Program parc: INCHIS / CLOSED Call center: 021 9446

Marti - miercuri - joi la Divertiland aventura e in toi!

Cum sezonul acesta la Divertiland se anunta o vara cat 7, e atat de simplu sa regasesti atmosfera vacantei in oricare dintre cele 7 zile ale saptamanii. Am zis oricare? Perfect!

Ofertele noastre speciale pentru mijlocul saptamanii sunt insa cu siguranta un motiv in plus sa-ti rezervi timp pentru aventura

In fiecare marti, copiii sub 1,2 metri intra gratuit cat e vacanta mare de... mare. Noi ii spunem Kids Tuesday, iar picii sunt total de acord. 

Zilele de miercuri sunt dedicate doamnelor si domnisoarelor, care pentru un bilet achizitionat vor obtine automat o a doua bratara de acces pentru prietenele si insotitoarele lor. Oferta Ladies Wednesday este valabila atunci cand se opteaza pentru biletul cel mai valoros dintre cele doua corespunzatoare perechii vizitatoare.

Studentii sunt deja obisnuiti cu joia ca fiind cam prima zi de weekend, asa ca le facem jocul si, joi, elevii si studentii intra cate doi platind un singur bilet. Suntem de parere ca sesiunea de examene cu sesiunea de distractie se rascumpara, asa ca hai cu carnetele de elev sau legitimatiile de student in geanta de plaja, weekend-ul incepe mai bine cu Students Club Thursday.Copiii sub 16 ani care doresc sa vina in parcul acvatic neinsotiti deun adult trebuie sa prezinte la casierie formularul de acord parental semnat de catre unul din parinti. Acesta poate fi descarcat AICI. Oferta NU este valabila in ziua de 15 august 2019!

Biletele se pot achizitiona atat la casierie, cat si online - situatie in care datele in baza carora sunt acordate beneficiile ofertelor vor fi confirmate la intrarea in parc.

Te asteptam zi de zi cu cele mai spectaculoase atractii acvatice din Romania. La Divertiland, vara asta e loc doar pentru soare si distractie 7 din 7!

Bilete Online

Ofertele sunt valabile pana pe 31 august 2019