Program parc: 10:00 - 20:00 (L-D) Call center: 021 9446

Primul muzeul dedicat Legendelor fotbalului romanesc s-a deschis la Divertiland Water Park

Suntem mandri sa anuntam deschiderea primului muzeu dedicat Legendelor fotbalului din Romania, Romanian Football Legends, proiect gazduit si sustinut de Divertiland Water Park.

Un veritabil sanctuar al microbistului autohton, indiferent de varsta, muzeul expune o colectie autentica de tricouri, medalii, fanioane de meci sau fotografii ce au consemnat istoria fotbalului ”tricolor” si a partidelor disputate de echipele de club romanesti de-a lungul deceniilor atat in competitiile interne, cat si in cele internationale. Tricouri purtate de nume legendare precum Anghel Iordanescu, Ilie Balaci sau Gica Hagi se numara printre piesele de top ale colectiei, alaturi de exemplare remarcabile precum tricourile purtate de ”Rege” la Brescia, Real Madrid si Galatasaray.

Colectia muzeului Football Legends include, totodata, o gama impresionanta de medalii de campioni, distinctii, fanioane, fotografii, articole de presa sau bilete de acces pe stadion ce trezesc la viata, pentru pasionatii sportului, momente memorabile din istoria fotbalului romanesc.

Muzeul Football Legends este un proiect unic in Romania, iar cei care doresc o reevocare a clipelor de glorie ale fotbalului autohton sunt invitati sa viziteze muzeul in cladirea Divertiland Water Park, zilnic intre orele 10:00 si 16:00. Pretul unui bilet este de 10 lei, iar copiii sub 1,20m au intrarea libera si trebuie sa fie insotiti de un adult.

Pagina de Facebook a muzeului poate fi vizitata AICI.