Program parc: INCHIS / CLOSED Call center: 021 9446

La Divertiland te asteapta o vara cat 7!

Vara, vara, vara... de 7 ori vara! Mai ai rabdare? Noi nici atat. De aceea, suntem nespus de incantati sa iti dezvaluim ca primele valuri de veselie si aventura vin la Divertiland pe 7 iunie 2019. Coincidenta sau poate nu, cea dintai zi de vineri a verii da startul sezonului cu numarul 7 al celui mai mare parc acvatic din Romania, destinatia ta zilnica de vacanta unde, zice refrenul, distractia e in toi 7 din sapte.

Chiar asa, vrem ca vara asta sa fie lunga precum un hit fredonat de 7 ori. Numaram zilele si pregatim ultimele detalii ca totul sa fie perfect la intalnirea noastra. Te asteptam cu cele mai provocatoare atractii, cea mai curata apa, servicii pe masura si, asa cum te-am obisnuit deja sau cum vei afla, multe surprize vor face valuri in curand la Divertiland.

Ce nu este secret este ca cele 22 de tobogane cu apa care au speriat Vestul Bucurestilor sunt gata sa te poarte prin labirinturi de adrenalina si aventura. Vortex, Geronimo, Splash Atack sau Kilimanjaro sunt cateva dintre tentatiile carora nu le vei putea rezista, nu degeaba sunt printre cele mai inalte din tara. Ca sa nu mai spunem ca piscina cu valuri te va surprinde negresit prin modurile sale unice de producere a undelor marine la intensitati de la cele mai mici la ”tine-te bine”! Daca vrei si mai multa miscare, atunci poate piscina de dimensiuni olimpice va fi exact ceea ce cauti. Cei mici au zonele lor dedicate de distractie: fortareata ploii, cascada lui Tutankhamon, tobogane si piscine pe masura.

Desigur, pentru o repriza tihnita de soare, cel mai lung Lazy River din Romania este la dispozitia ta. Domol, unduios, te va purta grijuliu printre toate atractiile parcului, cu ”statii” nu departe de cele 11 restaurante si baruri ale parcului. Asta pentru momentele in care o masa gustoasa, un cocktail sau o cafea ar fi excelente recompense dupa reprizele de rasfat.

O vara cat 7, asta este ceea ce ne dorim de la acest sezon, in care te asteptam zi de zi, intre orele 10:00 si 20:00, sa-ti iei portia de bucurie.

E bine de stiut ca in sezonul 2019 accesul in parcul de distractii se va face in baza biletelor de zi, care vor putea fi achizitionate atat online, cat si de la casieriile din locatie. Afla mai multe.

Cat despre transport, toate variantele si programele le vei gasi AICI.

Pregateste-te, asadar, pentru o vara intensa cu multe peripetii si surprize care mai de care mai entuziasmante. Tu fii pe faza.

7, vine vara!

Bilete Online