Call center: 021 9446 (L-V: 10:00-18:00)

Tombola suprema a verii te cheama la un party cu zeci de premii!

Momentul culminant al sezonului 2018 la Divertiland Water Park se apropie cu pasi rapizi, pregatind o multime de premii FUNtastice pentru cei mai vrednici la distractie! Tombola suprema a verii, #FanDeFun, isi va decide castigatorii in cadrul unui eveniment deosebit care va avea loc, pe 1 septembrie, de la ora 16:00, in incinta celui mai mare parc acvatic din Romania. Esti pregatit sa culegi roadele aventurii?

Ia parte la o petrecere spumoasa cu valuri de bucurie si ai sansa de a pleca acasa la volanul unui Renault Clio de ultima generatie sau in posesia a zeci de premii mobilizatoare la distractie: 6 biciclete Mountain Bike, 6 biciclete pentru copii, 6 trotinete, 6 abonamente la Divertiland Water Park pentru sezonul urmator, 6 abonamente in reteaua WorldClass, 6 carduri cadou Forever 21, 6 cine in doi la Trattoria Monza, 20 de bodyboard-uri si 20 de umbrele de plaja.

Zarurile sunt aruncate, data extragerii stabilita si sampaniile pregatite; te invitam, asadar, sambata, pe 1 septembrie, la un party entuziasmant alaturi de cei dragi ca sa celebram o vara magnifica petrecuta impreuna - amici, mamici, tatici, pitici si bunici. In pofida tuturor capriciilor vremii, n-am scapat nicio oportunitate de a da savoare vacantei. Si am excelat!  

Iar pentru ca soarele e bun sa ne impartaseasca in continuare vitalitatea sa, te asteptam la Divertiland Water Park in aceste ultime zile de august ca sa luam tot de la distractie! Profita la maximum, caci fiecare bilet achizitionat sporeste sansele de castig la tombola #FanDeFun si te vrem premiat!

E inca timp de veselie, fructifica-l din plin. Tu esti Divertiland!

Bilete Online