Program parc: INCHIS / CLOSED Call center: 021 9446

Oferta speciala si activitati pentru copii la Divertiland in mini-vacanta de Rusalii

La Divertiland, chiar si vacanta mare vine impreuna cu mini-vacanta de Rusalii. In perioada 14-17 iunie, cel mai mare parc de distractii acvatice din Bucuresti te asteapta sa te bucuri de un weekend prelungit plin de adrenalina si divertisment alaturi de cei dragi, dar mai ales de cei mici, invitatii nostri speciali. Cum anul scoalar se incheie pe 14 ale lunii, copiii cu inaltimea mai mica de 1,2 metri vor intra gratuit in toate cele 4 zile declarate oficial nelucratoare. 

Sarbatoarea de Rusalii si entuziasmul sfarsitului de an scolar ofera prilejul unei perioade festive de care merita profitat la maximum, cu mic, cu mare. Iar cand sezonul estival si vacanta mare sunt in fervoarea celor dintai zile, motivele de a da curs apetitului pentru distractie sunt nenumarate. La fel si posibilitatile de divertisment la Divertiland. 

Si fiindca in prim plan sunt copiii, programele artistice ce vor avea loc in zonele special amenajate pentru juniori vor completa minunat exuberanta generalizata a parcului de  distractii.

Orarul de functionare al Divertiland este de luni pana duminica, de la 10:00 la 20:00, iar biletele se pot achizitiona AICI.

1, 2, 3, 4 si... Start vacanta!

Bilete Online