Call center: 021 9446 (L-V: 10:00-18:00)

Petreceri Copii

Sarbatoreste-ti copilul acolo unde e fericit: la Divertiland!

Solicitati o oferta personalizata de la echipa noastra de Evenimente, pentru una dintre cele doua locatii ale noastre din Capitala.

Rezerva acum!

Divertiland Playland Militari, in cadrul parcului acvatic de distractii, pe str. Divertismentului 1. (Doar in sezonul estival)

Descoperiti un intreg etaj cu cele mai moderne atractii si facilitati de petrecere a timpului liber pentru evenimente restranse si unde doriti sa beneficiati de un spatiu doar pentru voi. Va asteptam aici cu un spatiu acoperit de 1.000 mp cu jocuri variate, pentru toate varstele, zona multimedia, loc pentru organizat masa, lounge pentru parinti. Spatiul este luminat natural, bine ventilat indiferent de anotimp si dispune de o parcare generoasa. Echipa noastra va sta la dispozitie pentru personalizarea evenimentului dumneavoastra in cele mai mici detalii.

Divertiland Playland Pipera, pe Sos. Pipera 59, sector 2.

Amplasat intr-un spatiu de peste 5.000 mp, cel mai mare parc de distractii acoperit va sta la dispozitie pentru organizarea unor evenimente si petreceri de neuitat pentru cei mici. Spatiul dispune de jocuri gonflabile uriase si atractii unice, precum partia de schi acoperita, un derdelus, trambuline, perete de escalada, circuit pentru masinute teleghidate, pista de karturi cu pedale si multe alte surprize. Indiferent de anotimp, distractia este mereu in toi. Echipa noastra va sta la dispozitie pentru personalizarea evenimentului dumneavoastra in cele mai mici detalii.

Echipa de evenimente poate fi contactata pe adresa events@divertiland.ro sau prin intermediul formularului de mai jos, precum si la numerele de telefon +4 0723 302 584

Data eveniment
Nume
Email
Telefon
Numar persoane
Observatii