Summer Rally 2021 Auto-Moto Expo

Te asteptam pe 5 si 6 iunie la Divertiland Summer Rally 2021 Auto-Moto Expo!
Alatura-te intalnirii pe care o dam tuturor pasionatilor de automobilism, motociclism si sporturi extreme cu motor in parcarea Divertiland ca sa-ti stingi setea de aventura!

Divertiland X te provoaca sa lasi orasul pentru o experienta electrizanta cu ATV-uri si UTV-uri de inchiriat, la preturi promotionale, in cadrul sesiunilor Divertiland Off-Road.
12 ATV-uri si 4 UTV-uri sunt gata de actiune pe circuitul de indemanare si traseele noastre accidentate, in atmosfera descatusata a unui veritabil rendez-vous al cailor putere.

Ai si uitat de cand nu te-ai mai intersectat cu frumosii nebuni din comunitatile auto-moto, pentru care vuietul turatiilor sunt cele mai dragi vestitoare ale verii? Vino atunci la Summer Rally, sa ne adunam cu mici, cu mari motoare intr-un spatiu open-air special amenajat.

Am pregatit concursuri premiate cu UTV-urile pe circuitul de indemanare.

Au confirmat deja prezenta la intalnirea Summer Rally comunitatile Gentlemen on Wheels si Ford Mustang Romania, dar ne asteptam ca si mai multe grupuri sa se alature adunarii noastre in primul weekend de vara.

Comunitatea Gentlemen on Wheels, infiintata in 2018, este alcatuita din conducatori auto de toate categoriile precum si piloti, cu scopul de a rezolva toate problemele pe care acestia le intampina in exploatarea autovehiculelor proprii. Mai multe informatii despre activitatea lor gasesti pe gowpromotor.com sau poti veni sa-i cunosti personal la Divertiland.

Pentru a fi completa, reuniunea pasionatilor auto-moto este si o oportunitate de a petrece timp placut cu familia. Astfel ca intalnirea planificata la Divertiland va fi “tunata” cu o serie de atractii pentru toate varstele: jocuri gonflabile, Bungee Dome, patinoar cu suprafata sintetica ecologica, perete de escalada, Stand-Up Paddle si turnee de Paintball, asa cum ii sta bine celui mai mare parc de distractii acvatice din Romania.

jocuri gonflabile Divertiland
bungee dome Divertiland
patinoar Divertiland
perete de escalada Divertiland
Divertiland Stand-Up Paddle
Divertiland Paintball

Ca te prezinti pe 2, pe 3, pe 4 sau chiar mai multe roti, este doar alegerea ta. Important este sa fim iar impreuna, sa vezi ce idei si solutii au mai incercat pasionatii de masini si motociclete, ce mai adauga niste cai putere sau un plus de clasa. Vehicule sport, de teren, retro, modificate sau de serie, tot ce are roti si propria poveste e invitat sa vina sa o spuna tuturor. Noi te asteptam cu a ta!

Si cum intalnirea Summer Rally se anunta antrenanta, iti poti face “plinul” la unul dintre food truck-urile cu preparate diversificate pe care le vei gasi instalate in parcarea Divertiland.

Marcheaza zilele de 5-6 iunie in calendar si pregateste-te sa te reintalnesti cu suieratul acceleratiilor si mirosul de cauciuc ars in compania celor cu care impartasesti dragostea pentru masini si motociclete. Iar daca vrei sa fii protagonist, indrazneste sa pui la incercare un ATV ori un UTV din flota Divertiland Off-Road pentru a te bucura pe deplin de un weekend la turatie maxima!

Participanti