Una si cu una fac doua! Oferta “Back to Divertiland” da vigoare vacantei!

Tinem de vara si vara tine cu noi. De ce nu am profita atunci de fiecare secunda de soare si caldura a acestui sezon? Incepand de vineri, 4 septembrie si pana duminica, 6 septembrie, te asteptam sa ne bucuram de super apa, super vibe si super oferta “Back to Divertiland”, cu beneficii pe gustul vacantei pentru cei care se pregatesc de scoala.

Distractia e pe val la cel mai mare parc acvatic de divertisment din Romania si, daca tot ne apropiem de finalul sezonului, ne deschidem larg portile catre cei mai entuziasti fani ai Divertiland. Prin oferta “Back to Divertiland”, valabila in perioada 4-6 septembrie, fiecare bilet de adult achizitionat permite accesul liber pentru un copil nu mai mare de 10 ani, in sistem 1+1.

Achizitioneaza biletele de la casieriile Divertiland si tine cont ca oferta nu se cumuleaza cu alte oferte si promotii anuntate de-a lungul sezonului si esti aranjat pentru o super sesiune de distractie.

Nimic complicat cand e vorba de aventura si destindere. Si cum vara s-a aratat generoasa cu noi, suntem datori sa impartasim cu tine si cu trupa ta de distractie belsugul de voie buna.

Te asteptam!