Termeni si conditii

DEFINITII

DIVERTILAND
Parcul acvatic de distractii organizat si operat de catre: SC DIVERTILAND Parks SRL, avand J23/1474/2011, si CUI RO28556660 (societate denumita in continuare ,,Divertiland Parks’’ sau “Operatorul”) la punctul sau de lucru autorizat in comuna Chiajna, sat Chiajna, judetul Ifov, Str. Divertismentului nr.1, email: contact@DIVERTILAND.ro, telefon: 0786722897, numit in continuare DIVERTILAND sau PARCUL.

VIZITATOR / UTILIZATOR / CLIENT
Persoana fizica care detine un bilet pentru accesul in Parc.

BILET
Documentul achizitionat atat online cat si la caseriile Parcului, accesul Clientilor in incinta Parcului facandu-se exclusiv in baza Biletului (sau a unei invitatii speciale emise in acest sens de catre Operator).

BRATARA
Dispozitivul pe care fiecare vizitator o primeste la casieria Parcului dupa achitarea biletului si permite intrarea in Parc.

INFANT
Persoana cu varsta cuprinsa intre 0-3 ani si 11 luni care este insotita de un parinte/tutore/reprezentant legal si pentru care nu se percepe nicio taxa de intrare.

COPIL
Persoana cu varsta cuprinsa intre 4-11 ani, insotita de un parinte/tutore/reprezentant legal sau un alt adult si pentru care se plateste o taxa de intrare specifica.

MINOR
Orice persoana cu varsta intre 11 – 17 ani, care are nevoie de un acord parental pentru a putea avea acces in Parc si/sau sunt insotiti de un adult la intrarea in Parc.

PARINTI/TUTORI/REPREZENTANT LEGAL/PERSOANELE INSOTITOARE
Orice persoana adulta ce insoteste un minor si care va fi raspunzatoare de minorul respectiv si este responsabila de supravegherea unui minor (sub 16 ani) sau de o persoana pentru care, in conformitate cu prevederile legale, este necesara asistenta/ supravegherea (de exemplu in cazul persoanelor cu handicap sau nevoile speciale).
Aceasta persoana este raspunzatoare pentru orice prejudiciu cauzat de catre minorul pe care il insoteste sau persoana incredintata in grija sa, in conformitate cu prevederile legale aplicabile precum si de orice prejudiciu sau vatamare suferita de persoana pe care o insoteste.

ELEVI/STUDENTI
Persoana care detine un carnet/ o legitimatie care atesta ca este elev sau student si care beneficiaza de un tarif special la prezentarea acestui document, sub conditia ca respectivul document sa fie vizat de institutia de invatamant competenta pentru anul scolar/ universitar in curs.

SENIORI
Persoana cu varsta de peste 60 de ani care beneficiaza de un tarif special la prezentarea unui document de identitate.

1.DISPOZITII GENERALE PENTRU A INTRA IN INCINTA PARCULUI DIVERTILAND

Prin achitarea biletului de intrare, Vizitatorul/ Clientul/ Utilizatorul este de acord cu Termenii si Conditiile prezentate in cadrul prezentului document si este de acord sa respectate neconditionat toate regulile prevazute in acest document, pe care Vizitatorul/ Clientul/ Utilizatorul are obligatia de a le citit cu atentie anterior sau cel tarziu concomitent achizitionarii Biletului.
Prin intrarea in Parc, orice vizitator confirma in mod implicit ca a citit si este de acord cu Termenii si Conditiile prezentate in cadrul prezentului document.
Primirea bratarii de acces reprezinta exprimarea de catre dumneavoastra in calitate de Vizitator/ Client/ Utilizator a consimtamantului pentru incheierea unui contract intre Utilizator si Operator si, implicit, pentru respectarea regulamentului de ordine interioara.
Nerespectarea de catre Vizitator/ Client/ Utilizator a obligatiei de a se informa in prealabil cu privire la Termenii si Conditiile aplicabile in incinta Parcului nu poate fi invocata, in nicio situatie, pentru a limita/ exclude raspunderea Vizitatorului/ Clientului/ Utilizatorului sau de a atrage in vreun fel raspunderea Operatorului.

Toti Vizitatorii/ Utilizatorii/ Clientii DIVERTILAND precum si invitatii acestora au obligatia de a respecta prezentele Conditii de Acces, prevederile Codului Rutier in interiorul parcarii DIVERTILAND si semnificatiile indicatoarelor de circulatie, precum si indicatiile personalului care opereaza atractiile.

Toate regulile mentionate in prezentul document sunt implementate exclusiv in scopul asigurarii unei experiente placute si sigure a vizitatorilor parcului acvatic DIVERTILAND.
In cazul in care Vizitatorul/ Clientul/ Utilizatorul nu este de acord cu prevederile cuprinse in prezentul document, fie partial sau in totalitate, acesta are obligatia de a NU vizita parcul DIVERTILAND.

2.CONDITII DE ACCES SI DREPTURILE OPERATORULUI
2.1. Biletele, in functie de tipul achizitionat, dau dreptul titularului de a accesa DIVERTILAND conform valabilitatii si a tarifului pentru zilele si orele pentru care au fost cumparate.
2.2. Dupa achizitionarea biletelor de access, atat online cat si de la casieria parcului, aveti dreptul, in limita locurilor disponibile, in cadrul programului de functionare a DIVERTILAND, sa accesati, fara vreo plata suplimentara, exclusiv urmatoarele facilitati disponibile in perimetrul DIVERTILAND: parcare, sezlonguri, umbrele, atractii, zonele amenajate cu nisip, vestiare, grupuri sanitare si dusuri. Pentru accesul la orice alte facilitati, se pot percepe tarife suplimentare, in functie de tipul facilitatii.
2.3. Accesul in DIVERTILAND este permis doar in baza unei bratari de acces din plastic sau de hartie care se poate obtine la casieria special amenajata in cadrul DIVERTILAND. In cazul biletelor cumparate online, bratara de acces se va elibera numai dupa verificarea datelor biletului. La finalul vizitei, bratara se va preda agentilor de control aflati la iesirea parcului. Accesul la pavilioane se face in urma achitarii exclusiv la casierie a unui tarif suplimentar, inclus pe lista de preturi comunicata in prealalbil. Nu se preiau solicitari de rezervare a acestora.
2.4. Prin intrarea in incinta Divertiland sunteti de acord cu acceptarea prezentelor Conditii de Acces si intelegeti si sunteti de acord ca DIVERTILAND isi rezerva dreptul:
a) de a modifica unilateral programul de functionare al DIVERTILAND sau prezentele Conditii de Acces sau de a inchide DIVERTILAND in cazul unor conditii meteorologice nevaforabile si/sau in cazul oricaror situatii care pot pune in pericol vizitatorii si/sau in urma oricaror masuri impuse de autoritati, notificand in prealabil (in masura in care este posibil) despre aceasta prin orice mijloace (pe website DIVERTILAND.ro sau prin afisaj in incinta DIVERTILAND).
b) de a nu mai permite accesul Vizitatorilor, daca nu mai sunt locuri disponibile in DIVERTILAND, capacitatea maxima fiind de 7000 de persoane.
c) de a restrictiona accesul Vizitatorilor in cazul in care considera ca prezenta sau conduita acestora in incinta Parcului ar putea prejudicia in vreun fel imaginea DIVERTILAND sau ar putea afecta in mod negativ experienta celorlalti Vizitatori ai Parcului.
d) de a limita accesul liber in DIVERTILAND in timpul desfasurarii anumitor evenimente speciale.
e) de a fotografia si filma in incinta parcului in orice moment orice persoana sau grup in scop promotional si de a folosi imaginile pentru site-ul pagina proprie de Facebook sau in alte mijloace media, inclusiv online;
Prin simpla intrare in DIVERTILAND va exprimati acordul fara vreo alta formalitate prealabila ca DIVERTILAND sa foloseasca imaginea astfel preluata in campaniile sale publicitare derulate pe teritoriul si in afara Romaniei, fiind de acord cu multiplicarea pe diverse tipuri de suport, afisarea acesteia, atat pe pagina de internet a DIVERTILAND, cat si pe panouri amplasate in spatiul public potrivit legislatiei incidente;
e) de interzice oricand in sezonul de operare accesul oricarui Vizitator/Utilizator al DIVERTILAND, fara explicatii, cu despagubirea acestuia in limita contravalorii biletului de acces achitat.
f) Pierderea, deteriorarea sau nereturnarea bratarii de acces sau a bratarii cutiilor de valori indreptateste Operatorul la incasarea contravalorii acestora, conform tarifului afisat la casierie.

2.5. DIVERTILAND PARKS nu va raspunde in nicio maniera de prejudiciile de orice natura, inclusiv in cazul vatamarilor corporale, cauzate prin nerespectarea/respectarea necorespunzatoare de catre Vizitatorii/Utilizatorii/ Clientii DIVERTILAND a oricareia dintre obligatiile/prevederile cuprinse in Termeni si Conditii sau a oricaror prevederi legale in vigoare. Prezenta clauza se aplica si in situatia in care personalul din cadrul Parcului aduce la cunostinta Vizitatorilor/ Utilizatorilor/ Clientilor existenta unor obligatii in sarcina acestora din urma (cum ar fi in cazul utilizarii instalatiilor din Parc), iar acestia actioneaza cu nerespectarea obligatiilor comunicate.

3. PROGRAM DE FUNCTIONARE SI ACCES
3.1. Programul de functionare si accesul la piscine este:
• LUNI pana VINERI intre orele 10:00 – 18:00
• Zilele de weekend si sarbatorile legale intre orele 10:00-20:00

Accesul la tobogane este permis in urmatorul program:
• LUNI pana VINERI intre orele 11:00 – 17:00
• Zilele de weekend si sarbatorile legale intre orele 11:00-18:00

DIVERTILAND isi rezerva dreptul de a modifica oricand aceste ore de operare fara sa fie nevoie comunicarea prealabila a modificarilor. Ora de inchidere este ora la care trebuie sa parasiti incinta. In cazul unor evenimente meteorologice deosebite/ in cazul unor situatii neprevazute care impun inchiderea imediata a Parcului, toti Vizitatorii/Utilizatorii/ Clientii DIVERTILAND vor parasi imediat incinta Parcului, in functie de solicitarile personalului.
3.2. Vizitatorii vor trece la intrare printr-un control de securitate, fiind rugati sa deschida bagajele. Personalul de securitate are dreptul de a vizualiza continutul bagajului vizitatorului pentru a se asigura ca in acesta nu exista obiecte/produse care nu sunt permise in incinta parcului.
3.3. Parasirea definitiva sau temporara a perimetrului DIVERTILAND (perimetru care exclude zona parcarii), inseamna anularea Bratarii fara nicio despagubire si/sau rambursare a costului acesteia din partea DIVERTILAND/ Operatorului.
3.4. Accesul in DIVERTILAND este permis doar in cadrul orelor de program afisate si numai in baza Bratarii disponibile la casieria DIVERTILAND dupa achitarea taxei de intrare. Este interzisa intrarea in DIVERTILAND cu Bratara ce apartine unui alt client si/sau imprumutul acesteia altcuiva pentru ca accesul este strict individual.
3.5. Este interzis in perimetrul DIVERTILAND:
a. accesul cu produse alimentare (cu exceptia alimentelor pentru persoanele alergice sau cu intoleranta sau infanti) sau orice tip de bautura, lazi frigorifice, mingi, saltele, articole gonflabile si/sau a armelor de orice gen, inclusiv obiecte ascutite/casante.
b. accesul persoanelor aflate sub influenta bauturilor alcoolice, drogurilor si/sau a altor substante interzise si/sau halucinogene
c. accesul persoanelor care nu poarta incaltaminte sau imbracaminte adecvata. Clientul trebuie sa detina costum de baie, prosop si papuci/slapi.
d. accesul cu animale de orice fel
e. accesul cu role sau biciclete ori utilizarea acestora
f. fotografierea, filmarea sau inregistrarea in scopuri comerciale, fara acordul prealabil si scris al reprezentantilor DIVERTILAND
g. nudismul si toppless-ul precum si orice alt comportament indecent
h. distrugerea si/sau deteriorarea oricaror echipamente, dotari sau amenajari din incinta DIVERTILAND
i. atingerea/deteriorarea obiectelor din decor
j. accesul pe spatiul verde oriunde in perimetrul DIVERTILAND, precum si in zonele expres delimitate ca nefiind accesibile vizitatorilor/utilizatorilor DIVERTILAND prin semne distinctive.

3.6. Accesul minorilor sub 16 ani este posibil doar daca sunt insotiti de un adult. Prin exceptie, accesul minorilor cu varsta cuprinsa intre 11-16 ani este permis si neinsotiti de un adult, daca acestia prezinta la accesul in Parc un acord parental completat si semnat de catre unul dintre parinti/reprezentant legal/tutor.Divertiland Parks nu isi asuma nicio responsabilitate in cazul in care minorii mai mici de 16 ani incalca aceasta obligatie de a veni insotiti de un adult.
3.7. Raspunderea pentru nerespectarea de catre copii/ minori, indiferent daca sunt sau nu insotiti de parinti /reprezentant legal/tutor, a prezentelor Conditii de Acces, pentru faptele si eventualele daune materiale cauzate de catre copii precum si raspunderea pentru integritatea fizica a copiilor apartine exclusiv parintelui/reprezentantului legal/tutorelui. DIVERTILAND nu isi asuma nicio obligatie si/sau raspundere in acest sens.
3.8. Instalatiile de divertisment pot fi accesate numai dupa citirea prealabila a instructiuniilor afisate pe panourile informative si de semnalizare.
3.9. INAINTE de a avea acces la piscine si atractiile, este obligator efectuarea, in prealabil, a dusului.
3.10. Accesarea toboganelor si a piscinelor trebuie sa se faca fara ca in prealabil sa se fi consumat mancare si bautura in exces, pentru a preintampina posibilitatea aparitiei unor probleme de sanatate (inclusiv infarct, afectiuni stomacale sau similare). De asemenea, toboganele nu vor fi utilizate daca s-au consumat medicamente care au efect asupra puterii de concentrare sau orientare sau capacitatii de a decide. Femeile insarcinate si persoanele care au suferit o interventie chirurgicala recenta sunt rugate sa evite folosirea toboganelor sau a oricarei atractii care le poate afecta starea de sanatate.
3.11. Persoanele care, datorita unor dizabilitati fizice sau mentale necesita supraveghere pot vizita DIVERTILAND doar in prezenta unei persoane insotitoare majore.

4.REGULAMENT DE ORDINE INTERIOARA SI DE UTILIZARE A ATRACTIILOR

In calitate de vizitator, declarati ca intelegeti si acceptati faptul ca utilizand instalatiile/atractiile din cadrul DIVERTILAND este posibil sa va accidentati (in situatii precum rasturnarea colacelor in tobogan, lovirea in/de tobogan, loviri in bazine/de marginea bazinelor, etc.). In astfel de cazuri acceptati ca DIVERTILAND nu raspunde pentru acele prejudici aduse vietii, corpului sau sanatatii dumneavoastra care au aparut ca rezultat direct al unei actiuni a Utilizatorului/ Clientului sau altui Client sau al conduitei contrare avertizarilor si recomandarilor de utilizare a atractiile parcului.

Inainte de a folosi facilitatile si mijloacele de divertisment sau atractiile DIVERTILAND este obligatoriu sa cititi cu atentie si sa repectati in mod riguros regulile utilizarii fiecaruia precum si sa analizati in mod atent daca detineti toate aptitudinile necesare pentru utilizarea unei anumite atractii (de exemplu, nu utilizati un tobogan pe care il considerati prea periculos/inalt/rapid pentru Dvs) astfel incat sa evitati accidente ce pot fi provocate de temeri, stari anxioase sau atacuri de panica. Diverse Reguli/instructiuni de folosire se regasesc mentionate pe panouri afisate in apropierea fiecarei atractie. Va rugam sa retineti ca scopul oricaror limitari vizeaza exclusiv securitatea fiecarui Utilizator de astfel de servicii, fiind in acord cu instructiunile de operare, instalare si folosire ale producatorului unor asemenea mijloace de divertisment/ atractii. Va solicitam sa respectati intocmai instructiunile personalului DIVERTILAND si sa va abtineti de la orice gest sau actiune care nu este in conformitate instructiuniile personalului DIVERTILAND, responsabilitatea fiind integral si exclusiv a celor care nu respecta aceste reguli sau a recomandarilor/solicitarilor cuprinse in prezentul document.

Parintii/turorii/persoanele insotitoare/reprezentantii legali raspund pentru daunele sau accidentele cauzate de catre minori (sub 16 ani). Acesti adulti sunt direct raspunzatori de siguranta si supravegherea minorilor si sunt obligati sa le citeasca si sa le explice minorilor instructiunile atractiilor si normele de conduita in incinta parcului. Prezenta clauza se aplica in mod corespunzator si pentru parintii/ reprezentantii legali ai minorilor cu varsta intre 10-16 ani care au acces neinsotiti in incinta DIVERTILAND in conformitate cu prevederile art. 3.6. de mai sus.

In perimetrul DIVERTILAND, in zonele piscinelor si a mijloacelor de divertisment sunt suprafete umede ce pot cauza alunecarea sau suprafete abrazive care limiteaza alunecarea, astfel, trebuie sa acordati atentie maxima la trepte si la gresia/pavajul/suprafetele umede si/sau abrazive. Trebuie sa sporiti atentia deoarece exista risc mare de alunecare si cadere.
Pentru siguranta lor, Vizitatorii trebuie sa respecte inclusiv urmatoarele prevederi:
a. Nu atingeti firele sau panourile electrice.
b. Nu utilizati telefonul sau orice alt mijloc de comunicare in interiorul piscinelor sau pe perioada folosirii toboganelor.
c. Nu stati in raza de actiune a mijloacelor de divertisment folosite de o alta persoana.
d. Nu folositi atractiile DIVERTILAND in situatia in care ati consumat bauturi alcoolice sau aveti diverse antecedente medicale ce pot include, dar fara a se limita la lesinuri, aritmii cardiace, boli cardiace, tensiune, fobii, episoade de pierdere a cunostintei. Operatorul nu isi asuma raspunderea pentru niciun incident provocat in incinta DIVERTILAND care rezulta din existenta unei situatii medicale precare, nerespectarea instructiunilor personalului, nerespectarea instructiunilor de folosire a atractiilor.
e. In timpul dusului utilizati incaltaminte adecvata (papuci/slapi antiderapanti), evitand astfel orice risc de alunecare sau accident.
f. Respectati spatiul de acces la dusuri.
g. Nu utilizati dusul in stare de ebrietate, discomfort stomacal sau intoxicatie.
h. Pentru evitarea tuturor incidentelor, este interzisa deschiderea umbrelelor in perioadele de vant puternic. In cazul producerii unui incident din cauza nerespectarii acestei prevederi, responsabilitatea este integrala si exclusiva a celor care nu respecta aceasta regula.

5. NORME DE COMPORTAMENT

Vizitatorii trebuie sa se comporte astfel incat siguranta, linistea, ordinea si curatenia din incinta DIVERTILAND sa nu fie periclitate, asadar, vizitatori vor respecta inclusiv urmatoarele reguli:

a. Copiii/minorii trebuie supravegheati pe toata durata sederii in DIVERTILAND inclusiv in parcarea DIVERTILAND.
b. NU VA LASATI obiectele personale nesupravegheate oriunde in perimetrul DIVERTILAND, inclusiv in parcare. DIVERTILAND nu isi asuma responsabilitatea pentru obiectele personale lasate nesupravegheate, uitate, pierdute sau furate.
c. Este strict interzisa introducerea, folosirea, abandonarea in perimetrul DIVERTILAND (pe plaje, in piscine, la tobogane sau oriunde in perimetrul DIVERTILAND) a oricarui obiect ascutit, casant ce poate provoca rani.
d. Este interzisa purtarea de bijuterii, ceasuri, ochelari sau alte accesorii metalice ori casante in timpul folosirii toboganelor.
e. Fumatul este permis doar in locurile special amenajate si semnalizate.
f. Este obligatorie pastrarea curateniei; depozitarea deseurilor in afara locurilor special amenajate fiind interzisa.
g. Folosirea echipamentelor gonflabile are loc doar in piscine si pe toboganele special amenajate, fiind interzisa folosirea/depozitarea acestora in orice alta locatie decat cea indicata.
h. Este interzis accesul in piscine sau tobogane ale DIVERTILAND cu imbracaminte neadecvata, adica, alte decat costum de baie, slip special pentru baie/inot, pantaloni speciale pentru baie/inot.
i. Copii pana la 3 ani vor purta obligatoriu in piscina scutece speciale pentru baie. Copii pana la 5 ani vor purta obligatoriu in piscine aripioare de inot.
j. Este interzisa folosirea piscinelor de catre vizitatorii/utilizatorii DIVERTILAND care nu stiu sa inoate (cu exceptia piscinelor mai mici de 1 metru adancime pentru adulti). Folosirea acestora se va face pe raspundere proprie.
k. Este obligatorie respectarea semnelor si indicatoarelor afisate oriunde in DIVERTILAND (inclusiv in parcare), precum si a indicatiilor oferite de catre salvamari si de catre personalul de supraveghere. Totododata, este obligatorie pastrarea distantei corespunzatoare intre vizitatori, mai ales in cazul folosirii toboganelor, orice plecare pe tobogan facandu-se exclusiv la semnalul personalului de supraveghere (salvamar).
l. Saritul, scufundarile sau imbrancelile, bruscarile si violentele inclusiv verbale oriunde in perimetrul DIVERTILAND sunt interzise.
m. Sunt interzise orice activitate sau comportament neadecvat sau violent din care sa rezulte ranirea sau disconfortul celorlalti vizitatori ai DIVERTILAND. In cazul producerii unor incidente, personalul de supraveghere si paza al DIVERTILAND poate solicita persoanei respective sa paraseasca incinta DIVERTILAND, fara returnarea valorii biletului de acces sau acordarea vreunei despagubiri.
n. Este interzisa parasirea vehiculelor in parcarea DIVERTILAND, dupa inchiderea programului sau parcarea lor altfel decat impun marcajele din parcare. Este interzisa parasirea autovehiculelor cu cheile in contact, motorul pornit, ferestrele deschise, luminile aprinse sau lasand animale/ copii in interiorul unei masinii parcate. Este obligatoriu ca autoturismele lasate in parcarea DIVERTILAND sa fie oprite.
o. Este interzisa utilizarea umbrelelor de plaja in conditii de vant puternic precum si oricand este solicitat de catre Operator.
p. Este interzis accesul in piscine si folosirea instalatiilor de apa din DIVERTILAND in cazul unor conditii meteorologice nefavorabile in orice situatii neprevazute care pun in pericol vizitatorii.
q. Este interzis in perimetrul DIVERTILAND ca vizitatorii sa intre imbracati necorespunzator, adica altceva decat costumul de baie, in piscine si/sau la tobogane, este interzis accesul cu mancare/ bautura.
r. Este interzisa folosirea piscinelor sau orice alte facilitati din cadrul DIVERTILAND de catre persoane suferind de boli cutanate, rani deschise sau alte afectiuni/boli contagioase ce pot pune in pericol sanatatea celorlalti Vizitatori. Oricine intra in parcul DIVERTILAND se declara a fi in stare buna de sanatate si ca nu sufera de boli contagioase sau cutanate prin simpla intrare in DIVERTILAND, fara a fi necesara vreo alta formalitate.
s. Este interzisa vanzarea, promovarea, impartirea de mostre, recrutarea sau intervievarea de persoane in incinta DIVERTILAND, fara acordul scris prealabil al Operatorului.
t. Este interzisa vanzarea, cumpararea, consumul sau posesia de droguri sau alte substante interzise prin lege in interiorul DIVERTILAND.
u. Este interzisa, sustragerea obiectelor ce apartin altor persoane, precum si orice alte actiuni/ inactiuni ce reprezinta/ conduc la o incalcare a oricaror prevederi legale in vigoare.
v. Pentru satisfacerea nevoilor fiziologice este obligatorie folosirea exclusiva a toaletelor, deversarea oricaror fluide umane in afara acestora fiind interzisa. Accesul la vestiare/grupuri sanitare/dusuri este permis doar persoanelor ce poarta incaltaminte adecvata.

6. ACHIZITIA DE BILETE
Achizitionarea biletelor de acces se poate face direct la casieria parcului sau online, exclusiv din website-ul DIVERTILAND.ro, iar datele dumneavoastra personale sunt prelucrate conform Termenilor si Conditiilor si a Politicii de Confidentialitate a procesatorului de plati online.
Biletele au valabilitate doar pentru o singura intrare si sunt nerambursabile, indiferent de modalitatea in care aceste au fost achizitionate.
Revanzarea cu scop comercial sau din orice alt motiv a biletelor de access DIVERTILAND este interzisa, DIVERTILAND demarand in acest sens procedurile legale in vedererea repararii prejudiciului suferit si implicit avand dreptul la despagubiri in acest sens.

7. DREPTUL DIVERTILAND/ OPERATORULUI DE A MODIFICA ACESTE CONDITII
Avem dreptul de a revizui si modifica aceste Conditii in mod ocazional si discretionar.
Va veti supune politicilor si Conditiilor in vigoare in momentul in care utilizati acest website, cu exceptia situatiei in care se solicita aplicarea vreunei schimbari a acestor Conditii sau a Politicii de confidentialitate prin lege sau de catre o autoritate guvernamentala, caz in care orice potentiala modificare se va aplica si in cazul comenzilor plasate anterior de catre dumneavoastra.

8. FOLOSIREA WEBSITE-ULUI DIVERTILAND
Prezentul document (impreuna cu toate documentele mentionate in acesta) stabileste termenii si conditiile care guverneaza utilizarea website-ului www.divertiland.ro si achizitia de bilete prin intermediul acestuia.

Va rugam sa cititi si politica noastra privind modulele cookie (link din website) si politica noastra de confidentialitate (link din website) numite „Politicile privind protectia datelor”, inainte de a utiliza website-ul si de a plasa comenzi prin intermediul acestuia. Prin utilizarea divertiland.ro si/sau plasarea unei comenzi prin intermediul platformei de cumparare a biletelor online, recunoasteti in mod expres caracterul obligatoriu al Conditiilor si al Politicilor privind protectia datelor, si va asumati angajamentul de a respecta aceste Conditii, precum si Politicile privind protectia datelor.

Ne rezervam dreptul de a modifica prezentele Conditii si Politica de Confidentialitate fara a va informa in prealabil, in forma scrisa. Aveti responsabilitatea de a citi periodic Termenii si Conditiile si Politica de Confidentialitate, intrucat aplicabile vor fi Termenii si Conditiile si Politica de Confidentialitate in vigoare in momentul utilizarii website-ului.

Daca aveti orice intrebari cu privire la Termenii si Conditiile si Politica de Confidentialitate, ne puteti contacta in orice moment utilizand datele de contact.

Prin utilizarea acestui website si/sau prin plasarea oricarei comenzi de achizitie bilete online prin intermediul acestuia, va obligati:
8.1. Sa utilizati website-ul exclusiv pentru informare, pentru a transmite intrebari legitime sau pentru a efectua comenzi.
8.2. Sa nu efectuati nicio comanda falsa sau frauduloasa. In cazul in care avem motive intemeiate sa credem ca ati efectuat o astfel de comanda, vom avea dreptul sa anulam comanda si sa informam autoritatile competente.
8.3. Sa ne furnizati o adresa de e-mail, un numar de telefon si/sau alte date de contact corecte si exacte. In egala masura, consimtiti sa folosim aceste informatii pentru a va contacta in eventualitatea in care acest lucru este necesar (vedeti Politica noastra de confidentialitate).
In cazul in care nu ne furnizati toate informatiile de care avem nevoie, este posibil sa nu putem finaliza comanda.

9. DATELE DVS. SI VIZITELE PE ACEASTA PAGINA WEB
Informatiile sau datele cu caracter personal pe care ni le furnizati vor fi prelucrate in conformitate cu Politica de Confidentialitate disponibila la https://www.divertiland.ro/politica-de-confidentialitate/.
Prin utilizarea acestui website si/sau plasarea unei comezi de cumparare de bilete online, va exprimati in mod expres si neechivoc consimtamantul privind prelucrarea acestor informatii si date si declarati ca toate informatiile si datele pe care ni le-ati furnizat sunt veridice si exacte si ca ati obtinut acordul prealabil scris al titularului informatiilor si/sau datelor, in eventualitatea in care informatiile si datele pe care ni le furnizati prin intermediul website-ului nu va apartin.

10. INFRACTIUNI CIBERNETICE
In nici un caz, utilizatorul nu poate folosi website-ul intr-un mod care sa perturbe ordinea publica si care contravine moralitatii publice, intr-o maniera abuziva sau pentru un scop ilegal sau care poate incalca drepturile intelectuale si drepturile de autor ale altor persoane. In plus, utilizatorul nu poate sa se angajeze in activitati (spam, virusi, trojans etc.) si tranzactii care ii impiedica pe altii sa utilizeze serviciile.
Prin incalcarea acestei prevederi puteti comite o infractiune in temeiul reglementarilor aplicabile. Vom raporta orice astfel de incalcare autoritatii competente de aplicare a legii si vom coopera cu autoritatea corespunzatoare pentru a face cunoscuta identitatea infractorului. De asemenea, in eventualitatea unei astfel de incalcari, dreptul dumneavoastra de a utiliza acest website va inceta cu efect imediat. De asemenea, noi vom efectua toate demersurile necesare pentru a restrictiona accesul dumneavoastra la website pe durata maxima permisa de lege.

11. LINK-URI DIN WEBSITE-UL NOSTRU
Website-ul nostru poate contine link-uri catre alte website-uri sau materiale apartinand unor terte parti; astfel de linkuri sunt furnizate numai in scop informativ si nu avem niciun control asupra continutului website-urilor si materialelor respective. In consecinta, nu ne asumam nicio raspundere pentru nicio pierdere sau dauna care poate decurge din utilizarea unor astfel de link-uri.

12. SUGESTII SI RECLAMATII
Pentru sugestii, cereri si reclamatii ne puteti contacta online completand formularul online, pe e-mail contact@DIVERTILAND.ro sau puteti completa formularul disponibil in incinta parcului.
Termenul limita de raspuns este de 30 de zile calendaristice de la momentul primirii sesizarii de catre DIVERTILAND.

13. LEGISLATIA APLICABILA SI JURISDICTIA
Utilizarea website-ului nostru si a achizitiei de bilete incheiate prin intermediul acestui website vor fi guvernate de legislatia romana.
Orice litigiu care decurge din sau in legatura cu folosirea website‐ului va fi supus jurisdictiei instantelor romane.

Ultima actualizare a fost efectuata pe data de 14.Iun.2024