Programeaza vizita la Divertiland si lasa-te in voia distractiei!

Pune vara la treaba la cel mai mare parc acvactic de distractii din Romania.

In acest sezon, cei care doresc sa vina la parc trebuie sa-si programeze vizita printr-un mesaj-text pe WhatsApp, la numarul de telefon 0786.722.897. Textul trimis trebuie sa contina numarul de telefon al reprezentantului de grup, numele, prenumele acestuia, precum si ale insotitorilor, data vizitei si ora aproximativa a sosirii. Efectuarea acestui pas este obligatorie conform Ordinului comun MTS/MS nr. 619/1077 din 12 iunie 2020, si nu trebuie in niciun fel considerata o rezervare a serviciilor oferite de parc.

De asemenea o alta metoda de a obtine accesul in parcul acvatic este achizitionarea biletelor online. Poti face acest lucru accesand pagina de bilete AICI.

Reamintim ca in sezonul actual, numarul maxim de vizitatori este limitat, astfel ca numarul de sezlonguri disponibil este mai mult decat suficient. Inainte de a intra in parc, vizitatorii sunt rugati sa consulte regulamentele afisate atat online, cat si in zona casieriilor, respectarea acestora fiind esentiala pentru prevenirea raspandirii afectiunilor medicale.

Cea mai curata si sigura apa posibila ii asteapta pe fanii distractiei zi de zi, la Divertiland, cat e vara de lunga.

Stii deja destinatia perfecta,
Super apa, super vibe, Super Paradise!