Call center: 021 9446 (L-D: 09:00-20:00)
  • 32
    °
    WED

CUMPARA ACUM BILETE ONLINE

Pentru ca ne dorim sa oferim cat mai multe facilitati clientilor nostri, biletele pentru acest sezon pot fi achizitionate si online, insa cu cateva mentiuni:

Atentie!

*Biletele nu pot fi achizitionate in ziua vizitei in parc.
*Este interzis accesul în perimetrul DIVERTILAND cu produse alimentare sau orice tip de băutură, lăzi frigorifice, mingi, saltele, articole gonflabile.
*Pretul biletelor include doar intrarea in parc, sezlongurile si umbrelele sunt in limita stocului disponibil.
*Banii platiti pentru achizitionarea unui bilet de intrare de la caserie sau online se returneaza doar din culpa exclusiva Divertiland. (nefunctionarea parcului Divertiland datorita conditiilor meteorlogice sau alte conditii speciale (conditii care pun in pericol siguranta vizitatorilor).Prin achizitionarea biletului de intrare in Divertiland, sunteti de acord cu termenii si conditiile afisate pe site-ul www.divertiland.ro, pe care va obligati sa le respectati..
*Copiii care nu au implinit 16 ani sunt rugati sa isi descarce formularul de acord parental de AICI si sa il aduca completat de un adult.
*Pentru categoriile de clienti care beneficiaza de reduceri, precum studenti, elevi, seniori, persoane cu dizabilitati, este necesara prezentarea unui document care atesta conditia. Divertiland isi rezerva dreptul de a verifica biletele achizitonate pentu anumite categorii cu documente doveditoare.
*Pentru cei care si-au achizitionat biletul online si nu pot ajunge in parc la data specificata pe bilet, ei isi pot amana vizita pentru orice data ulterioara din sezonul 2017.

Mai multe detalii AICI.