Program parc: INCHIS / CLOSED Call center: 021 9446

Termeni si conditii

IMPORTANT DE CITIT PENTRU A INTRA IN SI UTILIZA FACILITATILE DIVERTILAND

1) Toti vizitatorii si/sau utilizatorii DIVERTILAND precum si invitatii acestora au obligatia de a respecta prezentele Conditii de Acces, prevederile Codului Rutier in interiorul parcarii DIVERTILAND si semnificatiile indicatoarelor de circulatie, precum si indicatiile personalului care opereaza atractiile.

2) Toate regulile continute in prezentele Conditii sunt implementate strict in interesul dumneavoastra. Daca le apreciati restrictive sau pur si simplu nu sunteti de acord cu ele, va rugam sa nu intrati in incinta parcului DIVERTILAND. Odata intrat in perimetrul  DIVERTILAND  prin zonele de acces special amenajate in acest sens, consimtiti implicit la regulile  DIVERTILAND si va obligati sa respectati irevocabil si neconditionat toate regulile de mai jos pe care, se presupune si se prezuma ca le-ati citit si parcurs cu atentie, prin simpla intrare in DIVERTILAND Orice reclamatie ulterioara cu privire la cele de mai jos nu va fi luata in considerare.

3)  ATENTIE pentru a limita riscurile de accidentare in piscine si tobogane si alte situatii neplacute, care pot produce consecinte grave si iremediabile, Vizitatorii/Utilizatorii  DIVERTILAND  sunt obligati sa respecte toate normele speciale din prezentele Conditii de Acces, pe care  se prezuma ca le-au citit, inteles si acceptat, odata cu intrarea in incinta  DIVERTILAND  si/sau utilizarea oricaror mijloace de divertisment din   DIVERTILAND.

I. PROGRAM DE FUNCTIONARE SI ACCES

1) Programul de functionare al  DIVERTILAND este in fiecare zi de la orele 10 am la orele 20 pm. Accesul la piscine este permis intre orele 10 am si orele 20 pm, iar accesul la tobogane intre orele 11 amsi orele 18 pm.
   
2) Parasirea definitiva sau temporara a perimetrului DIVERTILAND (perimetru care exclude zona parcarii), inseamna anularea Bratarii fara nicio despagubire si/sau rambursare a costului acesteia din partea DIVERTILAND.
3) Accesul în  DIVERTILAND  este permis doar în cadrul orelor de program afişate şi numai in baza Bratarii disponibile la casieria DIVERTILAND pe baza Cardului-Abonament eliberat special in acest scop.
4) Este interzisa intrarea in  DIVERTILAND cu Bratara si/sau Cardul-Abonament apartinand altui client si/sau imprumutul  acestuia altcuiva. 
5) Este interzisa intrarea in perimetrul DIVERTILAND in spatele altei persoane sau intrarea utilizand alta Bratara. Accesul este strict individual, ca si raspunderea pentru respectarea/incalcarea regulilor din aceste Conditii de Acces. 
6) Este interzis accesul în perimetrul  DIVERTILAND cu produse alimentare sau orice tip de băutură, lăzi frigorifice, mingi, saltele, articole gonflabile şi/sau a armelor de orice gen. 
7) Este interzis accesul persoanelor aflate sub influenţa băuturilor alcoolice, drogurilor si/sau a altor substanţe interzise si/sau halucinogene.
8) Este interzis accesul pe spaţiul verde oriunde in perimetrul  DIVERTILAND, precum si in zonele expres delimitatate ca nefiind accesibile vizitatorilor/utilizatorilor  DIVERTILAND  prin semne distinctive.
9) Accesul copiilor sub 16 ani este restrictionat, acesta fiind posibil doar daca sunt însoţiţi de un adult şi supravegheaţi pe toată durata şederii în  DIVERTILAND inclusiv in parcarea  DIVERTILAND. Raspunderea pentru respectarea de catre copii, indiferent daca sunt sau nu insotiti de parinti, a prezentelor Conditii de Acces, pentru faptele si integritatea copiilor fiind exclusiv a fiecarui parinte. Operatorul nu isi asuma nicio obligatie si/sau raspundere in acest sens. Notiunea de “parinte” include orice persoana care acceseaza serviciile parcului  DIVERTILAND impreuna sau nu cu un copil de a carui supraveghere este pe deplin responsabil fara a tine seama de gradul de rudenie sau de afinitate.
10) Este interzis accesul in DIVERTILAND cu lucruri de vanzare, cu mostre, cu materiale publicitare, sau pentru a recruta sau intervieva persoane.
11) Este interzis in perimetrul  DIVERTILAND  accesul fara incaltaminte sau imbracaminte adecvata.
12) Este interzis in perimetrul  DIVERTILAND ca vizitatorii sai sa acceseze oricare dintre mijoacele de divertisment fara citirea prealabila a instructiunilor afisate pe panourile de lemn semnalizate corespunzator, si fara a efectua, in prealabil, un dus.
13) ATENTIE, accesarea topoganelor si a piscinelor trebuie sa se faca fara ca in prealabil sa se fi consumat mancare si bautura in exces, existand riscul de infarct. De asemenea, toboganele nu vor fi utilizate daca s-au consumat medicamente care au efect asupra puterii de concentrare sau orientare sau capacitatii de a decide. De asemenea, nici daca persoana in cauza este insarcinata sau a suferit vreo interventie medicala de orice natura.

1) Programul de functionare al  DIVERTILAND este in fiecare zi de la orele 10 am la orele 20 pm. Accesul la piscine este permis intre orele 10 am si orele 20 pm, iar accesul la tobogane intre orele 11 amsi orele 18 pm.

2) Parasirea definitiva sau temporara a perimetrului DIVERTILAND (perimetru care exclude zona parcarii), inseamna anularea Bratarii fara nicio despagubire si/sau rambursare a costului acesteia din partea DIVERTILAND.

3) Accesul în  DIVERTILAND  este permis doar în cadrul orelor de program afişate şi numai in baza Bratarii disponibile la casieria DIVERTILAND pe baza Cardului-Abonament eliberat special in acest scop.

4) Este interzisa intrarea in  DIVERTILAND cu Bratara si/sau Cardul-Abonament apartinand altui client si/sau imprumutul  acestuia altcuiva. 

5) Este interzisa intrarea in perimetrul DIVERTILAND in spatele altei persoane sau intrarea utilizand alta Bratara. Accesul este strict individual, ca si raspunderea pentru respectarea/incalcarea regulilor din aceste Conditii de Acces. 

6) Este interzis accesul în perimetrul  DIVERTILAND cu produse alimentare sau orice tip de băutură, lăzi frigorifice, mingi, saltele, articole gonflabile şi/sau a armelor de orice gen. 

7) Este interzis accesul persoanelor aflate sub influenţa băuturilor alcoolice, drogurilor si/sau a altor substanţe interzise si/sau halucinogene.

8) Este interzis accesul pe spaţiul verde oriunde in perimetrul  DIVERTILAND, precum si in zonele expres delimitatate ca nefiind accesibile vizitatorilor/utilizatorilor  DIVERTILAND  prin semne distinctive.

9) Accesul copiilor sub 16 ani este restrictionat, acesta fiind posibil doar daca sunt însoţiţi de un adult şi supravegheaţi pe toată durata şederii în  DIVERTILAND inclusiv in parcarea  DIVERTILAND. Raspunderea pentru respectarea de catre copii, indiferent daca sunt sau nu insotiti de parinti, a prezentelor Conditii de Acces, pentru faptele si integritatea copiilor fiind exclusiv a fiecarui parinte. Operatorul nu isi asuma nicio obligatie si/sau raspundere in acest sens. Notiunea de “parinte” include orice persoana care acceseaza serviciile parcului  DIVERTILAND impreuna sau nu cu un copil de a carui supraveghere este pe deplin responsabil fara a tine seama de gradul de rudenie sau de afinitate.

10) Este interzis accesul in DIVERTILAND cu lucruri de vanzare, cu mostre, cu materiale publicitare, sau pentru a recruta sau intervieva persoane.

11) Este interzis in perimetrul  DIVERTILAND  accesul fara incaltaminte sau imbracaminte adecvata.

12) Este interzis in perimetrul  DIVERTILAND ca vizitatorii sai sa acceseze oricare dintre mijoacele de divertisment fara citirea prealabila a instructiunilor afisate pe panourile de lemn semnalizate corespunzator, si fara a efectua, in prealabil, un dus.

13) ATENTIE, accesarea topoganelor si a piscinelor trebuie sa se faca fara ca in prealabil sa se fi consumat mancare si bautura in exces, existand riscul de infarct. De asemenea, toboganele nu vor fi utilizate daca s-au consumat medicamente care au efect asupra puterii de concentrare sau orientare sau capacitatii de a decide. De asemenea, nici daca persoana in cauza este insarcinata sau a suferit vreo interventie medicala de orice natura.

II. RISCURI DE ACCIDENTARE

1) Nu folositi facilitatile si mijloacele de divertisment ale  DIVERTILAND  inainte de a citi si insusi cu atentie regulile utilizarii fiecaruia. Regulile/instructiunile de folosire se regasesc mentionate pe panouri mari de lemn marcate de mascotele  DIVERTILAND sau cu alte semne specifice. Va rugam sa retineti ca scopul oricaror limitari vizeaza exclusiv securitatea fiecarui consumator de astfel de servicii, fiind in acord cu instructiunile de operare, instalare si folosire ale Producatorului unor asemenea mijloace de divertisment. Va rugam sa respectati intocmai instructiunile personalului DIVERTILAND si sa va abtineti de la orice gest sau actiune care nu se incadreaza in instructiuniile personalului Divertiland, responsabilitatea fiin integral si excluiv a celor care nu respecta aceste reguli.

2) ATENTIE, in perimetrul  DIVERTILAND, in zonele piscinelor si a mijloacelor de divertisment sunt suprafete umede ce poate cauza alunecarea sau suprafete abrazive care limiteaza alunecarea, astfel trebuie sa acordati atentie maxima la trepte si la gresia/ suprafetele umede si/sau abrazive puteti aluneca si cadea cu rani si consecinte severe. 

3) Nu atingeti firele sau panourile electrice. 

4) Nu vorbiti la telefon sau la orice alt mijloc de comunicare in piscine sau pe perioada folosirii toboganelor.

5) Nu stati in raza de actiune a mijloacelor de divertisment folosite de o alta persoana.

6) Nu folositi atractiile Divertiland in situatia in care ati consumat bauturi alcoolice sau aveti diverse antecedente medicale ce pot include, dar fara a se limita la lesinuri, aritmii cardiace, boli cardiace, tensiune, fobii, episoade de pierdere a cunostintei. Operatorul nu isi asuma raspunderea pentru niciun incident provocat pe teritoriul DIVERTILAND care rezulta din existenta unei situatii medicale precare, nerespectarea instructiunilor personalului, nerespectarea instructiunilor de folosire a atractiilor etc.

7) In timpul dusului utilizati incaltaminte adecvata. Risc de alunecare si accident

8) Respectati spatiul de acces la dusuri. 

9) Nu utilizati dusul in stare de ebrietate, discomfort  sau intoxicatie.

10) Pentru evitarea tuturor incidentelor, este interzisa deschiderea umbrelelor in perioadele de vant. In cazul producerii unui incident din cauza nerespectarii acestei prevederi, responsabilitatea este integrala si exclusiva a celor care nu respecta aceasta regula.

III. NORME DE COMPORTAMENT

1) Este interzisă orice activitate sau comportament neadecvat din care să rezulte rănirea sau disconfortul celorlalţi vizitatori/utilizatori ai  DIVERTILAND. În caz contrar, personalul de supraveghere și pază al  DIVERTILAND poate solicita persoanei respective sa părăseasca incinta  DIVERTILAND, fără returnarea valorii Cardului-Abonament Zilnic sau acordarea vreunei despagubiri.  Nudismul este interzis.

2) Este strict interzisa distrugerea si/sau deteriorarea oricaror echipamente, dotari sau amenajari din incinta  DIVERTILAND; Este strict interzisă chiar atingerea obiectelor din decor.

3) Oriunde in perimetrul DIVERTILAND este interzisa fotografierea, filmarea sau inregistrarea, fara acordul prealabil si scris al reprezentantilor DIVERTILAND. 

4) Este interzisă intrarea în perimetrul  DIVERTILAND si in parcare cu animale de orice fel, inclusiv de companie. 

5) NU VA LASATI obiectele personale nesupravegheate oriunde in perimetrul  DIVERTILAND , inclusiv in Parcare, intrucat DIVERTILAND nu îşi asumă responsabilitatea pentru obiectele personale lăsate nesupravegheate, uitate sau furate. 

6) Este strict interzisă introducerea/ folosirea/ abandonarea in perimetrul  DIVERTILAND  (pe plaje, în piscine, la tobogane sau oriunde in perimetrul  DIVERTILAND) a oricărui obiect ascuţit, casant ce poate provoca răni.

7) Este  interzis accesul sau utilizarea in DIVERTILAND  a rolelor sau bicicletelor.

8) Este interzisă purtarea de bijuterii, ceasuri, ochelari sau alte accesorii metalice ori casante în timpul folosirii toboganelor.

9) Fumatul este permis doar în locurile special amenajate si semnalate. În incinta restaurantelor si a cladirilor fumatul este strict interzis.

10) Este obligatorie pastrarea curateniei; depozitarea deşeurilor in afara locurilor special amenajate fiind interzisa. 

11) Este obligatorie folosirea echipamentelor gonflabile doar în piscine și pe toboganele special amenajate, fiind interzisă folosirea/depozitarea acestora în orice alta locatie.

12) Este interzisa folosirea piscinelor sau toboganelor sau oricaror facilitati ale  DIVERTILAND cu incaltaminte si/sau imbracaminte neadecvata.

13) Este interzisa folosirea piscinelor de catre vizitatorii/utilizatorii  DIVERTILAND care nu ştiu să înoate deloc.

14)  Este obligatorie respectarea semnelor si indicatoarelor afisate oriunde in  DIVERTILAND  (inclusiv in Parcare), precum si a indicaţiilor oferite de catre salvamari şi de către personalul de supraveghere. Totododata este obligatorie  pastrarea distantei corespunzatoare unul fata de altul, mai ales in cazul folosirii topoganelor, orice plecare pe topogan facandu-se  exclusiv la semnalul personalului de supraveghere (salvamar).

15) Săritul, scufundările sau imbrancelile, bruscarile si violentele inclusiv verbale oriunde in perimetrul  DIVERTILAND sunt interzise. 

16) Este interzisa parasirea vehiculelor în parcarea DIVERTILAND, după închiderea programului sau parcarea lor altfel decat impun marcajele din parcare. Este interzisa parasirea autovehiculelor cu cheile in contact, motorul pornit, ferestrele deschise, luminile aprinse. Este obligatoriu ca autoturismele lasate in parcarea Divertiland sa fie inchise.

17) Este interzisa utilizarea umbrelelor de plaja  in condiții de vânt puternic.

18) Este interzisă folosirea piscinelor şi a tuturor instalaţiilor de apă din DIVERTILAND  in cazul unor condiţii atmosferice neprielnice sau in orice situatii neprevazute care pun in pericol vizitatorii/utilizatorii.

19) Este interzis in perimetrul  DIVERTILAND  ca vizitatorii/utilizatorii sai sa intre imbracati in piscine sau la tobogane si/sau cu mancare/ bautura.

20) Este interzisa folosirea piscinelor sau orice alte facilitati din cadrul Divertiland de catre persoane suferind de boli de piele sau boli contagioase. Oricine intra in parcul Divertiland se declara a fi in stare buna de sanatate si ca nu sufera de boli contagioase sau de piele prin simpla intrare in DIVERTILAND, fara a fi necesara vreo alta formalitate.

21) Este interzisa vanzarea, promovarea, impartirea de mostre, recrutarea sau intervievarea de persoane in incinta DIVERTILAND, fara acordul scris al DIVERTILAND.

22) Este interzisa vanzarea, cumpararea, consumul sau posesia de droguri sau alte substante interzise prin lege in interiorul DIVERTILAND.

23) Este interzis comportamentul violent, furtul obiectelor personale si orice forma de incalcare a legii.

IV. NORME DE IGIENA

1) Pentru siguranta celorlalti vizitatori, este interzis in perimetrul  DIVERTILAND accesul vizitatorilor/utilizatorilor cu stare medicală precară, infecţioasă sau cu boli transmisibile.

2) Este obligatorie folosirea duşurilor înainte de intrarea în piscine sau la tobogane.

3) Este obligatorie folosirea numai a toaletelor, fiind interzisa deversarea oricaror fluide umane in afara acestora.

4) Pentru satisfacerea nevoilor fiziologice este obligatorie folosirea exclusiva a toaletelor. Accesul la vestiare/grupuri sanitare/dușuri este permis doar persoanelor ce poartă încălțăminte adecvata. 

V. DREPTURILE OPERATORULUI

1) Detinerea unui Card-Abonament  achizitionat si eliberat in Conditiile de Furnizare disponibile la adresa: www. Divertiland/Conditii_Furnizare va da dreptul, in limita locurilor disponibile, in cadrul programului de functionare al DIVERTILAND,  sa accesati, fara vreo plata suplimentara, urmatoarele facilitati disponibile in perimetrul  DIVERTILAND: parcare, piscinele, zonele amenajate cu nisip, vestiare, grupuri sanitare si dusuri.

2) Abonamentul de sezon este nominal si nu este transmisibil. Abonamentul, realizat  sub forma unui card din plastic, imprimat cu datele detinatorului la care se adauga o serie de elemente de identificare unice, nu tine loc si nu poate fi folosit singur pentru a intra in parcul acvatic de distractii DIVERTILAND. Accesul in  DIVERTILAND  se poate obtine doar in baza unei bratari de acces din plastic (denumita in continuare “Bratara”) care se poate obtine la casieria special amenajata in cadrul DIVERTILAND unde detinatorul se va prezenta cu Cardul-Abonament valabil pentru a o ridica. Bratara de acces se elibereaza numai dupa verificarea datelor de identificare ale detinatorului de Card-Abonament prezentat cu cele ale solicitantului.

3) Pentru accesul la foisoarele VIP si vestiarele cu card, vizitatorii vor plati la casierie tariful  DIVERTILAND anuntat prin mijloacele de comunicare disponibile in perimetrul  DIVERTILAND in ziua accesarii  DIVERTILAND.

4) Prin asumarea prezentelor Conditii de Acces, intelegeti si acceptati ca DIVERTILAND îşi rezervă dreptul:

a) de a modifica unilateral programul de funcţionare al  DIVERTILAND  sau prezentele Conditii de Acces sau de a închide  DIVERTILAND  în cazul unor condiţii atmosferice neprielnice si/sau în cazul oricaror situatii care pot pune în pericol vizitatorii, notificand in prealabil despre aceasta prin orice mijloace (la www.Divertiland.ro sau prin afisaj in incinta  DIVERTILAND).

b) de a nu mai permite accesul vizitatorilor,  daca nu mai sunt locuri disponibile in DIVERTILAND.

c) de a selecta vizitatorii si de a scoate in afara incintei  DIVERTILAND  pe oricine incalca oricare dintre regulile prezentelor Conditii de Acces. 

d) de a limita accesul liber in DIVERTILAND in timpul desfasurarii anumitor evenimente speciale;

e) de a fotografia si filma orice persoana sau grup in scop promotional si de a folosi imaginile pentru site-ul pagina proprie de Facebook sau in  alte mijloace media, inclusiv online; Prin simpla intrare in DIVERTILAND  va exprimati acordul fara vreo alta formalitate prealabila ca DIVERTILAND sa foloseasca imaginea astfel preluata in campaniile sale publicitare derulate pe teritoriul si in afara Romaniei, fiind de acord cu multiplicarea pe diverse tipuri de suport, afisarea acesteia, atat pe pagina de internet a DIVERTILAND, cat si pe panouri amplasate in spatiul public potrivit legislatiei incidente;

f) de a renunta oricand in sezonul de operare la orice vizitator/utilizator al DIVERTILAND, fara explicatii, cu despagubirea acestuia in limita contravalorii Cardului-Abonament achitat.

g) Pierderea, deteriorarea sau nereturnarea bratarii de acces sau a bratarii cutiilor de valori indreptateste operatorul de a incasa contravaloarea acestora.

2.9 Pentru o experienta cat mai placuta si sigura in perimetrul  DIVERTILAND , orice titular de Card-Abonament valabil, prin intrarea in perimetrul  DIVERTILAND , isi asuma neechivoc respectarea tuturor normelor si regulilor existente. DIVERTILAND nu va raspunde in nicio maniera de prejudiciile de orice natura  cauzate prin nerespectarea/respectarea necorespunzatoare de catre vizitatorii/utilizatorii  DIVERTILAND  a oricareia dintre  obligatiile asumate mai sus

2.10 Parcul  acvatic de distractii DIVERTILAND este organizat si operat de catre:

Park Expert Service DTL SRL,  J23/1454/2011, CUI RO28556465 (denumit in continuare “DIVERTILAND”) la punctul sau de lucru autorizat in comuna  Chiajna, sat Chiajna, judetul Ifov, Str.Divertismentului nr.1, email: contact@divertiland.ro, telefon: 021 9446  

VI. ACHIZITIA DE BILETE SI ABONAMENTE

3.1 Print intermediul casieriei si website-ului sau, Divertiland pune la dispozitia clientilor multiple modalitati de achizitionare a abonamentelor de sezon si biletelor zilnice sau din alte categorii.

3.2 Achizitionarea on-line a oricarui Card Abonament prin intermediul site-ului www.divertiland.ro, se va finaliza astfel:

- Completati Formularul de Inscriere cu toate datele solicitate si marcate cu steluta, acestea fiind obligatorii;

- Confirmati operatiunea de achizitionare;

- Alegeti numarul si tipul biletelor sau abonametelor pe care doriti sa le achizitionati, numar de persoane 

- Introduceti numele, adresa de e-mail, CNP-ul (pentru generarea facturii si identificarea la ridicarea cardului de acces), respectiv datele cardului de credit.

- Oferta de achizitionare o predati prin confirmarea prezentelor Conditii si apasarea butonului Cumparare.

- Dupa indeplinirea cu succes a pasilor de mai sus, urmata de confirmarea platii, factura si cererea de inscriere, care trebuie prezentate la primva vizita la Divertiland, sunt trimise prin email.

Banii platiti pentru achizitionarea unui bilet de intrare online se returneaza doar din culpa exclusiva Divertiland (nefunctionarea parcului Divertiland datorita conditiilor meteorlogice) sau alte conditii speciale (conditii care pun in pericol siguranta vizitatorilor). Prin achizitionarea biletului de intrare in Divertiland, sunteti de acord cu termenii si conditiile afisate pe site-ul www.divertiland.ro, pe care va obligati sa le respectati.

Prezentele Conditii de Furnizare sunt furnizate on-line pe site-ul Operatorului, www.divertiland.ro, pe care Dvs. ca Beneficiar aveti obligatia sa il cititi cu atentie si dand click pe butonul accept veti confirma irevocabil Aceptarea acestora. Un exemplar al acestor Conditii de Furnizare va fi remis automat pe adresa de e-mail al solicitantului.

3.3 Formularul de Inscriere va fi completat cu date reale si exacte si cu majuscule. Este obligatorie completarea tuturor câmpurilor marcate cu steluta, care sunt considerate obligatorii, respectiv: nume, prenume, document de identitate (serie si numar carte de identitate sau pasaport valabil), data nastere, sex, adresa de resedinta completa, telefonul, email si daca este cazul, a datelor referitoare la copii: nume, prenume, sex, data nastere.

3.4 Formularul nesemnat si/sau continând date incomplete, inexacte sau eronate nu este valid, ceea ce atrage dupa sine imposibilitatea eliberarii biletului/abonamentului aferent.

VII. REVANZARE 

8.1 Revanzarea cu scop comercial a Cardurilor Abonament este interzisa, altfel Operatorul isi rezerva dreptul de a-si solicita drepturile, mai ales de a pretinde despagubiri. 

IX. FUNCTIONALITATEA, DISPONIBILITATEA SI CONDITIILE DE UTILIZARE ALE PAGINII DE WEB 

9.1 Operatorul isi rezerva dreptul de a modifica, limita sau opri oricand volumul si functionalitatile paginii de web – daca aceasta nu e necesara derularii contractelor de furnizare incheiate. 

X. DATE SI IMAGINI CU CARACTER PERSONAL 

12. 1 Odata cu inregistrarea site-ul www.divertiland.ro, acordati Operatorului dreptul de a folosi pentru campaniile publicitare sau promotionale proprii si ale partenerilor sai, datele pe care le-ati furnizat odata cu inregistrarea pe acest site in conditiile Politicii de Confidentialitate disponibile la adresa http://www.divertiland.ro/Politica_Confidentialitate, care completeaza si fac parte din prezentele Conditii.