Primavara vine cu atractiile sale, in aer liber, la Divertiland

Dorul de distractie ne cheama din nou sub cerul liber la Divertiland. In aceasta primavara, veselia si atmosfera de vacanta preiau comanda la cel mai mare parc acvatic de divertisment din Romania, cu atractii potrivite sezonului si multiple niveluri de adrenalina, asa cum ii sta bine unei neintrecute destinatii de familie.

Chiar daca valurile si atractiile cu apa trebuie sa mai astepte soarele estival, noi nu trebuie sa visam la vara pentru o evadare cu peripetii. Te invitam degraba, alaturi de cei dragi, intr-un carusel de aventuri cu vehicule de teren pe trasee off-road, pe terenul de paintball, la patinoar, pe peretele de escalada, la Bungee Dome, iar celor mici le rezervam propria distractie la jocurile gonflabile.

Atractii in aer liber

Ne place sa sfidam trecuta iarna prin orice mijloace, iar patinoarul cu suprafata artificiala care simuleaza perfect gheata este una dintre preferatele noastre. Aceeasi traire si aceleasi accesorii, insa cu alte haine – unele ceva mai lejere.

Dorinta de autodepasire este tot ce se cere de la acela care vrea sa-si testeze aptitudinile de catarator. Avem tot echipamentul necesar si toate masurile de siguranta puse la punct pentru ca ascensiunea sa fie, dincolo de o ambitie mai veche, o experienta deosebit de captivanta pe peretele de escalada.

A ajunge la inaltime poate fi totusi mult mai usor si mai distractiv decat ai fi crezut. Asta e secretul in Bungee Dome: satisfactia salturilor alunga teama si lasa loc entuziasmului, care da dependenta, iar copiii stiu asta cel mai bine! Atat de bine, ca le va fi greu sa se decida cand vor vrea sa se opreasca din joaca de la atractiile gonflabile pentru a se prinde in coardele elastice ale Bungee Dome-ului. Sau invers, si de la capat, si tot asa – un du-te-vino zglobiu, intretinut de bucuria specifica anotimpului.

Cele mai noi atractii de la Divertiland

Primavara se impart taberele la Divertiland, pe terenul de Paintball amenajat ca un veritabil teatru de razboi. Multiple scenarii de lupta iti vor pune la incercare puterea de concentrare, agilitatea, precizia, dar mai ales capacitatea de a-ti conduce echipa catre victorie.

Divertiland Off-Road aduce, pentru prima oara in gama noastra de atractii, adrenalina sporturilor cu motor pe teren accidentat impletita cu pasiunea pentru explorare. Cu un numar de 12 ATV-uri si 4 UTV-uri, sesiunile off-road sunt o oportunitate deosebita de a porni impreuna cu cei dragi intr-o calatorie fascinanta de confruntare si descoperire a imprejurimilor bucurestene.

Distractia e o activitate de familie la Divertiland si un pretext excelent de a te reintalni cu prietenii tai la aer liber, intr-un spatiu intins dedicat exclusiv divertismentului. Asa ca valurile sa isi astepte vremea lor.

Primavara asta la Divertiland, distractia vine pe roti, la foc automat, pe patine si in salturi.