Program parc: INCHIS / CLOSED Call center: 021 9446

Divertiland isi ia la revedere de la fani pe 8 septembrie

Un sezon magnific se incheie curand si, chiar daca am fi vrut sa continue inca de 7 ori pe atat, nu putem fi decat incantati ca am reusit sa petrecem impreuna cu voi, fani ai distractiei, ce ne-am propus din prima zi: o vara cat 7! Va multumim din suflet ca ne-ati fost alaturi in tot acest timp, cat si de-a lungul celor 7 ani in care am cladit langa Bucuresti un adevarat regat al atractiilor acvatice si o destinatie de vacanta fascinanta: Divertiland Water Park.

Pana pe 8 septembrie, inclusiv, voia buna si adrenalina vor fi in continuare acasa la cel mai spectaculos parc acvatic din Romania. In pregatirea deschiderii anului scolar, pastram ofertele Back To School, Piticot Aventura si Runda de Distractie pana la sfarsitul perioadei.

Premisele sunt excelente, fiindca vara a fost generoasa cu noi saptamana de saptamana, ceea ce ne-a permis sa ne desfasuram in voie. Nici nu ne amintim sa fi fost vreun weekend in care vremea sa se puna in calea poftei noastre de aventura. Am crezut, iata, in cifra noastra norocoasa si sezonul cu numarul 7 ne-a adus mult soare si senin.

La toate acestea, noi am raspuns pe masura cu surprize proprii, pregatite cu atentie si dragostea de distractie in gand. Alaturi de zecile de evenimente de divertisment desfasurate de-a lungul verii, show-ul 5GANG a fost fara indoiala un succes bine primit de entuziastii verii, iar pasionatii de masini au avut ocazia sa admire in interiorul parcului bolizii pusi la dispozitie cu deosebita amabilitate de comunitatea Ford Mustang din Romania.

Pentru toti cei care au dat un plus de culoare vacantei la Divertiland Water Park avem numai cuvinte de recunostinta. Multumim pe aceasta cale grupului Ford Mustang Romania, Academiei Campionilor, companiei World Class Romania, Asociatiei Club Sportiv Elidor si echipei ProFM care a pus distractia pe ritmurile celor mai iubite hituri weekend de weekend.

La final, ne ramane speranta ca am adunat impreuna suficiente clipe memorabile si experiente senzationale care sa retina in inimile noastre macar o parte din caldura sezonului estival. Doar pana vara viitoare, stiti voi:

Dupa 7, vine 8!