Atractiile preferate te asteapta la Divertiland

Sezonul vacantei este aici si stim exact cum sa ne bucuram de el la maximum. La Divertiland, fiecare zi este o aventura, iar daca esti nerabdator sa te alaturi, provocarile se vor tine lant la cele mai tari atractii acvatice din Bucuresti.

Fii gata sa urci pe culmile distractiei si apoi sa plonjezi cu toata viteza prin tuburile serpuitoare ale toboganelor Divertiland. Grupurile Kilimajaro si Waterfall, cele mai spectaculoase din parc, iti stau la dispozitie pentru binemeritata ta doza de adrenalina. Pregateste-te pentru o experienta senzationala pe care te vei grabi sa o repeti, imediat ce iti vei trage sufletul.

Pe toboganele din grupul Rainbow Tower actiunea continua in aceeasi maniera dinamica si plina de peripetii. Daca stii cum sa abordezi virajele ai toate sansele sa faci o coborare de povestit prietenilor. Inclusiv celor pe care ii iei cu tine pe colacul dublu.

Piscina cu valuri te imbie cu farmecul ei aparte, desavarsind atmosfera de vacanta – un loc in care te vei infrunta cu valurile cand mai domoale, cand mai energice, dar de fiecare data la fel de antrenante.

Lasa apa sa te rasfete in mini piscinele din dreptul barului The Beach, dedicate adultilor. Invita-ti prietenii sa ti se alature cat cocktailurile favorite se pregatesc si totul este aranjat pentru urmatoarea runda de distractie.

In zona Super Paradise, vara este mereu in largul ei. Intinsa piscina olimpica isi raspandeste reflexiile perfecte in toate directiile, ca o veritabila oglinda a cerului in care toti iubitorii activitatilor in mediul acvatic sunt chemati sa savureze magia momentului.

Alaturi, piscina copiilor este locul rezervat copiilor pentru inot si joaca, intr-un bazin cu adancime redusa, pentru ca acestia sa se simta tot timpul in siguranta. Prichindeii isi pot pune imaginatia la treaba si in alte zone dedicate lor. Toboganele de mici dimenisuni Hippo Pools si arena cu tunuri de apa, Elephant Springs, fac an de an deliciul celor mai tineri si mai haiosi vizitatori.

Ai o vara intreaga inainte si atractiile potrivite la dispozitie ca sa transformi sezonul intr-o poveste fascinanta alaturi de cei dragi.

Vibe-ul vacantei te cheama la distractie. Stii deja destinatia perfecta!