Sezonul parcului acvatic se incheie pe 31 august

Vara a fost una cu totul si cu totul speciala. Am stiut inca din primavara ca asa va fi cand speram sa deschidem mai devreme si, din cauza vremii, a trebuit sa ne reevaluam optiunile. Ca in sport, ocaziile se razbuna si iata-ne pe sfarsit de august obligati de data aceasta sa punem capat mai devreme sezonului. Pe scurt, miercuri, 31 august, este ultima zi din aceasta vara in care parcul acvatic este deschis.

Decizia de a incheia aventura Divertiland Water Park pentru acest an nu a fost una deloc usoara. Dar cum toamna da semne ca se grabeste, nu ne-a ramas decat sa privim partea buna a verii lui 2022, una pe care intr-adevar cu ajutorul vostru, fanii incontenstabili ai distractiei, am transformat-o in ceea ce ne-am dorit a fi de la bun inceput: o vara din cale afara! Si tocmai asa a fost.

La capat de drum, va multumim din nou si din nou ca v-ati bucurat din plin de atractiile spectaculoase si atmosfera celui mai mare parc acvatic din Romania.
Pofta de aventura nu ne paraseste total si va invitam sa ne vizitati in continuare, pusi pe aventura.

Va multumim pentru ca ne-ati fost alaturi si in acest an, dansand, inotand, alunecand cu viteza pe tobogane, lasandu-va purtati de valurile distractiei. Numaram deja zilele pana in vara lui 2023, cand ne vom intalni din nou in costume de baie, exuberanti si dornici de aventura.

Sunteti fantastici! Va asteptam oricand, bucurosi din cale afara!