Program parc: INCHIS / CLOSED Call center: 021 9446

FAQ

Care este temperatura aerului/apei?
Temperatura aerului o poti regasi mai sus, la sectiunea Prognoza Meteo. Temperatura apei depinde direct de temperatura aerului si variaza intre 24 si 32°C.

Cat este taxa de intrare?
Taxa de intrare in parc variaza in functie de ziua din saptamana si de inaltimea ta. Avem reduceri pentru familii cu copii si pentru elevi si studenti. Vezi aici toate informatiile legate de tarife.

Ce fac in cazul in care o persoana din grupul meu se rataceste?
in cazul in care o persoana din grupul tau s-a ratacit, te vei adresa direct personalului de supraveghere si paza, pe care il poti localiza peste tot in parc, mentionand numele, varsta, sexul si descrierea fizica a persoanei ratacite pentru o localizare rapida a sa. De asemenea, poti apela cu incredere Serviciul de Relatii cu Clienti la numarul de telefon: 021 9446.

Exista lucruri ce nu pot fi aduse in parc?
Este interzis accesul in incinta parcului cu lazi frigorifice, mingi, saltele, articole gonflabile (cu exceptia celor pentru copii) si a armelor de orice gen. De asemenea, este interzis accesul persoanelor aflate sub influenta bauturilor alcoolice sau a altor substante interzise.

Comercializati mancare si bauturi in parc?
Pentru a te bucura pe deplin de ziua petrecuta la parcul acvatic Divertiland, food court-ul si snack barurile noastre iti ofera un meniu variat de vara de mancaruri, bauturi si deserturi.

Daca vin in calitate de insotitor, trebuie sa platesc taxa de intrare?
Da, taxa de intrare este valabila pentru orice tip de vizitator, el avand acces la toate atractiile parcului. Iti multumim pentru intelegere.

Dispuneti de vestiare si dulapioare pentru vizitatori?
Da, parcul pune la dispozitia vizitatorilor sai vestiare pentru schimb, atat pentru doamne, cat si pentru domni. De asemenea, acesta beneficiaza de un numar de peste 400 de dulapioare de vestiar, pentru securizarea bunurilor pe durata sederii acestora la parc. Acestea sunt disponibile prin inchiriere la pretul de 10 RON pe zi.
Iti sugeram un dulapior la trei oameni. Hainele grele, rucsacurile si alte elemente voluminoase ocupa mult spatiu in dulap. Daca este posibil, va rugam sa pastrati obiectele voluminoase la domiciliu sau in masina.
Parcul acvatic La Plaja nu isi asuma responsabilitatea pentru obiectele lasate nesupravegheate in parc; inclusiv cadouri nesupravegheate ramase pe mese in urma unei petreceri aniversare.

Pot intra in parc cu mancare si bauturi?
Nu, din pricina codului de sanatate publica, nu putem permite accesul in incinta parcului cu produse alimentare sau orice tip de bautura aduse din afara parcului. Vizitatorii asupra carora se gasesc aceste produse vor fi rugati sa le pastreze inafara incintei parcului. Regula se aplica si pentru petrecerile aniversare - NU este permis accesul cu tortul adus din afara parcului.

Taxa de intrare pentru copii este diferita fata de cea pentru adulti?
Da, taxa de intrare in parc pentru copii difera fata de cea pentru adulti, in cazul in care copilul are sub 1,2 metri inaltime. Copiii sub 1,2 metri inaltime nu au acces la anumite tobogane, din motive de siguranta. Copiii sub 3 ani beneficiaza de intrare gratuita.

Trebuie sa platesc taxa de intrare si pentru copil?
Toate persoanele care intra in parcul acvatic La Plaja trebuie sa achite taxa de admitere pentru vizita de o zi, cu exceptia copiilor sub 3 ani, care beneficiaza de admitere gratuita, cu conditia sa fie insotiti de un adult.
Pentru copiii care depasesc varsta de 3 ani, se plateste taxa de intrare in functie de inaltimea sa si ziua din saptamana. Gasesti aici toate detaliile despre categoriile de tarife.

Unde este localizata receptia parcului?
Receptia este localizata la intrarea in cladirea de acces a parcului, fiind compusa din patru puncte de incasare si un birou de Relatii cu Clientii. Dupa ce ai achizitionat bratara de acces in parc de la receptie, te indrepti in stanga catre turnicheti, iar dupa ce ai trecut de acestia, in urma citirii bratarii, intri in parcul acvatic La Plaja.

Unde sunt situate dulapioarele si cat costa inchirierea lor?
Dulapioarele sunt situate in partea stanga a intrarii in parc, dupa trecerea de turnicheti. Ele numara aproximativ 400 de bucati. Costul inchirierii unui dulapior pe perioada sederii la parc este de 10 RON.