Program parc: INCHIS / CLOSED Call center: 021 9446

Divertiland aniverseaza pe 15 august 7 sezoane de distractie 7 din 7

Este adevarat: 7 este cu noroc fiindca, dupa tot atatia ani, ne consideram privilegiati ca am avut ocazia, vara de vara, sa oferim bucurie si pofta de viata milioanelor de fani ai distractiei ce ne-au vizitat la Divertiland Water Park. Pe 15 august, cel mai mare parc acvatic de divertisment din Bucuresti se va afla la moment aniversar: Divertiland sarbatoreste 7 ani de la prima dimineata de distractie, 7 ani de aventuri si provocari 7 zile din 7 cat pentru 7 vieti! Va asteptam joi – cu mic cu mare – la o sesiune speciala de distractie pe taramul valurilor de veselie, unde cele mai inalte 22 de tobogane cu flux continuu de apa din tara, piscina cu valuri, piscina olimpica, domolul Lazy River, terenurile de volei si plajele va promit o experienta cu totul deosebita.

Zi de sarbatoare deplina, pe 15 august accesul in parcul de distractii se va face in conditiile valabile in weekenduri, aplicandu-se preturile de sambata si duminica: adultii – 65 de lei; studentii si elevii peste 10 ani – 55 lei; copii 3-10 ani si seniorii peste 60 de ani – 40 lei; persoanele cu dizabilitati – 35 de lei. Copiii sub 3 ani au intrarea libera. Dupa ora 16:00, vizitatorii beneficiaza de tichete de acces la pretul unic de 30 de lei. Biletele pot fi achizitionate atat la casieriile Divertiland, cat si online, optiune prin care veti avea posibilitatea de a intra in parc printr-un punct de acces dedicat. Programul parcului incepe de la ora 10:00 si se incheie la ora 20:00.

Sunteti invitati la Divertiland, pe 15 august, pentru a trai fiecare clipa cat altii in 7. Veti gasi aici unele dintre cele mai spectaculoase atractii acvatice din Europa, incantatoare locuri de joaca pentru copii, peste 4750 de sezlonguri cu umbrele, 11 restaurante cu specific variat, 5 baruri, 1000 de locuri de parcare, servicii de top si distractie cat cuprinde vara.
Divertiland Water Park este situat pe strada Divertismentului nr.1 la iesirea din cartierul Militari. Accesul se face pe Autostrada A1 sau feroviar de la statiile Gara de Nord si Basarab. Linia STB 236 asigura transportul public pana la parc, iar cursa 137 opreste in zona comerciala Hornbach-Kika din vecinatatea parcului acvatic. Vizitatorii pot ajunge la Divertiland si prin intermediul microbuzelor Divertibus, care efectueaza curse regulate intre parc si statiile de metrou Pacii si Preciziei.

Pe 15 august, fiti bineveniti pe un taram de sarbatoare: Divertiland Water Park aniverseaza 7 veri de la deschidere cu amintiri dintre cele mai frumoase si... spumoase.  

Cu multumiri, 7 ani de colectie.

Bilete Online