Program parc: 10:00 - 20:00 (L-D) Call center: 021 9446

Finalele Campionatului Mondial de Fotbal in direct la Divertiland Water Park

La Divertiland Water Park, weekendul 14-15 iulie 2018 va fi unul dedicat finalelor Campionatului Mondial de Fotbal din Rusia. Vizitatorii celui mai mare parc acvatic din Romania vor avea posibilitatea, in timpul programului de distractie, sa urmareasca finala mica si finala mare ale turneului la cea mai noua zona de relaxare din incinta parcului, Horizon Sports Lounge, dotata cu un televizor LED Smart 4k Ultra HD cu diagonala de 190 de cm.

Sambata, de la ora 17:00, Belgia si Anglia isi vor disputa locul trei la Campionatul Mondial din 2019, in finala mica ce va se va disputa la Sankt Petersburg. Cele doua selectionate nu se afla insa la prima intalnire in Rusia, ele infruntandu-se anterior in cadrul Grupei G a turneului intr-o partida adjudecata de Belgia, scor 1-0. Prima zi a weekend-ului aduce, asadar, sansa revansei pentru englezi, dar si o noua ocazie pentru belgieni de a incheia campania din Rusia cu o victorie de moral.

Duminica, fanii nationalelor Frantei si Croatiei, impatimitii fotbalului de cea mai inalta clasa, precum si iubitorii marilor competitii sportive sunt asteptati la Horizon Sport Lounge, de la ora 18:00, pentru un regal al fotbalului. Finala Campionatului Mondial are ca protagoniste selectionata "cocosilor galici" - forta de nestavilit a competitiei - si reprezentativa "Vatreni" - revelatia turneului, care a obtinut de o maniera impresionanta sansa de a cuceri, pentru prima data in istorie, titlul mondial.

In cele doua zile ale finalelor, programul parcului acvatic si al atractiilor, precum si pretul bratarii de acces raman neschimbate. Emotia celor mai importante partide de fotbal din acest an pregatesc un weekend de foc la Horizon Sports Lounge.

Te asteptam sa iti sustii favoritii cu valuri de entuziasm.

Tu esti Divertiland!