Call center: 021 9446 (L-V: 10:00-18:00)

Sezonul se incheie, cu Carousel Events Distractia continua!

Ne plac evenimentele si ne dorim sa oferim experiente unice, creative si pline de distractie celor care ne viziteaza. Iar pentru asta, de 3 ani, Divertiland se bazeaza pe o echipa pusa de fapte mari - Carousel Events.

Hai sa ii cunoastem!

Pe langa profesionalism si entuziasm, echipa Carousel Events se defineste prin creativitate! Pentru ca tuturor le plac evenimentele unice, au castigat mii de clienti in cautare de experiente memorabile!

Cu peste 2500 de evenimente organizate in ultimii 3 ani, Carousel Events reinventeaza evenimentele, venind in intampinarea voastra cu solutii complete si oferte personalizabile.

In colaborare cu Divertiland, Carousel Events ofera servicii complete de organizare de evenimente in locatiile pe care le opereaza, Divertiland Water Park si Divertiland Playland - dar si externalizeaza distractia oriunde, prin logistica si programe de entertainment!

Cand sa apelezi la serviciile Carousel Events?

Oricand vrei sa organizezi o petrecere corporate inedita, un team building pentru echipa ta, o aniversare de neuitat pentru tine sau copilul tau sau cel mai important eveniment- nunta ta de vis! Nu, nu am exagerat nu nimic. Incepand din anul 2017, Carousel Events organizeaza nunti si evenimente intr-o locatie versatila, pe malul lacului, cu un view absolut superb.

Te-am facut curios?

O echipa de Event Planneri dedicati se vor tranforma instant in prieteni atenti la toate detaliile, astfel incat tu sa ai parte de un eveniment memorabil, fara a avea nici o grija organizatorica.

Esti gata pentru multe surprize? Fa cunostinta cu cei care iti vor surprinde asteptarile!

Alege Creativ. Pentru tine!

www.carouselevents.ro/ creativ@carouselevents.ro/ 0736 887 312