Reguli pentru ca acest sezon sa fie SUPER!

Noul sezon la Divertiland este unul de care vrem sa ne bucuram la superlativ, pentru ca la cel mai mare parc acvatic de distractii din Romania ai super apa si super atmosfera in cea mai noua zona a parcului, Super Paradise. Si cum distractia incepe cu a fi bine, am luat o serie de masuri pentru a proteja siguranta ta si a vizitatorilor nostri, intr-un context in care recomandarile de sanatate publica trebuie respectate cu rigurozitate.

Daca puritatea si calitatea apei la Divertiland au fost intotdeauna la cel mai inalt nivel posibil, regulile de distantare sociala pentru prevenirea afectiunilor de sanatate impun in acest sezon unele modificari in organizarea parcului acvatic. Astfel, in prima parte a verii, Divertiland va deschide doar zona Super Paradise, care include piscina olimpica si piscina copiilor, piscina cu valuri, piscina Hippo Pool si piscinele The Beach.

Avem insa nevoie de ajutorul vizitatorilor in demersurile noastre pentru crearea unui spatiu de distractie sigur, tot ce e de facut este ca acestia sa se conformeze regulilor stabilite, pe care le poti consulta aici.

REGULAMENT DE FOLOSIRE A PARCULUI

 1. Pentru o experienta cat mai placuta la Divertiland, va rugam sa respectati masurile de precautie.
 2. Este interzis accesul la Divertiland cu mancare si bautura din afara parcului.
 3. Va rugam sa pastrati distanta obligatorie de minimum 1,5 metri in linia de asteptare a casieriei Divertiland!
 4. La intrarea in parc se va verifica temperatura fiecarui vizitator! Divertiland poate refuza accesul persoanelor ce prezinta simptome ale unor afectiuni contagioase sau celor care refuza verificarea.
 5. Pastrati bonul fiscal pe intreaga durata a vizitei in parc!
 6. Vizitatorii au responsabilitatea de a purta permanent bratara de acces in parc.
 7. In interiorul vestiarelor, este permis accesul a maximum 10 persoane simultan.
 8. Respectati amplasarea sezlongurilor si pastrati o distanta de cel putin 1,5 metri fata de ceilalti vizitatori, inclusiv in piscine.
 9. Inainte de a intra in piscine, va rugam sa folositi dusurile din apropierea acestora.
 10. Incercati sa va bucurati de momentele petrecute in piscina astfel incat sa le oferiti si celorlalti aceeasi posibilitate.
 11. Folositi cat se poate de des dispenserele cu dezinfectant din interiorul parcului!
 12. Personalul Divertiland isi rezerva dreptul de a refuza accesul sau de a evacua persoanele care nu respecta regulile parcului.

Totul este simplu si mult mai distractiv cand lucram in echipa. Este nevoie doar de un pic de responsabilitate si de restul se ocupa soarele si pofta de vacanta.

Stii deja destinatia perfecta,

Super apa, super vibe, Super Paradise!