Program parc: 10:00 - 20:00 (L-D) Call center: 021 9446

Distractia in familie o joaca de copii la Divertiland Water Park

La Divertiland Water Park, copiii vor fi primii la veselie in acest sezon, pentru ca accesul lor in parcul de distractii este mai usor. Si toata familia are de castigat! Biletele pentru copii - si, totodata, bilete de familie - au un pret mai mic in urmatoarea perioada.

Adieri de vara va invita, asadar, sa petreceti cu maxima intensitate fiecare moment de vacanta. E floare la ureche cand cei mici au intrarea fixa de numai 25 de lei, oricand in timpul saptamanii! Sezonul e inca lung si surprizele vin in valuri la Divertiland Water Park, aducand oferte de vara!

Bilete Online

De luni pana vineri, dupa ora 16:00, accesul are un pret unic - 25 de lei, iar in weekend, adultii achita doar 40 de lei. In schimb, sambata si duminica, programul toboganelor se prelungeste pana la ora 19:00, pentru a va oferi mai mult timp de aventura, pe cele mai inalte tobogane din Romania, strabatute de cea mai curata apa cu bule de vacanta.

Experienta de la parcul nostru de distractie e inegalabila! Alunecari palpitante de la 17 m altitudine si cascade inspumate sunt specialitatile toboganelor Kilimanjaro, care va asteapta cu senzatii intense si momente unice. Multe alte atractii care mai de care mai incantatoare va provoaca, zi de zi, sa puneti vara la punct.

Kids Tuesday and Friday Divertiland

Anotimpul veseliei e aici, iar la Divertiland Water Park totul e pregatit pentru a-l celebra cum se cuvine. Vara asta, distractia e o joaca de copii, cu preturi in miniatura!

Haideti sa va distrati la superlativ! 

Bilete Family Divertiland