Program parc: INCHIS / CLOSED Call center: 021 9446

Romanian Football Legends

Primul si unicul muzeu al fotbalului romanesc te asteapta in fiecare zi la Divertiland Water Park sa te bucuri de o experienta emotionanta. Daca esti pasionat de fotbal si de povestile jucatorilor care au scris istoria echipei nationale, colectia Romanian Football Legends te va cuceri instantaneu.

Peste 80 de exemplare reprezentand 90% din generatiile de tricouri folosite de selectionata Romaniei din 1965 pana in prezent sunt expuse alaturi de tricouri purtate de marii nostri fotbalisti la echipele de club in cadrul intrecerilor interne sau in campionatele straine. Este vorba de tricouri purtate de ”tricolori” legendari precum Gheorghe Hagi, Gica Popescu, Adrian Mutu, Ilie Balaci sau Mircea Lucescu.

Colectia muzeului Romanian Football Legends include, de asemenea, o gama impresionanta de medalii de campioni, distinctii, fanioane, fotografii, articole de presa sau bilete de acces pe stadion ce trezesc la viata, pentru impatimitii fotbalului, momente memorabile din istoria acestui sport pe meleagurile noastre.

Muzeul Romanian Football Legends poate fi vizitat zilnic intre orele 10:00 si 16:00, in cladirea de acces