Program parc: INCHIS / CLOSED Call center: 021 9446

Copiii - elevii - studentii invitati speciali ai Divertiland la final de sezon

Ce poate fi mai tentant decat ultima strigare a verii inainte de prima strigare a catalogului? Atunci sa fie distractie pe linie! La Divertiland, in perioada 2-8 septembrie, elevii si studentii intra doi in parc pentru un bilet achizitionat, iar copiii sub 10 ani au acces liber. Simplu ca abecedarul, imbietor ca vacanta.

Saptamana care precede startul noului an scolar vine cu surprize cat se poate de placute pentru cei ce se pregatesc sa reia cursurile. Si asta pentru ca la Divertiland elevii si studentii beneficiaza timp de 7 zile de o oferta greu de neglijat: doua bratari de acces pentru un singur bilet cumparat. Sa tot iubesti matematica. Stim si cum e cu emotiile in anii incepatori, asa ca le venim de hac cu o oferta chiar mai colorata: acces liber pentru toti copiii sub 10 ani,in sistem 1+1. La achizitonarea unui bilet de adult pana la ora 16:00, copilul are intrare libera.

Tot scadem zilele de vacanta, dar la Divertiland nu ne oprim niciodata din adunat. Strangem amintiri frumoase, colectionam intamplari si aventuri sa tot avem de povestit pana se intoarce vara. Nu-i timp de pierdut, e vreme de distractie!

Biletele de acces se pot achizitiona doar de la casieria parcului.


*Oferta nu se cumuleaza cu nicio alta oferta sau promotie existente si este valabila doar pe baza unui act doveditor.