La Divertiland ai parte de cea mai curată apă!

Divertiland Water Park a fost conceput ca un adevărat „ecosistem” destinat relaxării în aer liber și într-o apă de calitate foarte ridicată. Acesta combină mixul ingenios de atracții exterioare cu o paletă extinsă de facilități complementare. O atenție deosebită este acordată în fiecare an serviciilor de curățenie și igienizare, începând cu verificările regulate ale calității apei – totul pentru ca vizitatorii parcului să se poată relaxa pe deplin, într-un mediu sigur pentru sănătatea lor.

Am investit foarte mult în realizarea celor mai moderne instalaţii de tratare şi curăţare ale apei pentru că dorim să asigurăm clienţilor tot confortul necesar astfel încât distracţia să primeze. Apa este foarte curată, reflectând culoarea cerului, nu miroase a clor, calitatea ei fiind verificată la fiecare oră. Piscinele şi toate atracţiile pe baza de apă din Divertiland sunt proiectate şi construite conform DIN 19643 şi oferă vizitatorilor apă cristalină, de cea mai înaltă calitate. Toate operaţiunile se fac în mod automat, fără a lăsa loc erorilor umane, asigurând puritatea apei şi protejand sănătatea clienţilor noştri.

Apa este la temperatura ambientală.

Mai jos poţi vizualiza descrierea tehnică a instalaţiilor piscinelor şi jocurilor de apă din cadrul parcului.

Descriere Tehnică Instalaţii Piscine Divertiland Water Park.

Divertiland Water Park a investit foarte mult in realizarea celor mai moderne instalatii de tratare si curatare ale apei pentru ca dorim sa asiguram clientilor tot confortul necesar astfel incat distractia sa primeze. Apa este foarte curata, reflectand culoarea cerului, nu miroase a clor, calitatea ei fiind verificata la fiecare ora. Piscinele si toate atractiile pe baza de apa din Divertiland sunt proiectate si construite conform DIN 19643 si ofera vizitatorilor apa cristalina, de cea mai inalta calitate. Toate operatiunile se fac in mod automat, fara a lasa loc erorilor umane, asigurand puritatea apei si protejand sanatatea clientilor nostri.