Call center: 021 9446 (L-V: 10:00-18:00)

DIVERTILAND A CASTIGAT GOLDEN PONY AWARDS

Divertiland Water Park a castigat locul 1 la Golden Pony Awards saptamana trecuta in cadrul unei gale extraordinare ce a avut loc in Bergantino, Italia.

Fondate in 2002, premiile Golden Pony au recunoscut de-a lungul anilor excelenta a peste 298 de operatori din industria de leisure&entertainment din 46 de tari din toata lumea- aducand, de fiecare data in fata reflectoarelor parcuri tematice, parcuri de distractii, parcuri acvatice, parcuri de interior si de exterior, targuri tematice, dar si personalitati reprezentand fabricile producatoare de atractii.

Premiile Internationale Golden Pony, editia 17, au avut loc saptamana trecuta, 4 decembrie in Bergantino, Italia.

Castigatorii editiei de anul acesta au fost atenti selectati de reprezentantii revistei Games&Parks Industry. Divertiland Water Park a primit locul 1 la categoria parcuri acvatice, fiind ales cel mai performant din 2017, in Europa. Criteriile de selectie au fost evolutia afacerii, istoria, numarul de vizitatori dar si investitiile facute in ultimii ani.

Divertiland este in continuare cel mai mare parc acvatic din Romania si va asteapta cu drag in sezonul urmator, dar si cu noi si noi surprize ca in fiecare an!