Call center: 021 9446 (L-V: 10:00-18:00)

Legion Run e gata sa debuteze in Romania la Divertiland Water Park!

Doar cateva zile au mai ramas pana la lansarea evenimentului Legion Run in Romania, care va avea loc pe 16 iunie la Divertiland Water Park. Astfel, cei ce doresc sa inceapa vara in forta, bucurandu-se de aventura si miscare, trebuie sa se grabeasca pentru a pune mana pe ultimele bilete aflate la vanzare.

Legion Run este o experienta unica, un eveniment necompetitiv, cu multa distractie si adrenalina, desfasurat pe un traseu de 5 km, cu 20 de obstacole, dintre care 2 in premiera in cadrul editiei inaugurale din Romania.

Nimeni nu va fi cronometrat pe parcursul traseului cu obstacole cu gheata, noroi, sarma ghimpata, franghii, pereti de escalada si numeroase alte zone care vor stimula spiritul de echipa, indiferent de conditia fizica, inaltime sau limita maxima de varsta a participantilor. Motivatia de a ajunge la final, de a depasi propriile limite, cat si sprijinul acordat celorlalti participanti vor fi sufletul si farmecul acestei aventuri memorabile.   

Pentru prima oara in Romania, Legion Run este un brand care creste rapid, sporindu-si rapid numarul de editii si baza de participanti. Pana in prezent, evenimentul s-a desfasurat in Franta, Grecia, Ungaria, Bulgaria, Italia, Lituania si Ucraina.

Prin participarea la Legion Run, cei dorinici de o portie sanatoasa de distractie si spirit de echipa vor sustine totodata, cu 5% din valoarea biletului achizitionat, eforturile depuse de Asociatia Help Autism pentru terapia de recuperare a copiilor cu autism.

Inscrierile se vor putea face pana in data de 15 iunie, inclusiv, de pe site Legion Run iar in ziua evenimentului biletele vor putea fi cumparate direct de la intrare.

Legion Run

Gazda evenimentului, Divertiland Water Park ofera facilitati suplimentare. La pachetul Basic, in valoare de 69 de lei, participantii vor avea acces la toate atractiile din parcul acvatic. Pachetul Gold, in valoare de 90 de lei, va permite pasionatilor de aventura accesul la cabinele de dusuri, vestiare si toate atractiile celui mai mare parc acvatic de distractii din Romania.