Noua veri cu noi atractii! Vino sa le sarbatorim cum ne place noua!

Distractia e in verva la Divertiland, energizata de soarele arzator si mai ales de entuziasmul vizitatorilor. Cum putea fi altfel cand cel mai mare parc acvatic din Romania opereaza la capacitate maxima, cu toate atractiile deschise, pregatindu-se de zor pentru o noua aniversare. Pe 15 august, duminica, cel mai mare parc acvatic din Romania implineste noua ani. Te asteptam in formula preferata de distractie, cu mic, cu mare, sa ne onorezi cu prezenta intr-o zi cu totul si cu totul speciala.

Valuri de bucurie, aventuri dupa aventuri, adrenalina si atmosfera de sarbatoare, le intalnesti imediat ce ai intrat in lumea Divertiland, in orice directie ai privi. Au fost cu noi din prima zi, cand o parte dintre atractiile de azi nici nu erau instalate. Pe masura ce parcul s-a extins, intensitatea experientelor traite aici a tinut pasul.

Sezonul 2021 ne-a adus si el noutatile sale, dar cel mai important este ca, in aceasta vara, domolul Lazy River a pornit din nou in calatoria sa sinuoasa printre atractiile parcului.

Iata-ne, asadar, mai pusi pe distractie ca niciodata, cu o sete de adrenalina de nestavilit. Drept dovada, parcul integreaza din sezonul actual un circuit de indemanare pentru UTV-uri, activitate care face parte din proiectul Divertiland Off-Road. Posesorii carnetului de conducere de categorie B, eventual in compania unui pasager cu varsta minima de 12 ani, isi pot etala abilitatea de a imblanzi pe nisipul traseului serpuitor un vehicul de teren cu pedigree sportiv.

 

Spiritul de aventura pe 4 roti poate fi ingaduit inclusiv celor care prefera experiente de anduranta. Acestora, Divertiland Off-Road le ofera posibilitatea de a opta pentru calatorii cu ATV-ul prin imprejurimile salbatice ale Bucurestiului, in sesiuni cuprinse intre o jumatate de ora si doua ore. Traseele sunt parcurse sub supravegherea unui ghid, ba chiar a doi ghizi in cazul grupurilor mari, de pana la 12 ATV-uri. Pentru a conduce ATV-ul, este necesara posesia unui carnet de conducere de categorie B. Pe langa pilot, fiecare ATV poate transporta maximum un pasager cu varsta minima de 12 ani.

Crezi ca esti gata de actiune? Nici nu ai aflat tot. Ce ai spune de un film de actiune pus in scena cu echipa ta de distractie pe terenul de Paintball? In vecinatatea noilor porti de acces prin aer liber de la Divertiland, ti-am pregatit un teatru de razboi in miniatura, echipamentul necesar si o serie de scenarii foarte apreciate printre membrii comandourilor ce imprastie bile cu vopsea.

Peretele de escalada, prezent pe fatada interioara a cladirii Divertiland, revine si el pe lista de atractii, fiind gata sa-i poarte pe cataratorii amatori intr-o confruntare cu ei insisi.

Indicatii si informatii despre toate noutatile si schimbarile aparute in parc pot fi solicitate in locatia Edelweiss, situata langa piscina olimpica.

 

 

In rest, toate atractiile binecunoscute sunt setate pe nivelul maxim de aventura ca in fiecare sezon: cele 22 de tobogane cu apa care mai de care mai palpitante, piscina cu valuri, Fortareata Ploii, piscina olimpica, piscina pentru copii, mini-piscinele alaturate barului The Beach si zonele dedicate celor mici, Elephant Springs si Hippo Pool.

Distractia face valuri tot mai mari la Divertiland, iar ce este mai spectaculos abia urmeaza. Turam motoarele veseliei pana la refuz, cu toate atractiile pe pozitii pentru ca ne-am ales o tinta clara:

Vrem #oVaraDinCaleAfara, cum ne place 9!