Activitatile recreative sunt cel mai placut mod de a profita de timpul liber. Relaxarea, miscarea si spiritul de aventura fac super-echipa la Divertiland, unde iti poti reincarca bateriile cu jocuri gonflabile, in Bungee Dome, la pationar sau pe peretele de escalada. Ti-am pregatit o suita de atractii care mai de care mai tentante. Accepti provocarea?

Atractii in aer liber

Patinoar

Ia-ti avant si prinde gustul patinajului la Divertiland! Indiferent de anotimp, patinoarul te asteapta mereu in forma perfecta sa-ti faci turul de relaxare.
*Patinoarul este cu suprafa sintetica ecologica!

 

Bungee Dome

Tot mai sus, tot mai energic si tot mai mult entuziasm cu fiecare salt. Pe Bungee Dome te lansezi spre inaltimi la care simti ca poti atinge cerul.

 

Perete de escalada

Fiecare punct de sprijin cucerit te ridica pe noi culmi ale satisfactiei si increderii de sine. Hai intr-o captivanta ascensiune cu hamurile legate.

 

Jocuri gonflabile

O lume a jocului in care cei mici abia asteapta sa patrunda pentru a da frau liber imaginatiei, pe tobogane, in ascunzatori, prin tuneluri si fante colorate.

Program si preturi atractii in aer liber

Zile
Luni – Duminica

Orar
10:00 – 20:00

Accesul la atractiile Bungee Dome, peretele de escalada si patinoar se face pe baza de jeton.
1 jeton este echivalentul a 5 minute de utilizare a unei atractii.

1 jeton/5 minute – 15 lei
5 jetoane/25 minute – 50 lei
12 jetoane/60 minute – 100 lei
25 jetoane/125 minute – 200 lei

Jocuri gonflabile – 30 lei – accesul se face pe baza de bratara si este cu timp nelimitat.

 

 

Alte Atractii

Divertiland Off-Road

Divertiland Off-Road

Cea mai noua atractie de la Divertiland iti ofera posibilitatea sa te conectezi la intensitatea condusului off-road cu ATV CForce 450L si UTV ZForce 550EX.

Paintball

Intra in atmosfera electrizanta a unui teatru de razboi si descopera neinfricatul soldat din fibra ta pe terenul de paintball de la Divertiland.