“Curajul este virtutea care face posibile celelalte virtuti” este motto-ul care cuprinde atat de bine in cuvinte spiritul Academiei Salvalife. Pasiunea pentru inot si mediul acvatic trebuie dublata de o doza de cutezanta pentru a infrunta situatiile in care altii au nevoie de ajutor, iar scoala noastra de salvamari ofera, pe deasupra, un lucru esential eroilor de maine: cunostintele si tehnicile care sa le permita sa aiba mereu controlul.

Infiintata in 2014 din initiativa echipei Divertiland, Salvalife este prima scoala de salvamari din Bucuresti si unica din capitala atestata si recunoscuta de Ministerul Educatiei si Autoritatea Nationala pentru Certificare. Trainerii nostri sunt specializati in Grecia, Portugalia, Australia si Romania, tari care gestioneaza zone de coasta intinse la Marea Mediterana, Oceanele Atantic si Pacific, precum si la Marea Neagra.

Salvalaife Salvamari pentru viata
Salvalaife Salvamari pentru viata

Salvamarii formati la scoala noastra s-au regasit, de-a lungul anilor, in echipele ample de salvatori ai celui mai intins parc acvatic din Romania – Divertiland Water Park, protejand siguranta vizitatorilor nostri intr-un mod pe deplin profesionist si eficient.

La Academia Salvalife, cei ce isi doresc sa obtina acreditarea pentru a deveni salvamari sau pur si simplu inotatori formidabili pot opta pentru modulul de inot clasic sau modulul dedicat tehnicilor de salvare a victimei, de acordare a primului ajutor si de auto-salvare. La sfarsitul cursurilor absolventii vor obtine un certificat de salvamar valabil pe viata, recunoscut national si international.

Pana in prezent SALVALIFE a pregatit peste 300 de salvamari. Echipa noastra este alcatuita din traineri specialisti, salvamari care au ales aceasta meserie din pasiune si responsabilitate. In fruntea lor se afla Christos Argiropoulos, salvamar certificat in Grecia, inclusiv pentru lucrul pe mare. Are o experienta de peste 11 ani ani ca instructor si salvamar de piscina si mare/ocean si nenumarate cursuri de perfectionare, in Grecia si in Australia, la unul dintre cele mai cunoscute cluburi de salvamari din lume, in Brisbane, Gold Coast.

Salvalaife Salvamari pentru viata

Vrei sa devii salvamar profesionist si un fin cunoscator al tehnicilor deplasarii in apa?
Cursurile Salvalife sunt cea mai buna alegere, atat pentru cei care doresc sa invete secretele inotului de la ABC, cat si pentru cei care doresc sa-si diversifice stilurile de inot, ori sa-si imbunatateasca performantele.

Afla mai multe pe salvalife.ro si reinventeaza eroul din tine!