Programari: 0786 722 897 | Program: Lu-Vi 10:00-18:00
Sa-Du 10:00-20:00

Divertiland X te provoaca la Paintball!

Intra in actiune si testeaza-ti abilitatile de lupta intr-un scenariu commando pe terenul nostru de paintball. Traieste la intensitate maxima fiecare moment alaturi de echipa ta sau pune-ti la incercare aptitudinile in poligon, inainte de a te incumeta sa te aventurezi in arsita confruntarii.

La Divertiland X ai la dispozitie un teren de paintball special amenajat pentru derularea unor misiuni tactice complexe precum recuperarea prizonierilor, dezamorsarea bombelor, capturarea steagului sau lupta pana la ultimul.

Alegerea iti apartine, proiectilele cu vopsea te asteapta.

Preturi Paintball

1 ora – 250 bile

Luni – Vineri: 69 lei/pers
Sambata – Duminica: 85 lei/pers

2 ore – 350 bile

Luni – Vineri: 89 lei/pers
Sambata – Duminica: 99 lei/pers

3 ore – 500 bile

Luni – Vineri: 129 lei/pers
Sambata – Duminica: 149 lei/pers

Incluse in pret: masca, vesta, manusi, marker(arma) si arbitru.

Suplimentar se pot achizitiona

50 de bile:
Luni-Vineri – 19 lei
Sambata-Duminica – 29 lei

100 de bile:
Luni-Vineri – 29 lei
Sambata-Duminica – 39 lei

Tipuri de jocuri Paintball

 • Eliminare

  Este una dintre cele mai de baza variatii ale jocurilor de paintball. Este exact cum suna – iesi pe teren si impusti pe toata lumea inainte sa fii impuscat. Este un joc de paintball clasic si excelent pentru incepatori.

 • Capture the flag

  Capture the flag, sau capturarea steagului, este o alta varianta populara a jocurilor de paintball. Doua echipe concureaza pentru a fura steagul celuilalt si a-l aduce la baza lor de origine fara a fi impuscat. Este jocul tipic de capturare a steagului, dar cu arme de paintball. Deci, daca ati mai jucat un joc de captura a steagului, versiunea paintball ar trebui sa fie usor de preluat.

 • Deliver the package

  Deliver the package, este o varianta a jocului de paintball cu doua echipe: o echipa de atac si o echipa de aparare. In echipa de aparare, cineva va fi numit „pachetul”, care trebuie protejat si escortat in siguranta. Scopul echipei de atac este de a elimina „pachetul”, prin impuscarea acestuia, inainte sa ajunga la locul destinat.

Programeaza-ti aventura

Prin telefon la: 021 9446 sau 0786 722 897

Sau prin formularul de contact:


  Alte Atractii

  Atractii in aer liber Divertiland

  Atractii in aer liber

  Activitatile recreative sunt cel mai placut mod de a profita de timpul liber. Relaxarea, miscarea si spiritul de aventura fac super-echipa la Divertiland X, unde iti poti reincarca bateriile in Bungee Dome, la pationar sau pe peretele de escalada.