Program parc: INCHIS / CLOSED Call center: 021 9446

Weekendul final al sezonului la Divertiland Water Park

Ne-am aventurat pe pantele intortocheate ale toboganelor, ne-am lasat purtati de valuri si de cursul domol al celui mai lung Lazy River din Romania si am primit mangaierile razelor soarelui relaxati pe sezlonguri, langa piscine. Am ras, am dansat, ne-am intrecut pe noi insine la distractie si am pus la colectie amintirile savuroase ale unei veri careia i-am impus ritmul la Divertiland Water Park.

A sosit insa vremea sa anuntam incheierea sezonului. Duminica, 9 septembrie 2018, cel mai insufletit parc acvatic din Europa isi va inchide portile pana anul viitor. Dar, hei, inca mai sunt cateva zile de voie buna si aventura, asa ca hai sa ne luam la revedere de la vacanta cu tot apetitul nostru pentru distractie. Copiii cu inaltimea mai mica de 1.20 au intrarea libera, elevii si studentii intra in parc cate doi pentru fiecare bilet achizitionat, iar in weekend, tichetul de acces pentru adulti are pretul de 50 de lei!

Provocarea e lansata si atractiile sunt pregatite sa ne incante la fel ca in prima zi de vara; nici nu mai conteaza ca timpul este scurt, ne distram pana la capat! Si cand sezonul se va fi incheiat, din 20 septembrie joaca si amuzamentul se muta la Divertiland Playland, unde noi bucurii ne asteapta cu mic, cu mare.

Ne bucuram si va multumim ca ne-ati fost alaturi!

Pe curand!