Program parc: 10:00 - 20:00 (L-D) Call center: 021 9446

Divertiland Water Park te mobilizeaza la distractie!

Esti gata pentru o mare surpriza? In sezonul 2018, Divertiland Water Park organizeaza tombola suprema a verii #FanDeFun cu o multime de premii senzationale pe care nu vrei sa le ratezi. Tot ce trebuie sa faci este sa dai ritmul distractiei, nimic mai simplu! In perioada 6 iulie - 1 septembrie, la fiecare vizita la Divertiland Water Park, primesti un talon de participare pe care daca il plasezi in urna special amenajata din incinta parcului, intri automat in cursa pentru marele premiu: un autoturism de ultima generatie. Tombola #FanDeFun iti poate aduce insa si alte premii minunate: biciclete, trotinete, abonamente la Divertiland Water Park, vouchere de cumparaturi si lista continua.

Vino la Divertiland Water Park, impartaseste cu prietenii tai poze si filmulete de la cele mai tari atractii acvatice, da-ne like + share pe Facebook, follow pe Instagram si subscribe pe YouTube si mobilizeaza-te la distractie!

In 2018, Divertiland Water Park si-a deschis portile pentru cel de-al 6-lea sezon. In toti acesti ani ne-am simtit intotdeauna excelent in prezenta vizitatorilor nostri fideli si a venit timpul sa ne rasplatim fanii cum se cuvine, cu premii pe masura pasiunii lor pentru distractie. Tombola #FanDeFun este surpriza pe care ti-am pregatit-o in vara aceasta pentru ca noi credem ca spiritul de aventura si veselia trebuie recompensate. Astfel, cu fiecare vizita in parc, ai o sansa in plus sa castigi premii care iti dau viteza la distractie! Da, ai citit bine, de fiecare data cand vii la Divertiland Water Park, obtii un talon de participare, iar daca achizitionezi bilete de familie, primesti atatea taloane cate persoane intra. Mai multe vizite, mai multe sanse de castig. Si mai simplu: persoanele platitoare care intra in parcul de distractii primesc un talon pentru tombola #FanDeFun. Desigur, minorii nu pot participa la tombola, insa sansa lor poate fi fructificata de una dintre persoanele majore pe care le insotesc.

Si acum sa vorbim de premii, pentru ca sunt multe si incantatoare. Asa cum deja ai aflat, marele premiu este un autoturism de generatie noua, nimic mai potrivit ca sa fii in orice clipa gata sa iei urma aventurii. Cum veselia inseamna miscare si miscarea e ”fun”, la tombola #FanDeFun mai poti castiga 6 biciclete Mountain Bike, 6 trotinete, 6 biciclete pentru copii, 6 abonamente in reteaua de fitness World Class si 20 de Bodyboard-uri ca sa arati mereu ”cool” pe valurile distractiei. Dar mai avem! Am mai pus pe lista noastra de premii 6 abonamente la Divertiland Water Park pentru sezonul 2019, 6 cine in doi la Trattoria Monza, 6 vouchere valabile in magazinele Forever 21 si 20 de umbrele de plaja.

Deci ce mai astepti? Ai sanse de castig cate vrei! Tragerea la sorti va avea loc pe 1 septembrie.

Pentru a fi sigur ca nu ratezi nicio sansa poti achizitiona acum biletele de acces.

Bilete Online

Succes!

Regulamentul concursului poate fi vizualizat AICI.