Call center: 021 9446 (L-V: 10:00-18:00)

Esenta feminitatii aduce premii de rafinament la Divertiland Water Park

Sezonul vacantelor se apropie de final, dar distractia face valuri in continuare la Divertiland Water Park. E momentul ideal sa revendici verii un suvenir chic! Esti fata? Vino miercuri, 29 august 2018, la cel mai mare parc acvatic din Romania si lasa-ti imaginatia sa impresioneze participand la un super concurs.

Ia o prietena cu tine, ca doar e Ladies Wednesday, si fa-ti o poza in care feminitatea ta sa straluceasca. Alege pentru fundalul fotografiei un loc autentic al parcului; CLIC! Colorata-i gata! Poza o adaugi la comentariile anuntului de concurs de pe Facebook, AICI, si esti inscrisa! Fascineaza-ti lista de prieteni cu farmecul tau debordant si ai sansa de a castiga o bratara din colectia LIA Essentials. Fiecare like conteaza, deci obtine cat mai multe, pana pe 30 august la ora 12:00, si fii tu remarcabila posesoare a unui accesoriu exclusivist!

Colectia Perspectives propusa de LIA Essentials introduce un design minimalist, elaborat prin apelul la expresia geometrica - un desavarsit joc de volume si unghiuri. Create din piele italiana cu piese finisate in metal pretios,  accesoriile gamei sunt concepute pentru a se armoniza fluid cu cele mai diverse vestimentatii.

Vizioneaza colectia pe Lia-Essentials.com si obtine un discount de 30% la orice achizitie folosind codul de voucher DIVERTILAND pana pe 10 septembrie!

Te asteptam, miercuri, in ultima zi "Ladies Wednesday" a lunii august, cu o prietena la Divertiland Water Park! Platiti impreuna un singur bilet si distractia o sa va ajute sa gasiti mai repede inspiratia pentru concurs.

O bratara speciala asteapta sa fie castigata! Stii cum sa cuceresti, tu esti Divertiland!

Succes!

Bilete Online