Program parc: 10:00 - 20:00 (L-D) Call center: 021 9446

In ziua aniversara ai biletele online cu reduceri pentru 15 august

Luna vacantelor este o sarbatoare deplina la cel mai mare parc acvatic de distractii din Romania. Divertiland Water Park aniverseaza in acest sezon 6 ani de aventura si veselie alaturi de entuziastii verii deschizandu-si larg portile tuturor celor care doresc sa ia parte la marea petrecere! Sa incepem cu surprizele: biletele online achizitionate pentru ziua de 15 august 2018 beneficiaza de un cod de voucher cu 10% reducere daca sunt precomandate in intervalul 6-10 august 2018; oferta pe gustul vacantei, nu-i asa?

Numaram zilele de vara ramase si vrem sa obtinem maximum de la ele, iar tie si celor dragi v-am pregatit o zi de-a dreptul speciala la parcul acvatic, cu un discount imbietor pentru achizitiile online anticipate. Tot ce trebuie sa faci pentru a obtine reducerea de 10% este sa intri pe divertiland.ro, sa accesezi sectiunea "BILETE ONLINE" si, dupa ce ai selectat data de 15 august 2018 si ai ales biletul sau biletele dorite, nu mai ramane decat sa adaugi codul DIVERTI6 in casuta cea mai de jos. Nu uita, oferta este valabila doar pentru tichetele achizitionate online in perioada 6-10 august pentru ziua de 15 august!

Bilete Online

O vara capricioasa are, in cele din urma, si etapele ei bune. Stiam ca vor veni, asa ca, in ultima luna a sezonului, distractia are prioritate absoluta la Divertiland Water Park. Vino alaturi de cei dragi, cu mic cu mare, bucura-te de atractiile unice in Romania pe care le poti gasi aici si participa astfel la tombola suprema a verii - #FanDeFun, cu premii ce mobilizeaza la distractie.

In ziua de 15 august 2018, nu sunt valabile alte oferte sau promotii cum ar fi Ladies Wednesday 1+1.

Da ritmul verii, tu esti Divertiland!