Program parc: 10:00 - 20:00 (L-D) Call center: 021 9446
 • La Divertiland Water Park ajungi usor si te distrezi de zor

  2018,06,19

  Vara asta toate drumurile duc la distractie! Este unul dintre refrenele sezonului la Divertiland Water Park si asta pentru ca la cel mai mare parc acvatic din Romania poti ajunge in orice fel doresti, atat timp cat infrastructura permite. Indiferent ca alegi automobilul personal, trenul, autobuzul sau serviciile de transport persoane, valuri de veselie te asteapta pe strada Divertismenului nr.1, la iesirea din cartierul Militari.

  detalii
 • Legion Run România - distracția energia și susținerea au venit în valuri!

  2018,06,18

  Evenimentul internațional Legion Run a avut loc în premieră în România în data de 16 Iunie 2018 la Divertiland Water Park, Chiajna.

  detalii
 • Start de sezon cu surprize la Divertiland Water Park

  2018,06,12

  Divertiland Water Park si-a deschis portile pentru un nou sezon de distractie si va asteapta pe toti, cu mic, cu mare, sa dati ritmul verii.

  detalii
 • Legion Run e gata sa debuteze in Romania la Divertiland Water Park!

  2018,06,06

  Doar cateva zile au mai ramas pana la lansarea evenimentului Legion Run in Romania, care va avea loc pe 16 iunie la Divertiland Water Park. Astfel, cei ce doresc sa inceapa vara in forta, bucurandu-se de aventura si senzatii extreme, trebuie sa se grabeasca pentru a pune mana pe ultimele bilete aflate la vanzare.

  detalii
 • Cat astepti vara prinde oferta Divertiland Water Park!

  2018,05,17

  Fiindca vara bate la usa, iar sezonul de vacanta se anunta unul cu valuri de distractie si vreme buna din belsug, a sosit momentul sa va facem o noua surpriza! Datorita numeroaselor cereri primite din partea dumneavoastra in ultimele doua zile, super-oferta Divertiland Water Park se prelungeste pana pe 25 mai! Aveti 10 zile la dispozitie pentru a va achizitiona unul sau mai multe abonamente din cele 500 puse la vanzare.

  detalii
 • In mai dai verde verii intr-un colt de rai!

  2018,05,15

  Asa cum va anuntam saptamana trecuta, la Divertiland Water Park nu mai avem rabdare sa numaram orele pana la prima zi de vara, astfel ca dam startul la distractie inca de pe 25 mai, cand vom deschide zona Super Paradise. Piscina de dimensiuni olimpice, piscina pentru copii si tot rasfatul soarelui de primavara va asteapta ca sa faceti pregatirea pentru sezonul estival.

  detalii
 • Divertiland Water Park cheama vara la apel! Abonamentele de sezon te asteapta!

  2018,04,27

  Si iata ca a sosit mult asteptatul moment in care anuntam cu entuziasm punerea in vanzare a noilor abonamente de sezon Divertiland Water Park. Achizitia se poate realiza doar on-line, tot ce trebuie facut pentru a intra in posesia lor este sa dai click aici! Te asteapta o pagina special creata pentru oferta dedicata verii si multe informatii utile privind fiecare tip de abonament in parte sau conditiile de acces la parcul acvatic.

  detalii
 • Divertiland Water Park pune vara la punct cu 7 abonamente de sezon si reduceri fabuloase!

  2018,04,23

  Doar cateva zile au mai ramas pana cand noile abonamente Divertiland Water Park vor fi puse la vanzare. Pasionatii de aventura si cei nerabdatori sa cucereasca numeroasele atractii ale celui mai mare parc de distractii din Romania au insa parte de o noua surpriza! Vara aceasta au la dispozite 7 abonamente de sezon pentru familie, copii, elevi/studenti si adulti, cu reduceri de 60% la pret pana pe 15 mai.

  detalii
 • “Music Books & Bikes” o editie speciala cu Divertiland Water Park si Salvalife

  2018,04,20

  Divertiland Water Park si Salvalife vin la Cycling Show-ul ”Music, Books & Bikes”, care va avea loc duminica, 22 aprilie. La aceasta editie speciala, organizata cu ocazia Zilei Internationale a Cartii, prietenii lecturii si exercitiului fizic vor avea posibilitatea de a face un plus de miscare pe bicicletele de fitness puse la dispozitie de cel mai mare parc acvatic din Romania.

  detalii
 • E loc de joaca la Wine & Street Food Fest

  2018,04,19

  Divertiland Water Park si Divertiland Playland  participa in acest weekend la prima editie Wine & Street Food Festival, care va avea loc pe esplanada Palatului Parlamentului.

  detalii
 • Noile abonamente la Divertiland Water Park trag la distractie!

  2018,03,22

  Divertiland Water Park se gandeste deja la vara si pregateste lansarea noii oferte de abonamente. Cum lucrurile bune sunt facute din timp, iar nerabdarea este tot mai mare, cateva detalii ale ofertei pentru 2018 pot fi deja anuntate.

  detalii
 • Legion Run vine in Romania la Divertiland Water Park!

  2018,03,08

  Divertiland Water Park va gazdui pe 16 iunie lansarea evenimentului Legion Run in Romania. Pasionatii de aventura si adrenalina vor fi provocati sa strabata un traseu dur, de 5 km, de-a lungul caruia vor infrunta 22 de obstacole, dintre care 2 in premiera in cadrul editiei inaugurale din tara noastra.

  detalii