilimanjaro sau Vortex, piscina cu valuri, Lazy River, arena de joaca Los Petitos sunt doar cateva dintre atractiile care iti vor transforma vara.

Peisaj Exotic

Ambientul tropical predomina si completeaza de minune atmosfera unei vacante exotice. Palmieri oriunde privesti, surferii cuceresc valurile in privirile pline de admiratie venite de sub umbrelele de plaja, iar particulele de apa plutind prin aer domolesc cu succes elanul solar.

Cea mai curata apa

Divertiland are cea mai curata apa, filtrata si tratata chimic intr-un ciclu automat, la interval de cateva ore, in fiecare zi. Apa noastra este deopotriva buna pentru copii si persoane cu ten sensibil. Chiar si purtatorii de lentile de contact sunt scutiti de orice grija.

Atmosfera de vacanta

Distractie la fiecare pas, soare din belsug, multa apa, cei dragi prin jur, atractii pentru fiecare si rutina abandonata undeva departe; vibratia vacantei pulseaza oriunde in parcul de distractii si tot ce trebuie sa faci este sa te bucuri de toate cat te tine vara!

Extra

 • Unitate de prim ajutor
 • Magazine de suveniruri
 • Sala de Fitness
 • Dusuri si vestiare
 • Tren care opreste la statia Divertiland
 • Autobuz care te aduce direct aici
 • ATM in incinta parcului

Intrebari si Raspunsuri

Ce sunt abonamentele Divertiland Water Park?

Abonamentele Divertiland Water Park sunt oferte exclusive si originale, lansate pentru cei care doresc sa isi planifice din timp sezonul de distractie la parcul acvatic, beneficiind totodata de preturi deosebit de accesibile. Principalul avantaj al acestor abonamente este ca ofera acces in interiorul parcului pe toata durata saptamanii, inclusiv in weekend, in intervalul programului obisnuit de operare al parcului. Abonamentul de sezon este un produs individual, netransmisibil si nerambursabil.

Care sunt modalitatile de plata?

Abonamentele de sezon pot fi achizitionate doar online, pe site-ul nostru prin utilizarea unui card bancar (de debit sau credit) aflat in perioada de valabilitate si care are fondurile necesare tranzactiei.

Pentru siguranta tranzactiilor online am ales compania LibraPay, care va procesa platile efectuate prin intermediul site-ului nostru.

Ce intra in pretul abonamentelor?

Abonamentele permit accesul in parc si implicit la atractiile puse la dispozitie in mod gratuit pe durata sezonului, in timpul programului normal de operare. In abonamente, sunt incluse sezlongurile, umbrelele de soare si colacii gonflabili in masura disponibilitatii lor, care poate varia in functie de numarul vizitatorilor.

Ce nu este inclus in abonamentele de sezon?

Abonamentele parcului acvatic nu includ accesul la evenimentele sau activitatile suplimentare, organizate de catre parteneri, fie ele gazduite in interiorul sau exteriorul Divertiland. Aceste evenimente cu statut distinct pot include - printre altele - petreceri, concerte, competiti sportive, ateliere educative, seminare, intruniri etc.

Abonamentele de sezon nu includ accesul la servicii si produse cu valoare adaugata precum:

 • produse alimentare si bauturi, pavilioane si cutii valorice (de depozitare), Bungee Dome, tiroliana, dar nici nu se limiteaza la acestea (lista poate fi extinsa pe durata sezonului);
 • activitatile sportive precum paintball dar si cele desfasurate cu ajutorul unui personal trainer, lectii de surf si inot, ore speciale de fitness sau de activitate fizica in afara ariei oferite de parc in mod obisnuit, ateliere pentru copii sau orice alte activitati speciale, comunicate ca atare (lista poate fi extinsa pe durata sezonului)

Cum se intra in posesia abonamentelor?

Dupa achizitia online, abonamentul sau abonamentele selectate pot fi ridicate de la Casieria Divertiland, la prima dumneavoastra vizita din noul sezon. Abonamentele vor fi personalizate cu datele fiecarui client. La ridicare, pentru verificarea identitatii, va rugam sa aveti asupra dumneavoastra o copie a cererii de inscriere si facturii primite prin Email, precum si cartea de identitate sau carnetul/legitimatia de elev/student, vizate pe anul in curs, in cazul elevilor sau studentilor.

Accesul copiilor la Divertiland Water Park

Copiii care nu au implinit 16 ani pot vizita parcul fara a fi insotiti de un adult doar prezentand la intrare formularul de acord parental semnat. Formularul tipizat poate fi descarcat AICI.

De intrarea gratuita in parc beneficiaza copiii care nu au implinit varsta de 3 ani pana la data vizitei in parc, in conditiile prezentarii unei dovezi in acest sens. Pentru restul categoriilor, urmariti sectiunile si anunturile speciale de pe site si pagina noastra de Facebook.

Care este programul de functionare a parcului?

Parcul va functiona zilnic intre orele 10:00 - 20:00, iar programul toboganelor este fixat intre orele 11:00 – 19:00, pentru a permite desfasurarea operatiunilor normale de intretinere. In cazul extinderii programului cu anumite ocazii, clientii vor fi anuntati prin toate mijloacele disponibile.

Care sunt regulamentele care se aplica?

Cei care achizitioneaza abonamentele de sezon trebuie sa se informeze cu privire la regulamentele de functionare ale Divertiland Water Park, precum si ale atractiilor din parc, care sunt astfel concepute pentru a garanta distractia tuturor in deplina siguranta. Mai multe detalii AICI.

Cum ajung la Divertiland?

Localizat in cartierul Militari, Divertiland este deservit de o infrasturctura completa de transport. Pe langa masina personala, care poate fi lasata in parcarea noastra de peste 800 de locuri, la Divertiland se poate ajunge cu autobuzul (capatul liniei 236), trenul (conexiuni cu Gara de Nord si Gara Basarab) si cu microbuzele puse gratuit la dispozitia clientilor si care au punct de plecare la statia de metrou Pacii, din 30 in 30 de minute.

Unde pot afla mai multe informatii despre abonamentele de sezon?

Va rugam sa adresati eventualele intrebari pe acest subiect pe adresa office@divertiland.ro, iar echipa noastra va reveni cu un raspuns in cel mai scurt timp posibil de la primirea mesajului.