Program parc: 10:00 - 20:00 (L-D) Call center: 021 9446

La Divertiland Water Park ajungi usor si te distrezi de zor

Vara asta toate drumurile duc la distractie! Este unul dintre refrenele sezonului 6 la Divertiland Water Park si asta pentru ca la cel mai mare parc acvatic din Romania poti ajunge in orice fel doresti, atat timp cat infrastructura permite. Indiferent ca alegi automobilul personal, trenul, autobuzul sau serviciile de transport persoane, valuri de veselie te asteapta pe strada Divertismenului nr.1, la iesirea din cartierul Militari.

Calatoria cu trenul poate fi cea mai comoda si rapida solutie de a veni la parcul de distractii, din Gara de Nord si Gara Basarab. Programul de circulatie il gasesti accesand butonul de mai jos.

Orar CFR


Cu metroul, poti merge pana la statiile Pacii si Preciziei, de unde autobuzele noastre efectueaza curse regulate spre Divertiland Water Park, din ora in ora.

Orar DivertibusSa nu iti faci griji daca intarzii; orarul traseului RATB 236 este sincronizat astfel incat autobuzele sa soseasca la jumatatea intervalului mentionat mai sus. Te vor lasa chiar la intrarea in parcul acvatic, la statia de distractie.
Pe acelasi traseu circula si autobuzele RATB 137, insa doar pana la Hornbach, de unde puteti prelua unul dintre autobuzele noastre.

Orar RATBIn cazul in care vrei sa vii la distractie cu automobilul, iti punem la dispozitie o parcare generoasa de 1000 de locuri.

Atatea modalitati de a ajunge la Divertiland Water Park, un singur scop: distractie in voie si o aventura intensa la numeroasele atractii care te asteapta. Vino sa dai ritmul verii impreuna cu prietenii si familia!
Tu esti Divertiland!

Bilete Online