Destinatia perfecta, din 3 iunie! Super-apa, super-vibe, Super Paradise.

Vestile bune vin in valuri si daca esti nerabdator sa rascumperi primavara, atunci afla ca ai in fata o vara intreaga de distractie la superlativ. Din 3 iunie, activezi vibe-ul vacantei la Divertiland, in zonele: Super Paradise la piscina olimpica si piscina pentru copii, Elephant Springs si piscina Hippo Pool, si The Beach.

Reintalneste-te cu bucuria de a fi alaturi de cei dragi intr-un cadru care respira aer de libertate si aventura la cote maxime, unde siguranta ta si a celorlalti vizitatori este garantata de cea mai curata apa posibila si soare la discretie.

Sezonul 2022 trebuie sa fie despre evadare si regasirea cu cei alaturi de care ne simtim fantastic. Super Paradise este locul perfect in care sa pui vara in slujba ta, savurand cocktailul preferat pe sezlong sau explorand nenumaratele variante de distractie in piscina olimpica. Aceasta este una dintre cele mai mari piscine in aer liber din Bucuresti, dar la fel de important este ca dispune de avantajul unor zone de plaja generoase in care fiecare vizitatori se pot bucura de spatiu personal suficient.

Sa dam vacantei ce este al ei dezvaluind ca in Super Paradise copiii au doua pisicine dedicate lor, aflate in proximitatea pisicinei olimpice, astfel ca familiile sunt binevenite la distractie cu mic, cu mare, cat e ziua de lunga.

Cum resursele de energie trebuie mentinute la nivelul optim, am amenajat cu atentie spatii pentru vanzarea de mancare si bautura. Totul este pus la punct, vino si convinge-te!

Fiecare zi de vara e o ocazie numai buna de a te bucura de gustul vacantei, asa ca la Divertiland vei gasi zilnic portile deschise incepand cu ora 10:00 pana la ora 20:00. Poti veni aici cu automobilul, cu metroul pana la statiile Pacii si Preciziei, cu trenul de la Gara de Nord sau Gara Basarab sau cu autobuzele STB 137 pana la complexul comercial West Park, cel cu Hornbach, Jumbo, Fashion House etc..

Accesul in parc se poate face in baza tichetelor achizitionate de la casieria parcului. De luni pana duminica, pretul unui bilet este de 35 de lei pentru copii si tineri cu varsta de pana in 18 ani, respectiv 65 de lei pentru adulti. Ca intotdeauna, cei mici sunt oaspetii nostri speciali, prin urmare cei pentru care se poate face dovada ca au pana in 3 anisori au intrarea libera. Pe de alta parte, in situatia in care nu sunt insotiti de un adult, cei care nu au implinit inca varsta de 16 ani trebuie sa prezinte acordul parental completat si semnat de catre un parinte, acesta putand fi descarcat AICI.

Invitatia este deschisa si o putem spune raspicat pentru ca, la fel ca in fiecare an, avem grija ca apa cu care ii rasfatam pe vizitatorii nostri sa fie un exemplu de responsabilitate. Daca claritatea ei este un aspect care vorbeste de la sine, ceea ce nu se poate vedea cu ochiul liber sunt tratamentele speciale pe care le aplicam apei pentru a deveni un mediu placut si sigur din perspectiva normelor sanitare. Substantele folosite in procesul de purificare asigura un grad inalt de salubritate a apei si au rolul de a elimina instantaneu microbii.

Pentru ca mai putine griji inseamna mai multa distractie, am trecut pe lista noastra de activitati si curatarea permanenta a accesoriilor din parc, a dusurilor si vestiarelor, punand totodata la dispozitia vizitatorilor dozatoare de dezinfectant.

Hai sa ne vedem, din 3 iunie, cu pofta de aventura!

Vara asta esti in Super Paradise: distractie la sigur!