Program parc: 10:00 - 20:00 (L-D) Call center: 021 9446

Party aniversar Divertiland Water Park cu DDY Nunes!

La fel de exuberanti ca intotdeauna si invaluiti in atmosfera unei zile de sarbatoare, la Divertiland Water Park aniversam, pe 15 august, cel de-al 6 sezon de distractie impreuna cu voi. Va asteptam cu mic, cu mare la o petrecere de exceptie, inflacarata de ritmurile unuia dintre cei mai in voga artisti dance autohtoni, DDY Nunes, care va concerta live pentru entuziastii verii la cel mai mare parc acvatic din Romania!

Haideti, deci, sa puneti vara la punct cu atractii nenumarate in acesta zi speciala pe care o dedicam tuturor vizitatorilor nostri. Cele mai palpitante tobogane acvatice, piscine cu cea mai curata apa, Lazy River si o multime de facilitati va stau la dispozitie. Sunteti invitati la o petrecere senzationala, cu muzica de top si valuri de distractie, ce va poate aduce marele premiu al tombolei #FanDeFun - un autoturism Renault Clio.

DDY Nunes este un artist cu origini portugheze si spirit latin, fiind astfel unul dintre cele mai exotice nume de pe scena romanesca a muzicii mainstream. MC in multe dintre cluburile bucurestene, DDY transforma fiecare show live intr-o experienta vibranta, adresandu-se publicului in nu mai putin de 5 limbi straine si abordand un sound fresh, deosebit de pasional si dinamic. Veniti sa petrecem impreuna o zi fantastica cu toate ingredientele unui party de neuitat. Miercuri, pe 15 august, la Divertiland Water Park celebram 6 ani de cand suntem alaturi de voi asa cum stim cel mai bine, cu distractie la superlativ!

Bilete Online