Distractie in valuri la Divertiland pana la ultima picatura de vara

Ultima zi de vara se apropie cu pasi repezi, iar odata cu ea se apropie si finalul sezonului cu numarul 8 la Divertiland. Cel mai mare parc acvatic de distractie din Romania ii invita pe fanii vacantei la cea din urma sesiune de aventura a anului 2020, in aceeasi atmosfera invaluita de bucurie si optimism care ne-a insotit inca de la inceput.

Intram pe ultima suta de metri a sezonului care se va incheia duminica viitoare, pe 6 septembrie.

In perioada 1 – 6 septembrie, biletele de acces se pot achizitiona doar de la casieria parcului.

Ne-am fi dorit desigur ca vara sa fie mai lunga, de fapt am rezerva sezonului insorit cea mai mare parte din an, dar revenim cu picioarele pe pamant si suntem recunoscatori pentru ce am realizat pana aici. Am creat un taram urias de distractie cu servicii de cea mai buna calitate si am transformat astfel in realitate o buna parte din dorintele noastre de a aduce un plus de fericire comunitatii si vizitatorilor nostri. Impreuna am dat vacantei spiritul si energia pe care le merita. Chiar si in perioada restrictiva pe care o traversam, am luat toate masurile pentru ca distractia sa-si continue cursul in conditii de maxima siguranta.

Intr-adevar, sezonul 2020 ne-a pus la grea incercare. Pana in ziua deschiderii au fost multe momente in care am crezut ca vara aceasta va fi una complet irosita. Am reusit sa venim cu un plan de a deschide doar zona Super Paradise, insa treptat am putut sa permitem accesul la majoritatea atractiilor care au consacrat parcul Divertiland. E drept ca pentru a proteja sanatatea vizitatorilor nostri am fost nevoiti ca peste vara sa pastram unele decizii care nu au fost prea populare, asa cum au fost cea de a mentine inchise atractiile Lazy River si Rain Fortress. Am preferat sa fie asa, fiindca din experienta anilor anteriori stiam ca va fi extrem de dificil ca in aceste zone sa fie respectata distantarea sociala.

De asemenea, din dorinta de a respecta si a promova masurile de protectie a sanatatii am limitat numarul de vizitatori la Divertiland la un prag aflat cu mult sub capacitatea parcului. Ne-am gandit ca din acest motiv dar si din alte cauze in sezonul 2020 nu ne vom putea intalni cu multi dintre cei care in alte conditii ar fi vrut sa fie aici.

Asa s-a nascut ideea unei emisiuni interactive, careia noi i-am spus simplu si la obiectul muncii nostre – ORA NEBUNA. Am invatat de la zero sa facem televiziune si sa producem content relevant pentru aceia care au vrut sa se simta mai aproape de Divertiland. Am oferit doze mai mult sau mai putin voluntare de umor, noutati despre parc si premii cusute cu fir de distractie: tricouri, cani si genti de plaja inscriptionate cu logo-ul Divertiland si numeroase vouchere de acces liber la Divertiland. Ne-a placut si promitem ca mai facem.

Trei luni de entuziasm perpetuu, iata un motiv pentru care va multumim din toata inima, fani Divertiland. Am trecut impreuna cu zambetul pe buze si adrenalina setata la maximum peste un sezon altfel. Deja privim catre anul urmator cu idei noi si certitudinea ca avem alaturi de noi o comunitate deopotriva vivace si responsabila.

Speram ca vara viitoare sa ne reintalnim cu si mai multi fani la Divertiland, cu super apa, cu super vibe, cu super distractie.

Ne-a placut si promitem ca mai facem.