Call center: 021 9446 (L-V: 10:00-18:00)

Start de sezon cu surprize la Divertiland Water Park

Divertiland Water Park si-a deschis portile pentru al saselea sezon de distractie si va asteapta pe toti, cu mic, cu mare, sa dati ritmul verii.

22 tobogane cu flux continuu de apa, piscina cu valuri, piscina de dimensiuni olimpice, cele 2 piscine pentru copii, Lazy River, plaja cu nisip, terenul de volei si zona de joaca pentru copii sunt doar o parte dintre atractiile pe care le puteti explora zi de zi la cel mai mare parc acvatic din Romania.

Anul acesta, surprizele se tin lant la Divertiland Water Park, iar prima pe care o dezvaluim este noua gama de bilete dedicata familiilor. Alaturi de biletele individuale zilnice pentru copii intre 3 si 10 ani, elevi/studenti, adulti, seniori si persoane cu dizabilitati, Divertiland Water Park ofera parintilor cu copii sub 10 ani 5 tipuri de bilete Family la preturi foarte avantajoase. Mai multe detalii AICI.

La Divertiland Water Park, vrem mereu maximum de distractie, motiv pentru care in timpul saptamanii va oferim 3 zile speciale: Kids Tuesday, Ladies Wednesday si Students Club Thursday. Astfel, in fiecare marti, copiii de pana la 120 cm inaltime au acces gratuit in parc; miercuri este ziua fetelor - doua doamne sau domnisoare pot intra impreuna in parcul acvatic la pretul unui singur bilet, iar joi, oferta este valabila pentru doi elevi sau studenti.

Bilete Online

Pe langa accesul gratuit la toate atractiile, Divertiland Water Park va pune la dispozitie, contracost, pavilioane de 6 sau 12 persoane, ideale pentru evenimente si petreceri organizate la marginea piscinelor. De asemenea, in baza unei taxe suplimentare aveti posibilitatea de a folosi casete de valori in care sa va pastrati obiectele de pret pe toata durata vizitei.

Daca razele soarelui va vor activa spiritul de competitie, nu ezitati sa inchiriati terenul de volei sau mesele de Ping Pong pentru a va demonstra maiestria fata de oricine s-ar invoi sa va tina piept.

Iata, distractia poate lua nenumarate forme la cel mai mare parc acvatic din Romania si sunteti chemati sa dati ritmul.

Voi sunteti Divertiland!