Program parc: 10:00 - 20:00 (L-D) Call center: 021 9446

Liceenii cu nota maxima la bac premiati de Divertiland Water Park

Divertiland Water Park exceleaza la distractie si este nerabdator sa-i premieze pe cei mai buni - primii la invatatura. Elevii care au obtinut nota maxima la examenul de bacalaureat 2018 sunt invitati sa petreaca o zi plina de aventura la cel mai mare parc acvatic din Romania fara sa plateasca bilet si vor primi, pe deasupra, un kit de vara Divertiland.

Ei bine, stim ca nu e lucru deloc usor sa iei bac-ul cu 10, dar odata ce ai reusit, totul devine foarte simplu din perspectiva distractiei. Pai cum altfel cand, in mod automat, ai intrare libera la Divertiland Water Park? Trebuie doar sa urmezi cativa pasi pentru validarea premiului si esti gata sa-ti sarbatoresti triumful la cele mai tari atractii, pe valuri de 10!

Iata ce trebuie sa faci:

1. Fii senzational si ia bacalaureatul cu nota 10!

2. Trimite-ne un email la adresa marketing@divertiland.ro care sa contina fotografia primei pagini a carnetului de elev, cea cu poza si numarul matricol, si precizeaza in corpul mesajului numele, prenumele, liceul absolvit si numarul tau de telefon.

3. Noi vom verifica informatiile si vom valida premiul. Pentru a intra in posesia lui, tot ce trebuie sa faci este sa vii la Divertiland Water Park in orice zi a sezonului si sa ai la tine cartea de identitate.

Cam atat! ceva mai multe emotii la primul pas, dar apoi e floare la ureche - iti stau la dispozitie toate cele 22 de tobogane cu flux continuu de apa, piscina cu valuri, serpuitorul Lazy River, piscina de dimensiuni olimpice si multe alte atractii de care sa te bucuri dupa bunul plac.

Cine merita merita! Tu esti Divertiland.