Call center: 021 9446 (L-D: 10:00-18:00)
  • 25
    °
    MON
nr. abonamente pret unitate total
1
399 lei 399 lei

Iti poti transforma fiecare zi de vara intr-o vacanta in aer liber, cu soare, multa distractie si oameni dragi alaturi. Coboara pe cele mai spectaculoase tobogane, unele mai line, altele mai abrupte, singur sau cu prietenii, relaxeaza-te in valurile din piscina noastra, inoata in piscina noastra noua, pluteste pe raul lenes ce strabate tot parcul sau pur si simplu stai pe nisipul fin si auriu de pe una dintre plajele noastre.

Pe cei mici ii asteptam cu o zona speciala pentru ei, cu piscine si tobogane croite pe dimensiunea lor, cu o fortareata a ploii unde se pot juca cu orele si un pavilion umbrit unde pot dormi dupa amiaza.

Foloseste-te de abonamentul de sezon pentru a petrece cat mai mult timp la Divertiland, impreuna cu prietenii si familia. Descopera aici atractia preferata.

Ce gasesti la Divertiland in baza acestui abonament

distractie cat cuprinde

Pentru doritorii de adrenalina, pentru iubitorii de relaxare sau pur si simplu pentru cei mici. Kilimanjaro, Vortex, Lazy River, piscina cu valuri, los petitos sunt doar cateva dintre atractii.
distractie
cat cuprinde

un peisaj exotic

Cand vezi surferi, palmieri, umbrelute si baldachine, nu ai cum sa nu te simti ca undeva departe. Exotismul respira de oriunde te-ai uita.
un peisaj
exotic

cea mai curata apa

Divertiland are cea mai curata apa, filtrata si tratata chimic in mod automat in fiecare zi la interval de cateva ore. Apa noastra este deopotriva buna pentru copii, persoane cu ten sensibil si chiar si pentru purtatorii de lentile de contact.
cea mai
curata apa

atmosfera de vacanta

Aduna-le pe toate cele de mai sus, adauga prietenii tai si buna dispozitie a tuturor oamenilor care vin la distractie in parc si probabil ca acum esti deja intr-o atmosfera de vacanta.
atmosfera
de vacanta

extra

• Unitate de prim ajutor
• Magazine de suveniruri
• Tren care face statie la Divertiland
• Autobuz care te duce fix acolo
• ATM chiar in parc
extra

Intrebari frecvente

Cum pot cumpara abonamentul?

Abonamentul de sezon este o oferta exclusiva si originala, lansata pentru cei care isi doresc sa isi planifice din timp sezonul de distractie la Divertiland, la preturi extrem de avantajoase si competitive. Principalul avantaj al acestui abonament este ca ofera acces in cadrul parcului atat pe durata saptamanii, cat si in weekenduri, in timpul programului normal de operare al parcului. Incepand cu luna iunie 2017, abonamentele de sezon vor fi disponibile in continuare, la pretul de 999 lei de persoana.

Care sunt modalitatile de plata?

Abonamentul de sezon poate fi achizitionat atat de pe site-ul nostru, cu ajutorul unui card bancar (de debit sau credit) aflat in perioada de valabilitate si care are fondurile necesare tranzactiei, cat si prin intermediul unui transfer bancar, de la orice banca cu care colaborati, catre contul nostru deschis la Banca Leumi (IBAN RO69DAFB108600156918RO08).

Pentru siguranta tranzactiilor online am ales ca partener pentru procesarea platilor efectuate prin intemediul site-ului nostru compania LibraPay.

Ce intra in pretul abonamentului?

Abonamentul include accesul in parc si implicit la atractiile puse la dispozitie in mod gratuit pe durata sezonului, in timpul programului normal de operare.

Abonamentul nu include insa accesul la evenimentele sau activitatile suplimentare, gazduite in interiorul sau exteriorul Divertiland, organizate de catre parteneri, care includ, dar nu se limiteaza la evenimente, petreceri, concerte, evenimente de masa sau sportive, adunari publice etc.

Ce nu este inclus in abonamentul de sezon?

Abonamentul de sezon nu include accesul la servicii si produse cu valoare adaugata precum:

  • - produse alimentare si bauturi, pavilioane si cutii valorice (de depozitare), Bungee Dome, dar nici nu se limiteaza la acestea (lista poate fi extinsa pe durata sezonului)
  • - activitatile sportive desfasurate cu ajutorul unui personal trainer, ore speciale de fitness sau de activitate fizica in afara ariei oferite de parc in mod obisnuit, ateliere pentru copii sau orice alte activitati speciale, comunicate ca atare (lista poate fi extinsa pe durata sezonului)

Cum pot intra in posesia abonamentului?

Abonamentul de sezon poate fi ridicat de la Casieria Divertiland, la prima dvs vizita din noul sezon. Abonamentul va fi personalizat cu datele fiecarui client. Abonamentul de sezon este un produs individual, netransmisibil si nerambursabil. La ridicarea acestuia, pentru verificarea identitatii, va rugam sa aveti asupra dvs o copie a cererii de inscriere si facturii primite de la noi, precum si un act de identitate.

Pana la ce varsta au copiii accesul gratuit la Divertiland?

De acces gratuit in parc beneficiaza copiii care nu au implinit 3 ani pana la data vizitei in parc, in conditiile prezentarii unei dovezi in acest sens. Pentru restul categoriilor, urmariti sectiunile si anunturile speciale de pe site si de pe pagina noastra de Facebook.

Care este programul de functionare?

Parcul va functiona zilnic intre orele 10.00 AM – 8.00 PM, iar programul toboganelor este intre orele 11:00 – 18:00, pentru a permite operatiunile normale de intretinere. In cazul extinderii programului cu anumite ocazii, clientii vor fi anuntati prin toate mijloacele disponibile.

Care sunt regulamentele care se aplica?

Cei care achizitioneaza un abonament de sezon trebuie sa se informeze cu privire la regulamentele de functionare ale Divertiland si atractiilor, care sunt astfel concepute pentru a garanta distractia tuturor in deplina siguranta. Mai multe detalii AICI.

Cum ajung la Divertiland?

Localizat in cartierul Militari, Divertiland este deservit de o infrasturctura completa de transport. Pe langa masina personala, care poate fi lasata in parcarea noastra de peste 800 de locuri, la Divertiland se poate ajunge cu autobuzul (linia 136), trenul (conexiuni cu Gara de Nord si Gara Basarab) si cu microbuzele puse gratuit la dispozitia clientilor si care au punct de plecare statia de metrou Pacii.

Unde pot afla mai multe informatii despre abonamentele de sezon?

Va rugam sa adresati eventualele intrebari pe acest subiect pe adresa office@divertiland.ro, iar echipa noastra va reveni cu un raspuns in cel mai scurt timp posibil de la primirea mesajului.

* 1 abonament – Fie la pret promotional fie la pret normal de 999 lei. Pretul abonamentului este acelasi indiferent de varsta sau inaltimea cumparatorului. Copiii care nu au implinit 3 ani la data vizitei beneficiaza de acces gratuit, in conditiile prezentarii unei dovezi in acest sens.