Call center: 021 9446 (L-V: 10:00-18:00)

Legion Run vine in Romania la Divertiland Water Park!

Divertiland Water Park va gazdui pe 16 iunie 2018 lansarea evenimentului Legion Run in Romania. Pasionatii de aventura si adrenalina vor fi provocati sa strabata un traseu dur, de 5 km, de-a lungul caruia vor infrunta 22 de obstacole, dintre care 2 in premiera in cadrul editiei inaugurale din tara noastra.

Legion Run este un test necompetitiv, o experienta unica prin care participantii isi verifica limitele fizice si psihice si incearca sa le depaseasca, trecand peste obstacole, prin noroi, gheata, sarma ghimpata si multe alte incercari care nu ii vor menaja deloc. Nimeni nu va fi cronometrat - proba este orientata catre stimularea spiritului de echipa si impartasirea unor momente de neuitat cu prietenii, colegii, familia si ceilalti participanti.

Pentru prima oara in Romania, Legion Run este un brand care creste rapid, sporindu-si rapid numarul de editii si baza de participanti. Pana in prezent, evenimentul s-a desfasurat in Franta, Grecia, Ungaria, Bulgaria, Italia, Lituania si Ucraina.

Divertiland Water Park ii asteapta, asadar, pe toti cei nerabdatori sa-si incerce curajul si ambitia la o portie sanatoasa de distractie bruta ce promite bai de noroi, rauri de transpiratie, aventura, munca de echipa si satisfactia de a razbate orice dificultate.  

Inscrierile si achizitionarea biletelor se pot face direct pe pagina web a evenimentului Legion Run Romania 2018, unde vor fi gasite o serie de informatii utile despre obstacole si experienta participarii.