Fuga la distractie! Incepe o noua vara din cale afara!

Vin valuri de vesti bune si la usa bate vara! Da, se intampla: pe 10 iunie incepe sezonul distractiei la Divertiland!

Am visat cu totii aceste momente pentru a ne bucura din nou impreuna, sub cerul liber, fara incorsetari. Iata ca sperantele noastre devin realitate. Inca de la primele semne ale anotimpului insorit pornim un nou sezon care, dupa atata asteptare responsabila in casa, e clar ca va fi unul cu totul si cu totul special. Si asa va fi, o vara din cale afara!

Divertiland Water Park 2021 Hippo Pool
Divertiland Water Park 2021 Super Paradise
Divertiland Water Park 2021 piscina olimpica

O destinatie de familie prin excelenta, cu atractii potrivite pentru fiecare, Divertiland Water Park se angajeaza sa sustina turismul romanesc, oferind vizitatorilor sai multiple modalitati de a petrece timpul liber in apropierea Bucurestiului.

Asadar, facem primul pas spre relaxarea pe sezlong, activand zonele Elephant Springs, Hippo Pool, Super Paradise, cu principalele sale atractii, piscina olimpica si piscina pentru copii. Alaturi, restaurantul LNKO si barul sau se vor ingriji ca vizitatorii nostri sa aiba mereu forte proaspete pentru noi si noi runde de distractie.

Te primim cu bratele larg deschise la cele mai spectaculoase atractii acvatice din Romania! Piscina cu valuri, cea cu 6 moduri de generare a valurilor; molcomul Lazy River; cele 22 de tobogane cu flux continuu de apa dintre cele mai inalte si mai palpitante din sud-estul Europei; Rain Fortress(fortareata ploii), indragita atat de cei mari, cat si de cei mici pentru obiceiul ei haios de a varsa peste oaspetii sai un vas urias de apa; piscina de dimensiuni olimpice si replica sa mai mica rezervata copiilor din zona Super Paradise; cele doua mini-piscine din fata barului The Beach, ideale pentru a savura cocktailul preferat relaxat la bazin; zona rezervata copiilor cu toboganele mititele Hippo Pool si Elephant Springs, arena de joaca si ghidusii cu jeturi de apa.

Divertiland Water Park 2021 tobogane
Divertiland Water Park 2021 tobogane
Divertiland Water Park 2021 tobogane

Acest intreg taram al distractiei – cat si unde vezi cu ochii – va oferi vizitatorilor sai aromele si bunatatile a 11 restaurante si 5 baruri. Cei care vor dori sa isi reincarce bateriile vor putea opta pentru grill, mancare cu specific grecesc, mancare traditionala, fast-food, deserturi, cocktailuri, bauturi racoritoare si specialitati pe baza de cafea.

La fel ca si in anii trecuti, Divertiland Water Park ramane o destinatie de familie la care se poate ajunge usor si pe mai multe cai. Automobilul personal este o varianta la indemana, date fiind cele peste 850 de locuri gratuite de parcare, de care dispune parcul acvatic. Cea mai rapida cale de a ajunge aici ramane insa trenul, care are nevoie de cel mult 20 de minute, de la Gara de Nord sau Basarab, pentru a sosi la statia Divertismentului. Pentru aceia vor prefera metroul, microbuzele noastre ii vor prelua la intervale regulate din zonele statiilor Preciziei si Pacii. Si transportul urban de suprafata poate fi optiune, intrucat linia STB 137 ii poate aduce pe vizitatori aproape de parc, la statia Hornbach din complexul West Park.

Ne aventuram spre o noua vara cu valuri de distractie, dar nu ne scapa din vedere faptul ca avem o imensa responsabilitate in privinta respectarii normelor sanitare. Vom avea permanent grija ca sezlongurile sa se afle mereu la o distanta potrivita, dispenserele de substante dezinfectante sa fie numeroase si prezente din loc in loc in toate zonele din parc. Si mai e apa din bazine, cea mai curata si mai limpede din Bucuresti, filtrata si tratata in conformitate cu normele in vigoare, devenind astfel un mediu in care bacteriile si virusurile sunt distruse rapid.

Suntem pregatiti sa pornim la turatie maxima motoarele distractiei aici, la Divertiland. Vremea sa fie prietenoasa, caci muzica si buna dispozitie sunt din partea casei pentru toti, mici si mari. Pe 10 iunie deschidem tot parcul, cu absolut toate atractiile sale, fiindca stim ca avem inainte o vara de care trebuie sa ne bucuram din plin la aer liber. In sfarsit ne luam revansa fata de lunile in care am stat mai mult prin casa.

Urmeaza, dragilor, o vara din cale afara!