Program parc: 10:00 - 20:00 (L-D) Call center: 021 9446

Marile competitii sportive ale verii 2018 LIVE la Divertiland Water Park

Divertiland Water Park a pregatit vizitatorilor impatimiti ai sportului o noua surpriza in parteneriat cu HORIZON. Pe toata durata sezonului, fanii fotbalului, dar si ai competitiilor sportive importante programate in aceasta vara, isi vor putea sustine favoritii la HORIZON Sports Lounge.

Noua zona de relaxare deschisa in incinta celui mai mare parc acvatic din Romania este dedicata exclusiv intrecerilor sportive si este dotata cu un ecran de mari dimensiuni pentru o experienta electrizanta sau pur si simplu o pauza inspirationala intre doua reprize de distractie.

Zona de relaxare este echipata cu un televizor LED Smart HORIZON, 4K Ultra HD, cu diagonala de 190 cm, pe care vor fi transmise in direct meciuri din fazele eliminatorii ale Campionatului Mondial de Fotbal, infruntarile de pe iarba turneului de tenis de la Wimbledon si numeroase alte intreceri sportive de anvergura. HORIZON Sports Lounge este accesibil vizitatorilor Divertiland Water Park pe intreaga durata a programului parcului de distractie, zilnic de la 10:00 la 20:00.

Va asteptam!