Avem 12 restaurante în cadrul Divertiland Water Park, întrucât ne-am dorit să oferim clienților noștri o varietare culinară cât mai mare, respectiv posibilitatea de a alege între burgerifish&chipszona de grill a unui restaurant ce are carmangerie proprie, pizzawafflesînghețatăbubble tea etc.

Ia o pauza intre reprizele de distractie pentru a savura cocktail-ul mult visat, cafeaua sau orice alta bautura potrivita momentului. Uita-te dupa cele 7 foisoare-bar!

Lasa grijile la o parte si pastreaza-ti obiectele de valoare in una dintre cele peste 500 de cutii dedicate, care pot fi folosite individual sau impreuna cu insotitorii tai.

Un plus de confort si de spatiu personal pot face diferenta pentru grupurile numeroase, precum si pentru cei care apreciaza avantajele unui pavilion rezervat familiei sau prietenilor.

 

Avem tot ce trebuie ca sa te trimitem intr-o calatorie initiatica care te va fascina complet. Instructorii nostri te astepta la piscina olimpica pentru a-ti dezvalui tainele lor.

Incepator sau dornic sa descoperi stiluri de inot noi, te invitam la cursurile de inot oferite de traineri specializati. Daca insisti, te poti alege si cu o diploma de salvamar.

Oricine are nevoie de mici momente de repaus, asa ca ne straduim sa le facem cat mai placute. Am pregatit peste 4500 de sezlonguri si 2000 de umbrele.

La Divertiland, unul dintre cele peste 850 de locuri de parcare poate fi al tau! E foarte simplu! Tot ce trebuie sa faci e sa iei trupa de distractie cu tine si sa ne vizitezi. Bingo!

Vrem sa fii pregatit repede de aventura odata ajuns la parc, astfel ca ai toate facilitatile pentru a fi fresh si echipat corespunzator atat la venire, cat si la plecare.

 

Pastreaza o amintire placuta cu tine si cei dragi in mijlocul aventurii! Vino la magazinul de suveniruri si ia cu tine o parte din exuberanta clipelor petrecute la Divertiland!

Harta Interactiva