Program parc: INCHIS / CLOSED Call center: 021 9446

5GANG live la Divertiland cu meet & greet pentru 10 fani

Hype fin de vara la Divertiland? Cu placere. 5GANG SOSeste la cel mai mare parc acvatic din Romania, sambata, 10 august, pentru a sustine un concert live in fata fanilor si entuziastilor verii. Distractia se anunta, bineinteles, in cantitati industriale!

Ti-am promis o vara cat 7 si nu dam niciun pas inapoi. Ca sa fii pe val sezonul acesta, stai pe ritm cu cei care au rupt topurile si trendurile. Cei mai urmariti YouTuberi din Romania vor canta impreuna versurile care au cucerit internetul. Show-ul incepe de la ora 14:00.

In ziua concertului pretul biletului va fi unic atat pentru adulti, cat si pentru copii si va costa doar 100 de lei. Numarul tichetelor de acces este limitat, insa fii pe faza, vine MAREA SURPRIZA: 10 norocosi cumparatori vor avea sansa de a-i cunoaste pe membrii 5GANG in backstage, intr-o sesiune speciala de meet & greet. Modul in care vor fi decisi castigatorii va fi anuntat in ziua concertului. Selly & co. vor veni cu tricouri si accesorii 5GANG pentru fani intr-un spatiu special amenajat.

Dar voie buna va fi din plin si pentru toata lumea, deoarece parcul va fi deschis de la ora 10:00 la ora 20:00, la fel ca intr-o zi normala, cu toate atractiile si serviciile care au consacrat Divertiland ca unul dintre cele mai iubite locuri de petrecere a timpului liber din Bucuresti.

Am stabilit, pe 10 august facem spectacol cu 'hype' fin de vara si SOS in cantitati industriale

7, la Divertiland SOSeste 5GANG!

Bilete Online

Eveniment recomandat de

ProFM logo