Sezonul parcului acvatic se incheie pe 29 august, aventura continua la Divertiland

Vara a fost una cu totul si cu totul speciala. Am stiut inca din primavara ca asa va fi cand speram sa deschidem mai devreme si, din cauza vremii, a trebuit sa ne reevaluam optiunile. Ca in sport, ocaziile se razbuna si iata-ne pe sfarsit de august obligati de data aceasta sa punem capat mai devreme sezonului, tot din cauza conditiilor meteorologice. Pe scurt, duminica, 29 august, este ultima zi din aceasta vara in care parcul acvatic este deschis. Pastram disponibile pentru voi sesiunile off-road cu ATV-ul sau UTV-ul, terenul de paintball, peretele de escalada si pregatim intre timp noi surprize.

Decizia de a incheia aventura Divertiland Water Park pentru acest an nu a fost una deloc usoara. Dar cum toamna da semne ca se grabeste, nu ne-a ramas decat sa privim partea buna a verii lui 2021, una pe care intr-adevar cu ajutorul vostru, fanii incontenstabili ai distractiei, am transformat-o in ceea ce ne-am dorit a fi de la bun inceput: o vara din cale afara! Si tocmai asa a fost.

La capat de drum, va multumim din nou si din nou ca v-ati bucurat din plin de atractiile spectaculoase si atmosfera celui mai mare parc acvatic din Romania.
Chiar si acum, cand soarele da semne de oboseala, pofta de aventura nu ne paraseste total si va invitam sa ne vizitati in continuare, pusi pe aventura.

ATV-urile si sesiunile off-road va asteapta cu mic, cu mare; circuitul de indemanare si UTV-urile sunt de asemenea gata pentru noi sprinturi printre norii de nisip; terenul de paintball este mereu montat pentru actiune; peretele de escalada e pregatit sa-si poarte curajosii fani pe culmile izbandei si multe alte surprize va vor mai incanta pana vara viitoare la Divertiland.

Surprize le-am spus, surprize vor fi si le vom anunta la momentul potrivit. Ramaneti, asadar, aproape de noi prin intermediul site-ului divertiland.ro si canalelor noastre de socializare. Va vom comunica pe aceste cai tot ce va pregatim in perioada urmatoare.

Va multumim pentru ca ne-ati fost alaturi si in acest an, dansand, inotand, alunecand cu viteza pe tobogane, lasandu-va purtati de valurile distractiei. Numaram deja zilele pana in vara lui 2022, cand ne vom intalni din nou in costume de baie, exuberanti si dornici de aventura.

Sunteti fantastici! Va asteptam oricand, bucurosi din cale afara!