Program: INCHIS

Termeni si conditii

IMPORTANT DE CITIT PENTRU A INTRA IN SI UTILIZA FACILITATILE DIVERTILAND

1) Toti vizitatorii si/sau utilizatorii DIVERTILAND precum si invitatii acestora au obligatia de a respecta prezentele Conditii de Acces, prevederile Codului Rutier in interiorul parcarii DIVERTILAND si semnificatiile indicatoarelor de circulatie, precum si indicatiile personalului care opereaza atractiile.

2) Toate regulile mentionate in prezentele Conditii sunt implementate strict in interesul vizitatorilor parcului acvatic DIVERTILAND. Daca le apreciati restrictiv sau pur si simplu nu sunteti de acord cu ele, va rugam sa nu intrati in incinta parcului DIVERTILAND. Odata intrat in perimetrul  DIVERTILAND  prin zonele de acces special amenajate in acest sens, consimtiti implicit la regulile  DIVERTILAND si va obligati sa respectati irevocabil si neconditionat toate regulile de mai jos pe care, se prezuma ca le-ati citit si parcurs cu atentie, prin simpla intrare in DIVERTILAND. Orice reclamatie ulterioara cu privire la cele de mai jos nu va fi luata in considerare.

3)  ATENTIE! Pentru a limita riscurile de accidentare in piscine si tobogane si alte situatii neplacute, care pot produce consecinte grave si iremediabile, Vizitatorii/Utilizatorii DIVERTILAND sunt obligati sa respecte toate normele speciale din prezentele Conditii de Acces, pe care  se prezuma ca le-au citit, inteles si acceptat, odata cu intrarea in incinta  DIVERTILAND si/sau utilizarea oricaror mijloace de divertisment/atractii din DIVERTILAND.

 1. PROGRAM DE FUNCTIONARE SI ACCES

1) Programul de functionare al DIVERTILAND este in fiecare zi de la orele 10:00 la orele 20:00. Accesul la piscine este permis intre orele 10:00 si orele 20:00, iar accesul la tobogane intre orele 11:00 si orele 18:00. DIVERTILAND isi rezerva dreptul a modifica oricand aceste ore de operare fara sa fie nevoie comunicarea acestora.

 

2) Parasirea definitiva sau temporara a perimetrului DIVERTILAND (perimetru care exclude zona parcarii), inseamna anularea Bratarii fara nicio despagubire si/sau rambursare a costului acesteia din partea DIVERTILAND.

3) Accesul în DIVERTILAND este permis doar în cadrul orelor de program afişate şi numai in baza Bratarii disponibile la casieria DIVERTILAND dupa achizitionarea acesteia.

4) Este interzisa intrarea in DIVERTILAND cu Bratara ce apartine unui alt client si/sau imprumutul acesteia altcuiva.

5) Este interzisa intrarea in perimetrul DIVERTILAND in spatele altei persoane sau intrarea utilizand alta Bratara. Accesul este strict individual, ca si raspunderea pentru incalcarea regulilor din aceste Conditii de Acces.

6) Este interzis accesul în perimetrul DIVERTILAND cu produse alimentare sau orice tip de băutură, lăzi frigorifice, mingi, saltele, articole gonflabile şi/sau a armelor de orice gen.

7) Este interzis accesul persoanelor aflate sub influenţa băuturilor alcoolice, drogurilor si/sau a altor substanţe interzise si/sau halucinogene.

8) Este interzis accesul pe spaţiul verde oriunde in perimetrul DIVERTILAND, precum si in zonele expres delimitatate ca nefiind accesibile vizitatorilor/utilizatorilor DIVERTILAND prin semne distinctive.

9) Accesul copiilor sub 16 ani este este posibil doar daca sunt însoţiţi de un adult sau daca prezinta la accesul in parc formularul de accord parental completat si semnat de catre unul dintre parinti.

10) Copiii trebuie supravegheaţi pe toată durata şederii în DIVERTILAND inclusiv in parcarea DIVERTILAND.

11) Raspunderea pentru nerespectarea de catre copii, indiferent daca sunt sau nu insotiti de parinti, a prezentelor Conditii de Acces, pentru faptele si eventualele daune materiale cauzate de catre copii precum si  raspunderea pentru integritatea fizica a copiilor fiind exclusiv a  parintelui. Operatorul nu isi asuma nicio obligatie si/sau raspundere in acest sens. Notiunea de “parinte” include orice persoana care acceseaza serviciile parcului DIVERTILAND impreuna sau nu cu un copil de a carui supraveghere este pe deplin responsabil fara a tine seama de gradul de rudenie sau de afinitate.

12) Este interzis in perimetrul DIVERTILAND accesul fara incaltaminte sau imbracaminte adecvata.

13) Este obligatoriu  in perimetrul DIVERTILAND ca vizitatorii sai sa acceseze oricare dintre mijloacele de divertisment/atractii  cu citirea prealabila a instructiunilor afisate pe panourile de lemn semnalizate corespunzator, si cu  efectuarea, in prealabil, a dusului.

14) ATENTIE! Accesarea topoganelor si a piscinelor trebuie sa se faca fara ca in prealabil sa se fi consumat mancare si bautura in exces, existand riscul de infarct sau alte probleme de sanatate. De asemenea, toboganele nu vor fi utilizate daca s-au consumat medicamente care au efect asupra puterii de concentrare sau orientare sau capacitatii de a decide. De asemenea, nici daca persoana in cauza este insarcinata sau a suferit vreo interventie medicala de orice natura.

 1. RISCURI DE ACCIDENTARE

1) Nu folositi facilitatile si mijloacele de divertisment, atractiile DIVERTILAND inainte de a citi si insusi cu atentie regulile utilizarii fiecaruia. Regulile/instructiunile de folosire se regasesc mentionate pe panouri mari de lemn marcate de mascotele DIVERTILAND sau cu alte semne specifice. Va rugam sa retineti ca scopul oricaror limitari vizeaza exclusiv securitatea fiecarui consumator de astfel de servicii, fiind in acord cu instructiunile de operare, instalare si folosire ale Producatorului unor asemenea mijloace de divertisment. Va solicitam sa respectati intocmai instructiunile personalului DIVERTILAND si sa va abtineti de la orice gest sau actiune care nu se incadreaza in instructiuniile personalului DIVERTILAND, responsabilitatea fiind integral si exclusiv a celor care nu respecta aceste reguli.

2) ATENTIE! In perimetrul DIVERTILAND, in zonele piscinelor si a mijloacelor de divertisment sunt suprafete umede ce pot cauza alunecarea sau suprafete abrazive care limiteaza alunecarea, astfel trebuie sa acordati atentie maxima la trepte si la gresia/pavajul/suprafetele umede si/sau abrasive. Exista risc mare de alunecare si cadere.

3) Nu atingeti firele sau panourile electrice.

4) Nu utilizati telefonul sau orice alt mijloc de comunicare in piscine sau pe perioada folosirii toboganelor.

5) Nu stati in raza de actiune a mijloacelor de divertisment folosite de o alta persoana.

6) Nu folositi atractiile Divertiland in situatia in care ati consumat bauturi alcoolice sau aveti diverse antecedente medicale ce pot include, dar fara a se limita la lesinuri, aritmii cardiace, boli cardiace, tensiune, fobii, episoade de pierdere a cunostintei. Operatorul nu isi asuma raspunderea pentru niciun incident provocat pe teritoriul DIVERTILAND care rezulta din existenta unei situatii medicale precare, nerespectarea instructiunilor personalului, nerespectarea instructiunilor de folosire a atractiilor etc.

7) In timpul dusului utilizati incaltaminte adecvata. Exista risc de alunecare si accident.

8) Respectati spatiul de acces la dusuri.

9) Nu utilizati dusul in stare de ebrietate, discomfort stomacal sau intoxicatie.

10) Pentru evitarea tuturor incidentelor, este interzisa deschiderea umbrelelor in perioadele de vant puternic. In cazul producerii unui incident din cauza nerespectarii acestei prevederi, responsabilitatea este integrala si exclusiva a celor care nu respecta aceasta regula.

III. NORME DE COMPORTAMENT

1) Este interzisă orice activitate sau comportament neadecvat din care să rezulte rănirea sau disconfortul celorlalţi vizitatori/utilizatori ai DIVERTILAND. În caz contrar, personalul de supraveghere și pază al DIVERTILAND poate solicita persoanei respective sa părăseasca incinta DIVERTILAND, fără returnarea valorii biletului de acces sau acordarea vreunei despagubiri.  Nudismul este interzis precum si orice alt comportament indecent.

2) Este strict interzisa distrugerea si/sau deteriorarea oricaror echipamente, dotari sau amenajari din incinta DIVERTILAND. Este strict interzisă chiar atingerea obiectelor din decor.

3) Oriunde in perimetrul DIVERTILAND este interzisa fotografierea, filmarea sau inregistrarea, fara acordul prealabil si scris al reprezentantilor DIVERTILAND.

4) Este interzisă intrarea în perimetrul DIVERTILAND si in parcare cu animale de orice fel, inclusiv de companie.

5) NU VA LASATI obiectele personale nesupravegheate oriunde in perimetrul DIVERTILAND, inclusiv in Parcare.DIVERTILAND nu îşi asumă responsabilitatea pentru obiectele personale lăsate nesupravegheate, uitate, pierdute sau furate.

6) Este strict interzisă introducerea, folosirea, abandonarea in perimetrul DIVERTILAND (pe plaje, în piscine, la tobogane sau oriunde in perimetrul DIVERTILAND) a oricărui obiect ascuţit, casant ce poate provoca răni.

7) Este interzis accesul sau utilizarea in DIVERTILAND a rolelor sau bicicletelor.

8) Este interzisă purtarea de bijuterii, ceasuri, ochelari sau alte accesorii metalice ori casante în timpul folosirii toboganelor.

9) Fumatul este permis doar în locurile special amenajate si semnalate. În incinta restaurantelor si a cladirilor fumatul este strict interzis.

10) Este obligatorie pastrarea curateniei; depozitarea deşeurilor in afara locurilor special amenajate fiind interzisa.

11)  Folosirea echipamentelor gonflabile are loc doar în piscine și pe toboganele special amenajate, fiind interzisă folosirea/depozitarea acestora în orice alta locatie.

12) Este interzis accesul in piscine sau pe tobogane sau in cadrul oricaror atractii/mijloace de divertisment ale DIVERTILAND cu incaltaminte si/sau imbracaminte neadecvata.

13) Este interzisa folosirea piscinelor de catre vizitatorii/utilizatorii DIVERTILAND care nu ştiu să înoate.

14)  Este obligatorie respectarea semnelor si indicatoarelor afisate oriunde in DIVERTILAND (inclusiv in Parcare), precum si a indicaţiilor oferite de catre salvamari şi de către personalul de supraveghere. Totododata este obligatorie pastrarea distantei corespunzatoare intre vizitatori, mai ales in cazul folosirii topoganelor, orice plecare pe topogan facandu-se exclusiv la semnalul personalului de supraveghere (salvamar).

15) Săritul, scufundările sau imbrancelile, bruscarile si violentele inclusiv verbale oriunde in perimetrul DIVERTILAND sunt interzise.

16) Este interzisa parasirea vehiculelor în parcarea DIVERTILAND, după închiderea programului sau parcarea lor altfel decat impun marcajele din parcare. Este interzisa parasirea autovehiculelor cu cheile in contact, motorul pornit, ferestrele deschise, luminile aprinse. Este obligatoriu ca autoturismele lasate in parcarea Divertiland sa fie oprite.

17) Este interzisa utilizarea umbrelelor de plaja in condiții de vânt puternic.

18) Este interzis accesul in  piscine şi folosirea instalaţiilor de apă din DIVERTILAND in cazul unor condiţii atmosferice neprielnice sau in orice situatii neprevazute care pun in pericol vizitatorii/utilizatorii.

19) Este interzis in perimetrul DIVERTILAND ca vizitatorii/utilizatorii sai sa intre imbracati in piscine sau la tobogane si/sau cu mancare/ bautura.

20) Este interzisa folosirea piscinelor sau orice alte facilitati din cadrul Divertiland de catre persoane suferind de boli de piele sau boli contagioase. Oricine intra in parcul Divertiland se declara a fi in stare buna de sanatate si ca nu sufera de boli contagioase sau de piele prin simpla intrare in DIVERTILAND, fara a fi necesara vreo alta formalitate.

21) Este interzisa vanzarea, promovarea, impartirea de mostre, recrutarea sau intervievarea de persoane in incinta DIVERTILAND, fara acordul scris al DIVERTILAND.

22) Este interzisa vanzarea, cumpararea, consumul sau posesia de droguri sau alte substante interzise prin lege in interiorul DIVERTILAND.

23) Este interzis comportamentul violent, furtul obiectelor personale si orice forma de incalcare a legii.

 1. NORME DE IGIENA

1) Pentru siguranta celorlalti vizitatori, este interzis in perimetrul DIVERTILAND accesul vizitatorilor/utilizatorilor cu stare medicală precară, infecţioasă sau cu boli transmisibile.

2) Este obligatorie folosirea duşurilor înainte de intrarea în piscine sau la tobogane.

3) Pentru satisfacerea nevoilor fiziologice este obligatorie folosirea exclusiva a toaletelor, deversarea oricaror fluide umane in afara acestora fiind interzisa. Accesul la vestiare/grupuri sanitare/dușuri este permis doar persoanelor ce poartă încălțăminte adecvata.

 1. CONDITII DE ACCES SI DREPTURILE OPERATORULUI

1) Dupa achzitionarea biletelor de access, atat online cat si de la casieria parcului, aveti dreptul, in limita locurilor disponibile, in cadrul programului de functionare al DIVERTILAND, sa accesati, fara vreo plata suplimentara, urmatoarele facilitati disponibile in perimetrul DIVERTILAND: parcare, sezlonguri, umbrele, atractii, zonele amenajate cu nisip, vestiare, grupuri sanitare si dusuri.

2) Accesul in DIVERTILAND se poate obtine doar in baza unei bratari de acces din plastic sau de hartie (denumita “Bratara”) care se poate obtine la casieria special amenajata in cadrul DIVERTILAND unde detinatorul se va prezenta cu biletul online valabil pentru a o ridica. Bratara de acces se elibereaza numai dupa verificarea datelor de identificare ale detinatorului biletului online prezentat cu cele ale solicitantului.

3) Pentru accesul la foisoarele VIP, vizitatorii vor plati la casierie tariful DIVERTILAND anuntat prin mijloacele de comunicare disponibile in perimetrul DIVERTILAND in ziua accesarii parcului acvatic.

4) Prin asumarea prezentelor Conditii de Acces, intelegeti si acceptati ca DIVERTILAND îşi rezervă dreptul:

 1. a) de a modifica unilateral programul de funcţionare al  DIVERTILAND  sau prezentele Conditii de Acces sau de a închide  DIVERTILAND  în cazul unor condiţii atmosferice neprielnice si/sau în cazul oricaror situatii care pot pune în pericol vizitatorii si/sau in urma oricaror masuri impuse de autoritati, notificand in prealabil despre aceasta prin orice mijloace (pe divertiland.ro sau prin afisaj in incinta DIVERTILAND).
 2. b) de a nu mai permite accesul vizitatorilor, daca nu mai sunt locuri disponibile in DIVERTILAND.
 3. c) de a selecta vizitatorii si de a scoate in afara incintei DIVERTILAND pe oricine incalca oricare dintre regulile prezentelor Conditii de Acces.nereturnand pretul contravalorii biletului de acces.
 4. d) de a limita accesul liber in DIVERTILAND in timpul desfasurarii anumitor evenimente speciale.
 5. e) de a fotografia si filma in incinta parcului in orice moment orice persoana sau grup in scop promotional si de a folosi imaginile pentru site-ul pagina proprie de Facebook sau in  alte mijloace media, inclusiv online; Prin simpla intrare in DIVERTILAND va exprimati acordul fara vreo alta formalitate prealabila ca DIVERTILAND sa foloseasca imaginea astfel preluata in campaniile sale publicitare derulate pe teritoriul si in afara Romaniei, fiind de acord cu multiplicarea pe diverse tipuri de suport, afisarea acesteia, atat pe pagina de internet a DIVERTILAND, cat si pe panouri amplasate in spatiul public potrivit legislatiei incidente;
 6. f) de a renunta oricand in sezonul de operare la orice vizitator/utilizator al DIVERTILAND, fara explicatii, cu despagubirea acestuia in limita contravalorii biletului de acces achitat.
 7. g) Pierderea, deteriorarea sau nereturnarea bratarii de acces sau a bratarii cutiilor de valori indreptateste operatorul de a incasa contravaloarea acestora.

2.9 Pentru o experienta cat mai placuta si sigura in perimetrul DIVERTILAND, orice titular de bilet de acces valabil, prin intrarea in perimetrul DIVERTILAND, isi asuma neechivoc respectarea tuturor normelor si regulilor existente. DIVERTILAND nu va raspunde in nicio maniera de prejudiciile de orice natura, inclusiv in cazul vatamarilor corporale, cauzate prin nerespectarea/respectarea necorespunzatoare de catre vizitatorii/utilizatorii DIVERTILAND a oricareia dintre obligatiile asumate mai sus

2.10 Parcul acvatic de distractii DIVERTILAND este organizat si operat de catre:

SC Divertiland Parks SRL, J23/1474/2011, CUI 28556660 (denumit in continuare “DIVERTILAND sau OPERATORUL”) la punctul sau de lucru autorizat in comuna  Chiajna, sat Chiajna, judetul Ifov, Str.Divertismentului nr.1, email: contact@divertiland.ro, telefon: 021 9446

 1. ACHIZITIA DE BILETE

3.1 Achizitionarea biletelor de access se poate face online, pe divertiland.ro, sau direct la casieria parcului.

3.2 Achizitionarea biletelor online se face prin intermediul platformei bilete.divertiland.ro si conform termenilor si conditiilor prezentate pe paginile acesteia.

3.3 Prin achizitonarea biletului de access, atat online cat si de la casieria parcului, vizitatorul consimte la regulamentul parcului si la nereturnarea contravalorii biletului de acces platit.

VII. REVANZARE 

8.1 Revanzarea cu scop comercial sau din orice alt motiv a biletelor de access Divertiland este interzisa, Operatorul demarand in acest sens procedurile legale in vedererea repararii prejudiciului suferit si implicit avand dreptul la despagubiri in acest sens.

 1. FUNCTIONALITATEA, DISPONIBILITATEA SI CONDITIILE DE UTILIZARE ALE PAGINII DE WEB 

9.1 Operatorul isi rezerva dreptul de a modifica, limita sau opri oricand volumul si functionalitatile paginii de web – daca aceasta nu e necesara derularii contractelor de furnizare incheiate.

REGULI SUPLIMENTARE. REGULI PRIVIND MASURILE COVID-19

 1. Inregistrarea numelui si a numarului de telefon pentru cei care doresc sa viziteze Divertiland Water Park, se face conform ordinului comun MTS/MS nr.619/1077 din 12.06.2020 si publicat in Monitorul Oficial in 13.06.2020. Datele vor fi prelucate doar in scopul de a avea evidenta celor care au vizitat Divertiland Water Park si vor fi retinute pentru o perioada de maxim 3 luni, de la momentul intrarii in parc, dupa care vor fi sterse.
 2. Pentru o experienta cat mai placuta la Divertiland, va rugam sa respectati masurile de precautie.
 3. Este interzis accesul la Divertiland cu mancare si bautura din afara parcului
 4. Va rugam sa pastrati distanta obligatorie de minimum 1,5 metri in linia de asteptare a casieriei Divertiland!
 5. La intrarea in parc se va efectua triajul epidemiologic prin verificarea temperaturii fiecarui vizitator! Divertiland poate refuza accesul persoanelor ce prezinta simptome ale unor afectiuni contagioase sau celor care refuza verificarea.
 6. Pastrati bonul fiscal pe intreaga durata a vizitei in parc!
 7. Vizitatorii au responsabilitatea de a purta permanent Bratara de acces in parc.
 8. In interiorul vestiarelor, este permis accesul a maximum 10 persoane simultan.
 9. Respectati amplasarea sezlongurilor si pastrati o distanta de cel putin 1,5 metri fata de ceilalti vizitatori, inclusiv in piscine.
 10. Inainte de a intra in piscine, va rugam sa folositi dusurile din apropierea acestora.
 11. Incercati sa va bucurati de momentele petrecute in piscina astfel incat sa le oferiti si celorlalti aceeasi posibilitate.
 12. Folositi cat se poate de des dispenserele cu dezinfectant din interiorul parcului!
 13. Personalul Divertiland isi rezerva dreptul de a refuza accesul sau de a evacua persoanele care nu respecta regulile parcului, Divertiland nereturnand contravaloarea biletului de acces achizitionat.
 14. Nu intrati in Parc daca prezentati simptome precum: tuse, dureri de gat, stare de ameteala;
 15. Nu intrati in Parc daca ati avut contact cu vreo persoana identificata ca avand Covid 19;
 16. Nu intrati in parc fara a avea asupra Dumneavoastra masca de protectie;